LCD-näyttö, jossa NVIDIA G-SYNC™

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_01/272g5dyeb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö, jossa NVIDIA G-SYNC™

  Kaikkien aikojen sulavin ja nopein pelikokemus

  Hallitse pelimaailmaa ennennäkemättömällä tavalla. Philipsin 27-tuumainen 272G5DYEB-pelinäyttö NVIDIA G-SYNC™ -tekniikalla poistaa kuvan säröilyn ja pätkimisen. Nauti uskomattoman sulavasta ja nopeasta pelaamisesta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö, jossa NVIDIA G-SYNC™

G Line, 144 Hz, 27" (68, 6 cm) 272G5DYEB/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikkien aikojen sulavin ja nopein pelikokemus

NVIDIA G-SYNC™ -tekniikka

 • NVIDIA G-SYNC™ nopeaan, sulavaan pelaamiseen

  NVIDIA G-SYNC™ nopeaan, sulavaan pelaamiseen

  NVIDIA G-SYNC™ on uusi näyttötekniikka, joka mahdollistaa tähän asti sulavimman ja nopeimman pelikokemuksen. G-SYNC™-tekniikan ennennäkemätön suorituskyky saavutetaan synkronoimalla näytön virkistystaajuudet GeForce GTX -tietokoneen grafiikkaprosessorin kanssa. Näin poistetaan näytön säröily ja minimoidaan kuvan pätkiminen ja viive. Kohtaukset näkyvät heti, kuva on terävämpi ja pelaaminen on uskomattoman sulavaa, joten hämmästyttävän visuaalisuuden lisäksi saat myös selkeän kilpailuedun.

 • 144 Hz:n virkistystaajuus sujuvaa, loistavaa kuvaa varten

  144 Hz:n virkistystaajuus sujuvaa, loistavaa kuvaa varten

  Pidät intensiivisistä, kilpailuhenkisistä peleistä. Haluat näytön, jonka kuvat näkyvät sujuvasti ja ilman viivettä. Tämä Philips-näyttö piirtää kuvan uudelleen jopa 144 kertaa sekunnissa, käytännössä 2,4 kertaa nopeammin kuin perusnäyttö. Pienemmällä kuvanopeudella viholliset saattavat hyppiä paikasta toiseen ruudulla, jolloin kohteeseen on vaikea osua. Kun kuvanopeus on 144 Hz, puuttuvat, kriittisen tärkeät kuvat näkyvät näytössä. Lopputuloksena vihollisen liikkeet ovat todella sulavia, joten tähtääminen helpottuu. Tässä Philips-näytössä on todella matala viive eikä siinä esinny kuvan repeytymistä, joten se on täydellinen pelikumppani.

 • SmartResponse, 1 ms:n vaste nopeisiin peleihin

  SmartResponse, 1 ms:n vaste nopeisiin peleihin

  SmartResponse on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttöön otettuna säätää vasteajat automaattisesti tietyn sovelluksen, kuten pelin tai elokuvan, vaatimusten mukaisiksi

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur – sulavaa toimintaa

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur – sulavaa toimintaa

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) -tilassa liikkuvat kohteet näyttävät terävämmiltä verrattuna jopa korkean 120 Hz:n virkistystaajuuden standarditilaan.

 • NVIDIA 3D Vision Ready sykähdyttävään pelaamiseen

  NVIDIA 3D Vision Ready sykähdyttävään pelaamiseen

  Philipsin NVIDIA 3D Vision Ready -pelinäyttö mullistaa pelikokemuksesi vaikuttavalla 3D full HD 1080p -tekniikalla. NVIDIA 3D Vision™ 2 -lasien tekniikalla* uppoudut näkemääsi täydellisesti – näet kaikki peli- ja elokuvaelämyksesi 3D:nä. Tämä uusi tekniikka tuottaa kaksi kertaa terävämpiä 3D-kuvia kuin tavallinen 3D-tekniikka. NVIDIA 3D Vision™ -lasien kanssa yhteensopivia tietokonepelejä on tällä hetkellä 550. * Sykähdyttävään 3D-kokemukseen tarvitset lisäksi NVIDIA 3D Vision 2 -lasit. Lisätietoja osoitteessa http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase – täydellistä pelimukavuutta

  SmartErgoBase – täydellistä pelimukavuutta

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat, että näyttö on sopivassa asennossa, mikä vähentää pitkän pelijakson aiheuttamaa fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua.

 • Erittäin laadukas kuva DisplayPort-liitännällä

  Erittäin laadukas kuva DisplayPort-liitännällä

  DisplayPort on suora yhteys tietokoneen ja näytön välillä ilman muuntamista. Sen kapasiteetti on suurempi kuin DVI-standardin, joten se tukee täysin jopa 15-metristä kaapelia ja tiedonsiirtonopeutta 10,8 Gb/s. Tämä teho ja nollaviive takaavat markkinoiden nopeimman kuvankäsittely- ja virkistystahdin, joten DisplayPort sopii erinomaisesti niin yleiskäyttöön toimistossa ja kotona, vaativaan peli- ja -elokuvakäyttöön kuin videoiden muokkaamiseenkin. Lukuisat sovittimet takaavat yhteensopivuuden eri laitteiden kanssa.

 • Huippunopea USB 3.0 -keskitin säästää aikaa nopeissa tiedonsiirroissa

  USB 3.0:n tiedonsiirtonopeus on huikea 5 Gbts – 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0 – joten voit säästää aikaa ja rahaa tiedonsiirroissa. Suuremman kaistanleveyden, huipputason siirtonopeuden, pienemmän energiankulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta USB 3.0 on ihanteellinen ratkaisu suuren kapasiteetin tallennuslaitteisiin. Sync-N-Go-tekniikka varmistaa, että laajakaista on aina käytettävissä. USB 2.0 -yhteensopivuus takaa, että voit edelleen käyttää vanhempiakin laitteitasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Varmista, että PC:n käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai uudempi ja että näytönohjain on NVidia GeForce GTX650 Ti Boost CPU tai uudempi ja päivitetty uusimmalla ajurilla.
 • G-Sync-tila, ULMB-tila ja 3D-tila voivat olla käytössä vain yksi kerrallaan. Jos yksi tiloista otetaan käyttöön, kaksi muuta tilaa on poistettava käytöstä.
 • ULMB-tila toimii vain 85, 100 ja 120 Hz:n taajuuksilla. 3D-tila toimii vain 100 ja 120 Hz:n taajuuksilla.
 • Katso lisätietoja G-SYNC™-ominaisuuteen vaadittavista NVIDIA-näytönohjaimesta ja DisplayPort-yhteydestä osoitteesta www.geforce.com/g-sync.
 • Jos sinulla on kysymyksiä 144 Hz:n suorituskyvystä, ota suoraan yhteys ohjaimen jälleenmyyjään.
 • Tekijänoikeus 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC ja 3D Vision ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS -ohjelmisto Tekijänoikeus 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Tuotanto: WB Games Montreal ja Splash Damage. BATMAN ja kaikki siihen liittyvät hahmot ja elementit ovat DC Comicsin omaisuutta. Tekijänoikeus 2013. Kaikki oikeudet pidätetään.
 • WB- JA WB GAMES -LOGO: ™ ja tekijänoikeus Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita