LCD-näyttö ja SmartImage Game

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/242g5djeb_00/242g5djeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö ja SmartImage Game

  144 Hz:n pelinäyttö

  Tämä edistyksellinen Philips-pelinäyttö toistaa jopa 144 kuvaa sekunnissa, mikä takaa huipputarkat kuvat. SmartFrame mahdollistaa säädöt tietyllä näyttöalueella. Erityiset peliasetukset ja Smart Keypad auttavat näytön asetuksien hallinnassa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja SmartImage Game

144 Hz, 24" (61 cm) 242G5DJEB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

144 Hz:n pelinäyttö

 • 144 Hz:n virkistystaajuus sujuvaa, loistavaa kuvaa varten

  144 Hz:n virkistystaajuus sujuvaa, loistavaa kuvaa varten

  Pidät intensiivisistä, kilpailuhenkisistä peleistä. Haluat näytön, jonka kuvat näkyvät sujuvasti ja ilman viivettä. Tämä Philips-näyttö piirtää kuvan uudelleen jopa 144 kertaa sekunnissa, käytännössä 2,4 kertaa nopeammin kuin perusnäyttö. Pienemmällä kuvanopeudella viholliset saattavat hyppiä paikasta toiseen ruudulla, jolloin kohteeseen on vaikea osua. Kun kuvanopeus on 144 Hz, puuttuvat, kriittisen tärkeät kuvat näkyvät näytössä. Lopputuloksena vihollisen liikkeet ovat todella sulavia, joten tähtääminen helpottuu. Tässä Philips-näytössä on todella matala viive eikä siinä esinny kuvan repeytymistä, joten se on täydellinen pelikumppani.

 • Nauti mobiililaitteesi sisällöstä isolta ruudulta MHL-tekniikan avulla

  Nauti mobiililaitteesi sisällöstä isolta ruudulta MHL-tekniikan avulla

  Mobile High Definition Link (MHL) on ääni- ja videoliitäntä, jonka avulla voit yhdistää mobiililaitteesi tai muun kannettavan laitteesi suoraan teräväpiirtonäyttöön. MHL-kaapelin (lisävaruste) ansiosta voit yhdistää MHL-mobiililaitteesi tähän isoon Philips MHL-näyttöön ja katsella HD-tasoista videokuvaa täyteläisellä digitaalisella äänellä. Nyt voit nauttia mobiililaitteesi peleistä, kuvista, elokuvista ja muista sovelluksista näytön suurelta ruudulta ja samalla ladata laitteesi, joten virta ei lopu koskaan kesken.

 • Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.

 • SmartFrame korostaa alueita, jotta huomaat vastustajat helposti

  SmartFrame korostaa alueita, jotta huomaat vastustajat helposti

  SmartFrame auttaa sinua huomaamaan vastustajasi helposti korostamalla näytön tietyn kohdan. Kun määrätyn alueen RGB-vahvistustasoa korostetaan, voit keskittää huomiotasi siihen näytön kohtaan, jossa voit odottaa näkeväsi vihollisen äkillisiä liikkeitä. Voit myös säätää kokoa ja kuvaa mieltymystesi mukaan. Sopii erityisesti RTS-tilassa (Real Time Strategy) pelattaviin peleihin.

 • SmartSizen ansiosta voit käyttää eri näyttökokoja eri peleihin

  SmartSizen ansiosta voit käyttää eri näyttökokoja eri peleihin

  SmartSize-toiminnolla voit muuttaa Philips-pelinäytön näyttötapaa miten haluat. Vaihda helposti eri kuvakokojen välillä tai käytä simulaatioita ja pelaa pelejä joustavasti samalta näytöltä eri kokoisia kuvia käyttäen.

 • SmartKeypad-näppäimistön avulla voit käyttää omia pikavalintojasi nopeasti

  SmartKeypad-näppäimistön avulla voit käyttää omia pikavalintojasi nopeasti

  SmartKeypad on erityissuunniteltu kaukosäädin, joka toimii yhdessä tämän Philips-pelinäytön kanssa. Sen avulla voit käyttää määrittämiäsi peliasetuksia nopeasti ja kätevästi kahdella pikanäppäimellä. Näin voit tallentaa ja aktivoida kahdet eri asetukset pelaamista tai muuta käyttöä varten. Siihen on myös lisätty ylös- ja alas-toimintonäpppäimet, joten voit siirtyä valikkoon ja asetuksiin helposti suoraan.

 • SmartResponse, 1 ms:n virkistystaajuus nopeisiin peleihin

  SmartResponse, 1 ms:n virkistystaajuus nopeisiin peleihin

  SmartResponse on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttöön otettuna säätää vasteajat automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten pelin tai elokuvan, vaatimusten mukaisiksi

 • SmartConnect-tekniikka tukee HDMI-, Display port- ja Dual link DVI -yhteyksiä

  Näiden Philips-näyttöjen lukuisien yhteysvaihtoehtojen – kuten Dual link DVI, Display Port ja HDMI – ansiosta voit nauttia erittäin tarkasta pakkaamattoman video- ja äänisisällön toistosta. USB 3.0 takaa huippunopeat yhteydet oheislaitteisiin. Näyttö tukee kaikkia uusimpia tekniikoita, joten saat vastinetta rahoillesi useaksi vuodeksi.

 • USB 3.0 takaa nopean tiedonsiirron ja mahdollistaa älypuhelimien lataamisen

  USB 3.0:n tiedonsiirtonopeus on huikea 5 Gbts – 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0 – joten voit säästää aikaa ja rahaa tiedonsiirroissa. Suuremman kaistanleveyden, huipputason siirtonopeuden, pienemmän energiankulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta USB 3.0 on ihanteellinen ratkaisu suuren kapasiteetin tallennuslaitteisiin. Sync-N-Go-tekniikka varmistaa, että laajakaista on aina käytettävissä. USB 2.0 -yhteensopivuus takaa, että voit edelleen käyttää vanhempiakin laitteitasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tämä Philips-näyttö voi näyttää jopa 144 Hz:n virkistystaajuuksia Dual-link DVI- ja DisplayPort-liitännän kautta. Varmista, että näytönohjaimesi on yhteensopiva 144 Hz:n virkistystaajuuksien kanssa ja että siihen on päivitetty uusin ohjain.
 • Jos sinulla on kysymyksiä 144 Hz:n suorituskyvystä, ota suoraan yhteys ohjaimen jälleenmyyjään.
 • Vaatii MHL-sertifioidun mobiililaitteen ja MHL-kaapelin (myydään erikseen). Varmista yhteensopivuus MHL-laitteen myyjältä.
 • Valmiustila/virransäästötila ei ole käytettävissä MHL-latauksen aikana
 • Tämä Philips-näyttö on MHL-hyväksytty. Mikäli MHL-laitteesi ei muodosta yhteyttä tai toimi oikein, tarkista MHL-laitteesi usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys jälleenmyyjään saadaksesi ohjeita. Laitteesi valmistajan käytännöt saattavat edellyttää tuotekohtaisen MHL-kaapelin tai -sovittimen ostamista, jotta laite toimii.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita