PhotoFrame

  PhotoFrame

  Jaa muistosi

  Kuinka monta digitaalista kuvaa tietokoneessasi on piilossa? Katsele, näytä toisille, järjestä ja koe muistosi digikuvista uudelleen Philipsin PhotoFrame™-kuvakehyksen avulla, joka näyttää kuvat loistavan laatuisina - etkä tarvitse tietokonetta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PhotoFrame

14, 2 cm (5, 6") LCD, 4:3 kuvasuhde 6FF3FPW/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Jaa muistosi

 • imagen takaa terävät ja eloisat värit

  imagen on Philipsin ainutlaatuinen valokuvanparannustekniikka, joka analysoi valokuvat automaattisesti ja korjaa värit sekä säätää kontrastin: imagen erottelee värit, säätää kirkkauden ja korjaa gamman.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Iloa kollaaseista: näytä useita kuvia yhdessä näkymässä

  Diaesitystoiminto kuvien esittämiseen koosteena, jossa kuvia kerätään yhteen automaattisesti ja sattumanvaraisesti. Tarkoituksena on välttää rumia taustareunoja, jotka jäävät näkyviin, jos kuvat ovat pienempiä kuin näyttö.

 • Näytä USB Flash -aseman kuvat ilman tietokonetta

  USB-liitäntä mahdollistaa USB Flash -asemaan tallennettujen valokuvien katselemisen ja jakamisen.

 • Intuitiivinen käyttöliittymä, viisisuuntainen selausnäppäimistö helpottaa käyttöä

  Käyttöliittymässä on minimimäärä painikkeita. Niiden teksti ja grafiikka on selkeä ja intuitiivinen. Loogiset näyttövalikot helpottavat laitteen nautittavaa käyttöä.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

 • Kuvan automaattinen suuntaus pysty- ja vaakasuunnassa

  Automaattinen vaaka-/pystysuuntaus tunnistimella, joka havaitsee PhotoFrame-laitteen asennon ja näyttää kuvat oikeinpäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita