Langaton In.Sight HD -valvontakamera

  Langaton In.Sight HD -valvontakamera

  Huolehdi kodistasi älypuhelimella

  Pidä silmällä kotiasi älypuhelimessa tai tablet-laitteessa langattomalla In.Sight HD -valvontakameralla. HD-videotarkkuuden ja pimeänäkötoiminnon ansiosta näet kotisi tapahtumat yhtä selkeästi myös yöaikaan. Helposti asennettava laite hälyttää havaitessaan liikettä tai ääntä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Langaton In.Sight HD -valvontakamera

Wi-Fi ja HD, Laajakuva, yötila, Älypuhelimelle ja tablet-laitteelle, Tekniikan tarjoaa iVideon M120E/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Huolehdi kodistasi älypuhelimella

HD-tarkkuus ja pimeänäkö

 • Wi-Fi-yhteensopiva, voit sijoittaa minne tahansa kodissasi

  Wi-Fi-yhteensopiva, voit sijoittaa minne tahansa kodissasi

  Langaton In.Sight-valvontakamera on Wi-Fi-yhteensopiva valvontalaite, joka käyttää kotisi langatonta verkkoa suoran videon ja äänen siirtämiseen älypuhelimeen tai tablet-laitteisiin. Voit asentaa valvontalaitteen haluamaasi paikkaan.

 • Pimeänäkö-tila katseluun pimeällä

  Pimeänäkö-tila katseluun pimeällä

  Infrapunakuvauksen avulla voit tarkkailla kotiasi myös pimeässä. Valvontalaitteen infrapunavalo käynnistyy pimeässä, jolloin kamera tallentaa selkeää mustavalkokuvaa. Yötila käynnistyy ja sammuu automaattisesti, mutta voit vaihtaa tilan myös manuaalisesti.

 • Laajakuvaobjektiivi näyttää enemmän

  Laajakuvaobjektiivi näyttää enemmän

  Langaton Philips In.Sight HD -valvontakamera M120 tarjoaa 102 asteen katselukulman, joten se näyttää kerralla enemmän kuin muut valvontakamerat.

 • Valvontakameran helppo asennus QR-koodin avulla

  Valvontakameran helppo asennus QR-koodin avulla

  In.Sight+-sovellus helpottaa asennusta. Sovellus luo kodin Wi-Fi-asetuksille oman QR-koodin, jonka avulla valvontakamera muodostaa automaattisesti yhteyden Wi-Fi-verkkoon.

 • Puhelin ilmoittaa, kun kamera havaitsee liikettä tai ääntä

  Puhelin ilmoittaa, kun kamera havaitsee liikettä tai ääntä

  On mahdotonta ennustaa, milloin jotain tapahtuu. In.Sight-valvontakamera käyttää valvontaan säädettävää liikkeen- ja äänentunnistusta. Saat hälytyksen automaattisesti, kun laite havaitsee ääntä tai liikettä.

 • Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Salatulla verkolla turvallinen yhteys

  Langaton In.Sight-valvontalaite suojaa yksityisyytesi käyttämällä tehokasta salausta. Langaton In.Sight-valvontalaite käyttää ainutkertaista salausavainta aina muodostaessaan yhteyden, joten yhteytesi on suojattu aina kun katselet läheisiäsi.

 • Puhu älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta

  In.Sight-valvontakameralla voit kodin valvomisen lisäksi puhua perheenjäsenillesi. Paina älypuhelimen tai tablet-laitteen puhepainiketta ja tervehdi perhettäsi!

 • Jaa valvontalaitteen kuvat muiden älypuhelimien/tablet-laitteiden käyttäjien kanssa

  Jaa valvontakameran kuva perheen ja ystävien kanssa ja anna heidän vahtia kotiasi puolestasi. In.Sight+-sovelluksessa voit antaa muille käyttäjille mahdollisuuden katsella valvontakameran kuvaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita