VisionPlus

perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  VisionPlus

  perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  Feel safe, drive safe

  VisionPlus-polttimot tuottavat tavallisia polttimoita voimakkaampaa valoa. Ne ovat ihanteellinen valinta tehoa ja turvallisuutta arvostaville kuljettajille, ja erinomainen suorituskyky ja edullinen hinta vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

VisionPlus perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

Polttimotyyppi: W5W, Pakkauskoko: 2, 12 V, 21 W 12040VPB2 Etsi samanlaisia tuotteita

Feel safe, drive safe

Ylivertainen laatu ja parempi näkyvyys

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Laaja valikoima 12 V:n polttimoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Laaja valikoima 12 V:n polttimoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Mikä 12 V:n polttimo pitää valita? Philips Automotiven valikoima sisältää polttimot ajoneuvon kaikkiin valotoimintoihin: kaukovalot, lähivalot, etusumuvalot, etuvilkut, sivuvilkut, takavilkut, jarruvalot, peruutusvalot, takasumuvalot, rekisterikilven valot, takaseisonta-/pysäköintivalot, sisävalot.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips tuottaa luokkansa parhaita autotuotteita ja -palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotevalikoimamme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset. Philipsin laatuun voit luottaa.

 • Parempi valoteho

  Jarruvalot erottuvat aikaisemmin paremman valotehon ansiosta. Tämä lyhentää ajoneuvon jarrutusmatkaa jopa 3 metrillä ajettaessa 100 km:n tuntinopeutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita