X-tremeVision

auton ajovalopolttimo

  X-tremeVision

  auton ajovalopolttimo

  Kun tavanomainen ei riitä

  Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoita kirkkaampia saa hakea. Niiden jopa 130 % kirkkaampi ja erittäin pitkä valokeila päihittää useimpien kilpailijoiden ajovalopolttimot. Näe kauemmas, reagoi nopeammin ja aja turvallisemmin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Kun tavanomainen ei riitä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

X-tremeVision auton ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: H4, Pakkauskoko: 1, 12 V, 60/55 W 22107030 Etsi samanlaisia tuotteita

Kun tavanomainen ei riitä

Jopa 130 % kirkkaampi valo

 • Huomattavasti valkoisempi valo parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta

  Huomattavasti valkoisempi valo parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta

  Kirkas valkoinen 3 500 kelvinin valo on huomattavasti valkoisempi kuin tavallisissa ajovalopolttimoissa. Philipsin patentoitu Gradient Coating™ -tekniikka tuottaa voimakkaamman valon. Erittäin kirkkaan valaisun ansiosta ajaminen on erittäin miellyttävää myös pimeässä.

 • Turvallinen koko käyttöiän, jotta näet ja näyt paremmin

  Turvallinen koko käyttöiän, jotta näet ja näyt paremmin

  Jokainen mahdollinen rikkoutuva osa on riski sinulle ja ajoneuvollesi. Tämä pätee erityisesti ajovalopolttimoihin. Jokainen rikkoutunut ajovalojen polttimo vähentää sinun ja vastaantulevan liikenteen näkyvyyttä ja turvallisuutta. Philips X-tremeVision -polttimot on suunniteltu pitkäikäisiksi ja luotettaviksi. Näet ja näyt siis pidempään kuin millään muulla vastaavalla polttimolla.

 • Erinomainen suorituskyky – enemmän valoa ja pidempi käyttöikä

  Erinomainen suorituskyky – enemmän valoa ja pidempi käyttöikä

  Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoista on tehty erittäin suorituskykyisiä, ja ne tuottavat jopa 130 % kirkkaamman valon käyttöiästä tinkimättä. Philips X-tremeVision -polttimoiden jopa 450 tunnin* käyttöikä on huomattavasti muita hyvin kirkkaita polttimoita pidempi. (* H4 ja H7 testattuna 13,2 voltin vakiojännitteellä).

 • Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa130 % kirkkaammat polttimot

  Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa130 % kirkkaammat polttimot

  Ajovalojen on valaistava tie täydellisesti pitkän matkan päähän, yleensä 75–100 metriä ajoneuvosta eteenpäin. Philipsin X-tremeVision autopolttimoilla näet jopa 45 metriä kauemmas ja saat kaksi sekuntia enemmän reagointiaikaa. Philips X-tremeVision -polttimot parantavat näkyvyyttä ajon aikana jopa 130 %. Näin havaitset esteet ja mahdolliset vaarat aikaisemmin kuin millään muulla halogeeniajovalopolttimolla.

 • Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon

  Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon

  Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, täytteenä jopa 13 baarin korkeapainekaasu, huolellinen pinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philipsin X-tremeVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Ne tarjoavat äärimäistä suorituskykyä ja tinkimätöntä näkyvyyttä.

 • Turvallisimmat tieliikennekäyttöön hyväksytyt polttimot

  Turvallisimmat tieliikennekäyttöön hyväksytyt polttimot

  Philips X-tremeVision on turvallisin, helpoin ja tehokkain tapa uudistaa autosi ajovalot lainmukaisilla, ECE-hyväksytyillä polttimoilla.

 • Erittäin laaja ja tehokas valokeila

  Philips X-tremeVision -halogeenipolttimot valaisevat tehokkaammin, niiden valolämpötila on suurempi, ja niiden tuottama valokeila halogeenipolttimoiden parhaita.

 • Erinomainen kontrasti takaa miellyttävän ajokokemuksen

  Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoiden (saatavana H1, H4 ja H7) suuremman värilämpötilan avulla havaitset paremmin kaukana näkyviä kontrasteja. Ajo pimeässä on nyt entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita