Multimediakaiuttimet 2.1

  Multimediakaiuttimet 2.1

  Vaikuttava basso

  Neljä edistynyttä integroitua piiriä ohjaa subwooferin ja kahden satelliittikaiuttimen laadukasta ääntä samalla kun Philipsin SPD-bassoporttitekniikka tuottaa basson syvän äänen. 60 watin teho takaa pelaajien haluaman jykevän basson. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.1

SPDTM-bassoportti, 3-tuumainen satelliittielementtikaiutin, 5, 25-tuumainen subwoofer, 130 W SPA7380/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vaikuttava basso

Vie pelaamisen uudelle tasolle

 • Lähtöteho 60 W

  Lähtöteho 60 W

  60 watin teho - wau! Pelaajat haluavat tavallista suuremman tehon, sillä suuremman tehon pelikaiuttimet takaavat laadukkaamman basson ja äänentoiston. Voit nauttia seuraavasta pelistä tällä voimakkaalla, suurella 60 watin teholla, joka antaa pelaajien haluaman jykevän basson.

 • Edistyneet integroidut piirit

  Edistyneet integroidut piirit

  Tässä kaiuttimessa on erittäin hienostuneet Philipsin integroidut piirit. Normaaleissa kaiuttimissa on yhdestä kolmeen kanavaa, mutta tämän kaiuttimen 4 kanavaa takaavat paremman äänenlaadun. Philips käyttää neljää kiinteää vahvistinsirua kahden satelliittikaiuttimen kahden kanavan ja subwooferin kahden kanavan ohjaamiseen. Nämä TDA7379-vahvistinsirut antavat hyvän ja vakaan perustan laadukkaalle äänentoistolle sekä subwooferin ja satelliittikaiuttimien käyttämiseen tarvittavan tehon.

 • Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Innovatiivinen SPD™-bassoporttitekniikka tuottaa syvän, täyteläisen äänen

  Philipsin SPD (Sound Purification Duct) -bassoporttitekniikka toistaa alkuperäisen basson syvän ja täyteläisen äänen. Bassoputken sisäpinta on päällystetty pehmeällä SPD-materiaalilla. Philipsin keksimä äänenvaimennustekniikka vähentää melua ja tärinää ja tasapainottaa viritystaajuuden. Philipsin tekniset ja asiakastestit vahvistavat, että tämä puskuri takaa vääristymättömän, puhtaamman bassotoiston.

 • Subwoofer-ohjaimen polypropeenimateriaali

  Subwoofer-ohjaimen polypropeenimateriaali

  Ohjaimessa käytetyn raskaan polypropeenimateriaalin ansiosta saadaan aikaan paremmat bassoäänet. Se tuottaa enemmän bassoa, joka on selkeämpää ja tasapainoisempaa. Integroiminen koko äänialueen kaiuttimeen on helpompaa ja tärinää on vähemmän.

 • AUX-in ja kuulokelähtö langallisella säätimellä

  AUX-in ja kuulokelähtö langallisella säätimellä

  Nyt voit nauttia lempimusiikistasi ja viihteestä entistä helpommin ja kätevämmin langallisessa säätimessä sijaitsevan aux-in-liitännän ja kuulokkeiden äänilähtöliitännän kautta. Yleensä kun haluat liittää jonkin muun laitteen kuin PC:si, sinun täytyy irrottaa 3,5 mm:n liitin tietokoneelta, eikä se aina ole tarkoituksenmukaista. Mutta kun aux-in ja kuulokkeiden äänilähtöliitäntä ovat etuosassa, voit nopeasti ja helposti kuunnella musiikkia suoraan lähes mistä tahansa laitteesta.

 • Putken pitkä muoto tuottaa enemmän bassoa

  Pelaajat haluavat kaiuttimiltaan mahdollisimman paljon bassoa ja nämä kaiuttimet on suunniteltu juuri sitä varten. Tämän satelliittikaiuttimen putken pitkä muotoilu antaa paremman äänenlaadun ja luo enemmän äänenvoimakkuutta, mikä puolestaan tuottaa enemmän bassoa ja tekee pelaamisesta nautinnollisempaa.

 • Kaiutintekniikka, jossa bassoportti on suunnattu sivulle

  Näiden pelikaiutinten sivulle suunnattu bassoportti takaa paremman äänenlaajuuden ja voimakkaamman basson. Täydellinen kaikkein jännittävimpiin pelihetkiin!

 • Kaareva kotelo tuottaa monipuolisen äänen

  Kotelon kaareva muoto näyttää hyvältä ja tuottaa tasapainoisen äänen, joka säteilee luonnollisemmin alkuperäisessä muodossaan. Tuloksena on vähemmän äänen säröä ja värittymistä. Voit luottaa siihen, että musiikki kuulostaa aina siltä, miltä sen pitääkin. Philips tuntee akustiikan ja varmistaa, että ääni sekä kuulostaa että näyttää hyvältä!

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita