Multimediakaiuttimet 2.0

  Multimediakaiuttimet 2.0

  Upea ääni, kompaktit kaiuttimet

  Hauska tapa nauttia stereoäänestä Internet- ja PC-sovelluksissa on lisätä kompakti MMS121 Harmonic Pulse -kaiutinjärjestelmä, jossa on upea bassoääni. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upea ääni, kompaktit kaiuttimet

Miellyttävä multimedianautinto

 • Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Tarroilla ja värikoodeilla varustetut liitännät

  Tarroilla ja värikoodeilla varustetut liitännät

  Värikoodeilla varustetut johdot, selvät tarrat ja helppotajuiset ohjeet takaavat sen, että voit keskittyä kuuntelemiseen.

 • Yhteensopiva musiikki-, peli-, elokuva- ja Internet-äänilähteiden kanssa

  Toistaa kaikki musiikki-, peli-, elokuva- ja Internet-äänilähteet, joten halusitpa kuunnella mitä tahansa, multimediakokemuksesi kuulostaa kiehtovammalta kuin koskaan.

 • Helppo liittää PC-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen

  Voidaan liittää PC-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

 • Magneettisuojaus eliminoi tietokonenäytön vääristymät

  Kaiutinelementtien tehokkaan magneettisuojauksen ansiosta tietokoneen näytöllä ei ilmene kuvavääristymiä, vaikka kaiuttimet olisivat näytön lähellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita