Xenon WhiteVision gen2

Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Xenon WhiteVision gen2

  Auton Xenon-ajovalopolttimo

  Puhdas ja kirkas valkoinen valo voittaa pimeyden

  Philips Xenon WhiteVision gen2 -polttimo tuottaa voimakkaan valkoisen valon ja valaisee tien kirkkaalla ja tasaisella valolla. Tämä Xenon-ajovalopolttimo muistuttaa täydellisesti LED-valoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Puhdas ja kirkas valkoinen valo voittaa pimeyden

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Xenon WhiteVision gen2 Auton Xenon-ajovalopolttimo

Polttimotyyppi: D2S, Pakkauskoko: 1, 85 V, 35 W 85122WHV2C1 Etsi samanlaisia tuotteita

Puhdas ja kirkas valkoinen valo voittaa pimeyden

Voimakkaan valkoinen valo parantaa keskittymistä ajamiseen

 • Valkoinen polttimo, joka sointuu täydellisesti autosi LED-valoihin

  Philips Xenon WhiteVision gen2 -ajovalopolttimot ovat oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat ajovaloihinsa LED-valoa muistuttavan valkoisen valon. Xenon WhiteVision -polttimoissa on sama värilämpötila kuin LED-polttimoissa, joten ne uudistavat Xenon-ajovalot kertaheitolla.

 • Puhtaan valkoinen valokeila valaisee kirkkaasti pimeässä

  Jopa 5 000 kelvinin värilämpötilan ansiosta Philips Xenon WhiteVision -polttimot valaisevat pimeän tien puhtaan valkoisella ja selkeällä valokeilalla. Sinun ei tarvitse ponnistella edessä olevan tien näkemiseksi, vaan voit nauttia turvallisesta ja mukavasta ajamisesta. Philipsin ajoneuvopolttimoiden ansiosta pimeä ei enää rajoita ajamista.

 • Parempi kontrasti lisää näkyvyyttä ja ajon turvallisuutta

  Pimeässä ajettaessa tiemerkinnät ja liikennemerkit on tärkeä havaita ja tunnistaa nopeasti. Xenon WhiteVision -polttimot tuottavat voimakasta ja tasaista valkoista valoa. Yhdessä korkean värilämpötilan kanssa ajovalopolttimot luovat entistä voimakkaamman kontrastin ja paremmat heijastukset kohteista ja liikennemerkeistä, joten ajokokemus on miellyttävä ja turvallinen. Monet liikenneonnettomuudet johtuvat väsyneen kuljettajan keskittymisen herpaantumisesta. Nämä tavallista valkoisemmat valot auttavat ylläpitämään keskittymistä ja huomiokykyä myös yöllä.

 • Voimakas valokeila parantaa näkyvyyttä

  Tehokas valkoinen ajovalopolttimo tuottaa voimakasta valoa. Philips WhiteVision gen2:n tehokas valo tarjoaa jopa 120 % enemmän näkyvyyttä verrattuna lain sallimaan vähimmäistasoon. Tehokkaampi valo parantaa näkyvyyttä ja ajoneuvon hallittavuutta.

 • Voimakas valkoinen valo, täysin hyväksytty tieliikennekäyttöön

  Kirkas valo auttaa näkemään paremmin, mutta jos se häikäisee vastaantulijoita, tieturvallisuus päinvastoin heikentyy. ECE-sertifioitu Xenon WhiteVision gen2 tuottaa tieliikennekäyttöön hyväksyttyä voimakasta valkoista valoa. Ajovalopolttimoiden väri on harmonisoitu LED-valojen kanssa, joten tuloksena on turvallisen ajokokemuksen mahdollistava hyvä näkyvyys, joka ei häiritse muita tielläliikkujia.

 • Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta

  Philips on ajoneuvovalojen tunnustettu edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla, mikä tekee siitä kaikkien isoimpien autonvalmistajien suosituimman valinnan.

 • Philipsin autopolttimot ovat erittäin kestäviä

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää rikkoutumisen riskiä. Philipsin UV-kvartsilasiset polttimot kestävät äkillisiä lämpötilamuutoksia ja korkeaa sisäistä painetta, joten ne pystyvät tuottamaan kirkkaampaa valoa näkyvyyden parantamiseksi. Lisäksi Philipsin UV-säteilyltä suojaava pinnoitetekniikka suojaa ajovaloja haitalliselta ultraviolettisäteilyltä, mikä takaa polttimojen pitkän käyttöiän.

 • Saatavana yleisimpinä polttimomalleina: D1S, D2S, D2R ja D3S

  Osoitteessa www.philips.com/automotive voit tarkistaa, mikä Xenon WhiteVision gen2 -polttimo sopii autoosi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita