Multimediakaiuttimet 2.0

  Multimediakaiuttimet 2.0

  PC-kaiuttimet autenttisella äänentoistolla

  Tehokas wOOx-basso ja silkkinen diskanttikalotti alumiiniovisessa kaapissa tekevät Philips SPA8210/12 -kaiuttimista tyylikkään paketin, joka näyttää ja kuulostaa upealta! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Multimediakaiuttimet 2.0

Silkkinen diskanttikalotti, 3-tuumainen kaiutinelementti, Kuulokelähtö, äänitulo, 110 W, bassoelementti SPA8210/12 Etsi samanlaisia tuotteita

PC-kaiuttimet autenttisella äänentoistolla

Hulluna ääneen

 • Dumbbell-kaiutinmallilla luonnollisen tasapainoista ääntä

  Dumbbell-kaiutinmallilla luonnollisen tasapainoista ääntä

  Dumbbell-kaiutinmallissa ylätaajuuksia toistava diskanttikaiutin on sijoitettu keskikohtaan, kahden matalan taajuuden bassokaiuttimen väliin. Tässä tuotteessa bassoelementti on päällä, diskanttikaiutin keskellä ja Philipsin patentoitu wOOx-kaiutin pohjalla. Tämä asetelma tuottaa tasapainoisemman äänen ja tekee koko ääniefektistä luonnollisemman. Tämän laadukkaan kaiuttimen ensiluokkainen viimeistely täydentää äänentoistolaitteistosi.

 • Kokonaislähtöteho 40 W RMS

  Kokonaislähtöteho 40 W RMS

  Tämän Philips-kaiuttimen kokonaislähtöteho on 40 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Silkkinen diskanttikalotti tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Diskanttikalotin silkkinen kalvo on merkittävästi parempi kuin tavallisissa diskanttikaloteissa käytetty kalvomateriaali. Kalvossa käytetyllä silkillä on paremmat ääntä vaimentavat ominaisuudet, eikä sen pehmeä materiaali päästä ääntä säröilemään. Tuloksena diskanttikalotissa syntyy pehmeä, lämmin ja laaja-alainen ääni.

 • wOOx-tekniikka toistaa basson täyteläisen tarkasti ja häiriöttömästi

  wOOx-tekniikka toistaa basson täyteläisen tarkasti ja häiriöttömästi

  wOOx-tekniikka edustaa kokonaan uudenlaista kaiutinajattelua. Sen tuottaman syvän basson tuntee ja kuulee voimakkaampana kuin missään muussa äänentoistojärjestelmässä. Erikoisvalmisteiset kaiutinelementit toimivat täydellisessä sopusoinnussa wOOx-bassoelementin kanssa, ja tarkasti viritetyt pääkaiutinelementti ja diskanttikaiutin takaavat saumattoman siirtymisen alemmista keskitaajuuksista korkeataajuisiin ääniin. Kaksoisripustus ja symmetrinen sandwich-rakenne tuottavat matalan ja tarkan, lähes säröttömän basson. wOOx hyödyntää kaiutinkotelon koko tilavuutta, ja sen tuottama poikkeuksellisen syvä ja dynaaminen basso ottaa kaiken irti musiikista.

 • Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Kätevä Aux-in ja kuulokelähtö kaiuttimen etuosassa

  Nyt voit nauttia lempimusiikistasi ja viihteestä entistä helpommin ja kätevämmin kaiuttimien etuosassa sijaitsevan aux-in-liitännän ja kuulokkeiden äänilähtöliitännän kautta. Yleensä, kun haluat liittää jonkin muun laitteen kuin PC:si, sinun täytyy irrottaa 3,5 mm:n liitin tietokoneelta, eikä se aina ole tarkoituksenmukaista. Mutta kun aux-in ja kuulokkeiden äänilähtöliitäntä ovat etuosassa, voit nopeasti ja helposti kuunnella musiikkia suoraan lähes mistä tahansa laitteesta.

 • Alumiininen etuosa

  Ensiluokkainen rakenne ja tasokas muotoilu. Kaiuttimen etuosa on yhtenäistä eloksoitua harjattua alumiinia - samaa materiaalia kuin lentokoneet. Alumiinin kaarevuus luo ihanteellisen kaikukammion ja optimoi äänentoiston, jotta ääni on tarkka, voimakas, luonnollinen ja kristallinkirkas.

 • PP-kaiutinelementtimateriaali

  Kaiutinelementin materiaali polypropeeni (PP) on pehmeää, joten se soveltuu hyvin korkeille äänille. Se helpottaa levittämistä ja tuottaa puhtaamman, selkeämmän ja tasapainoisemman äänen. Materiaali on helpompi yhdistää diskanttikaiuttimeen, ja kevyen materiaalin käyttö aiheuttaa vähemmän värinää.

 • Vaimennettu kaiutinelementti vähentää värinää ja äänen säröä

  Yhdestä kaiutinelementistä aiheutuu tavallisesti tietty taajuusvärinä kalvon reunoilla, josta seuraa usein jonkinlainen äänen särö. Tätä ongelmaa pyritään ratkaisemaan käyttämällä Mylaria, yhtenäistä monomeeria ja paljon kevyempää materiaalia, elementtikartion ympärillä. Kun kartio on kauttaaltaan täysin symmetrisen kehän sisällä, vaimennus vähentää asynkronista värinää tuottaen tasapainoisemman ja luonnollisemman äänentoiston.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita