Multimediakaiuttimet 2.0

  Multimediakaiuttimet 2.0

  Mahtava äänenlaatu

  Täydellä 24 watin lähtöteholla ja Dynamic Bass Boost -ominaisuudella varustetun MMS231:n suorituskykyiset PC-kaiuttimet siirtävät multimediaelämykset aivan uudelle tasolle.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Mahtava äänenlaatu

Syvä bassoääni ja kristallinkirkkaat ylätaajuudet

 • Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Tarroilla ja värikoodeilla varustetut liitännät

  Tarroilla ja värikoodeilla varustetut liitännät

  Värikoodeilla varustetut johdot, selvät tarrat ja helppotajuiset ohjeet takaavat sen, että voit keskittyä kuuntelemiseen.

 • PC-ääni, joka vastaa kodin äänentoistojärjestelmän laatua

  Philips hyödyntää 75 vuoden kokemustaan äänentoistojärjestelmien huippuosaajana luodessaan PC-äänituotteita, joiden suorituskyky on yhtä korkealla tasolla kuin palkittujen kodin äänentoistojärjestelmiemme.

 • Yli 75 vuoden äänikokemus

  Philips keksi CD-levyn, veti USB-äänimäärittelyn kirjoittanutta tiimiä ja on tuottanut miljoonia äänijärjestelmiä, kotiteattereita ja televisioita vuosikymmenten ajan. Philips on johtava ääni-innovaattori, ja voit luottaa Philipsin äänijärjestelmiin, sillä niiden äänenlaatu on alansa huippua.

 • Yhteensopiva musiikki-, peli-, elokuva- ja Internet-äänilähteiden kanssa

  Toistaa kaikki musiikki-, peli-, elokuva- ja Internet-äänilähteet, joten halusitpa kuunnella mitä tahansa, multimediakokemuksesi kuulostaa kiehtovammalta kuin koskaan.

 • Helppo liittää PC-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen

  Voidaan liittää PC-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

 • Subwoofer toistaa bassot ja satelliittikaiuttimet kirkkaat ylätaajuudet

  Äänentoistojärjestelmä käsittää bassokaiuttimen, joka on optimoitu tuottamaan bassotaajuuksia, ja satelliittikaiuttimet, jotka on optimoitu keski- ja ylätaajuuksia varten. Tuloksena on järjestelmä, joka toistaa tehokkaasti äänitaajuuksien koko skaalan syvimmästä bassosta kristallinkirkkaisiin ylä-ääniin, kaikki mahdollisimman vähäisellä säröllä.

 • Puinen kotelo laadukkaaseen bassoäänen toistoon

  Subwooferin kotelo on puuta, mikä antaa sille vertaansa vailla olevan vakauden ja akustisen suorituskyvyn.

 • Magneettisuojaus eliminoi tietokonenäytön vääristymät

  Kaiutinelementtien tehokkaan magneettisuojauksen ansiosta tietokoneen näytöllä ei ilmene kuvavääristymiä, vaikka kaiuttimet olisivat näytön lähellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita