Inspiroivia reseptejä ja vinkkejä terveempään elämään

Lataa sovellus – saat kaikki inspiroivat mehu- ja smoothie-reseptimme sekä vinkkejä terveempään elämään

terveysjuomat-sovellus

Philipsin Terveysjuomat-sovelluksen on kehittänyt terveyden ja hyvinvoinnin alan johtava toimija, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua luomalla innovaatioita, joilla on merkitystä.


Tehosekoittimiemme, mehulinkojemme ja tämän sovelluksen avulla pyrimme edistämään terveellisiä elämäntapoja. Toivomme, että herkullisten mehujen ja smoothieiden avulla innostut lisäämään ravintoosi vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita tuoreista hedelmistä ja vihanneksista.

Terveysjuomat

Terveelliset mehut ja smoothiet

 

Tutustu tuoreiden, terveellisten ja helppojen mehujen ja smoothieiden makumaailmaan. Lempijuomiesi ravintosisältö ja terveysvaikutukset, herkullisia mehureseptejä sekä tavoitteidesi pohjalta luotuja viikko-ohjelmia – nyt saat nämä kaikki kätevästi samasta paikasta.

Mehulinkohaasteet

Haasta itsesi

 

Mehuhaasteemme auttavat sinua saavuttamaan omat terveystavoitteesi. Voit valita helposti omiin terveystarpeisiisi parhaiten sopivan reseptiohjelman, kuten puhdistushaasteen tai hyvän unen ohjelman. Voit jopa kutsua ystäväsi ja perheenjäsenesi Philipsin Terveysjuomat-sovelluksen käyttäjiksi, jolloin voitte osallistua samoihin haasteisiin.

Mehulinkohaasteet

Apple Health kertoo tilanteen

 

Voit seurata päivittäistä ravintoaineiden saantiasi liittämällä sovelluksen Apple Healthiin. Sen antamien tietojen avulla päivittäisen ravintoaineiden saannin seuraaminen ja tavoitteitasi parhaiten tukevien mehujen valmistus on helppoa.

Terveysjuomat

Kätevä ostosapuri

 

Älykkään ostoslistan avulla voit suunnitella kätevästi etukäteen, mitä mehuja ja smoothieita milloinkin nautit. Oman ostoslistan laatiminen on helppoa: valitse vain haluamasi mehu ja lisää kaikki sen ainesosat ostoslistaan. Näin olet jo päässyt viikkosuunnitelmassasi hyvään alkuun.

Terveysjuomat

Lataa sovellus – saat kaikki inspiroivat reseptit sekä vinkkejä terveempään elämään

 

Nyt saat kaikki tiedot lempijuomiesi ravintosisällöstä ja terveysvaikutuksista kätevästi samasta paikasta.