LED Inspection lamps

Penlight Premium Gen2 ladattava kynävalo

  LED Inspection lamps

  Penlight Premium Gen2 ladattava kynävalo

  Näe paremmin, työskentele tehokkaammin

  Philips Penlight Premium Gen2 -kynävalo on uskomattoman tehokas työvalon ja osoittimen yhdistelmä. Uudistettu alumiinikotelo on pöly- ja vesitiivis ja kestää kemiallisia liuottimia. Se on täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin tarkastustöihin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED Inspection lamps Penlight Premium Gen2 ladattava kynävalo

Korkealaatuinen LED-valo, 145 lumenia, 120 lumenin osoitin, Kestävä alumiinikotelo, USB-ladattava LPL28RECHX1 Etsi samanlaisia tuotteita

Näe paremmin, työskentele tehokkaammin

Pienikokoinen, USB-ladattava LED-kynävalo

 • Vankka iskunkestävyys, IK07

  Vankka iskunkestävyys, IK07
 • Kestää kemiallisia liuottimia

  Korjaamovalon kotelo kestää iskuja, vettä ja kemiallisia liuottimia.

 • Laaja valokeila: jopa 90°

  ”Philipsin Penlight Premium Gen2 -kynävalossa on jopa 90 asteen valokeila, joka valaisee suuren alueen. Tämä helpottaa nopeita tarkastustöitä merkittävästi.”

 • Tehokas kohdevalo: 120 lm

  Oletko kyllästynyt heikkolaatuisiin kohdevaloihin? Philipsin parannettu Penlight Premium Gen2 -kynävalo päihittää kilpailijansa kirkkaasti. Kynävalon tehokkaan 120 lumenin valovirran avulla näet, mitä muut eivät näe. Pienikokoinen Philips Penlight Gen2 mahtuu todella ahtaisiin paikkoihin ja voimakkaat LED-polttimot valaisevat kaiken.

 • Korkealaatuisella LEDillä jopa 145 lumenin valovirta

  Älä jää pimeään! Philipsin pienen ja tehokkaan Penlight Premium Gen2 -kynävalon korkealaatuiset, valkoiset LED-polttimot tuottavat jopa 145 lumenin valovirran. Ohut kynävalo valaisee takuuvarmasti pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Pöly- ja vesitiivis, IP54-kotelointi

  Philips Penlight Premium Gen2 -kynävalo on kotelointiluokan IP54 mukainen. Voit käyttää ohutta tarkastusvaloa huoletta sekä sisällä että ulkona, sillä se täysin vesi- ja pölytiivis.

 • Käyttövalmis 2 tunnissa

  Philips Penlight Premium Gen2 -kynävalo on markkinoiden ainoa pienikokoinen tarkastusvalo, jossa on nopeasti latautuva akku. Kynävalo latautuu 2 tunnissa, ja sitä voi käyttää yhtäjaksoisesti jopa 6 tuntia. Philips Penlight Premium Gen2 on luotettava ja kestävä kumppani, jota ei tarvitse ladata kuin hetken päivittäin.

 • 80 astetta kääntyvä magneettikoukku

  80 astetta kääntyvän magneettikoukun avulla voit asettaa kynävalon roikkumaan mistä tahansa, joten voit työskennellä molemmat kädet vapaina.

 • Uusi, helposti havaittava värimaailma

  ”Kotelon uusien värien ansiosta erotat kynävalon helposti. Enää sinun ei tarvitse etsiä parasta työvaloasi kesken tarkastustöiden.”

 • Yksityiskohdat näkyviin luonnollisen pehmeällä valolla

  Philipsin Penlight Premium Gen2 -kynävalossa on tehokkaat LED-polttimot, joiden voimakas valkoinen valo ja kirkas laaja valokeila karkottavat pimeyden. Laaja, kirkas valokeila jakautuu tasaisesti valaistavalle alueelle ja valaisee pienimmätkin yksityiskohdat. Philipsin LED-polttimot tuottavat luonnollista valkoista valoa, jonka valolämpötila on 6 000 K. Se on miellyttävä silmille ja vähentää silmien rasitusta ja väsymystä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita