langaton SoundRing-kaiutin

  langaton SoundRing-kaiutin

  Anna luonnollisen ja vangitsevan äänen valloittaa

  Täytä huone upean luonnollisella ja vangitsevalla äänellä. Langaton Philips SB3700/10 SoundRing -kaiutin tuo musiikin langattomasti iPod Touchista, iPhonesta, iPadista ja tietokoneen iTunesista koko huoneeseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

langaton SoundRing-kaiutin

Bluetooth®, Sisäinen mikrofoni puheluita varten, Ladattava akku, 16 W SB3700/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Anna luonnollisen ja vangitsevan äänen valloittaa

Hulluna ääneen

 • SoundRing täydellisen äänimaailman luomiseksi kompaktista laitteesta

  SoundRing täydellisen äänimaailman luomiseksi kompaktista laitteesta

  Todella omaleimainen muotoilu ja huoneen täyttävä äänitekniikka. Laitteessa on keskibassoputki ja neljä HD-kaiutinelementtiä - kaksi eteenpäin suunnattua kaiutinta ja kaksi sivukaiutin neodyymimagneeteilla, jotka lähettävät ääniä joka suuntaan ja selkeyttävät ääniä kaikkialla huoneessa.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Kaiuttimesi tukee musiikin siirtoa Bluetoothin kautta. Sen avulla nautit suosikkikappaleistasi korkealaatuisina Bluetooth-tekniikkaa tukevista laitteistasi.

 • Sisäinen ladattava akku lisää kannettavuutta

  Helppokäyttöisyys yhdistyy tyylikkyyteen: tämän SoundRing-kaiuttimen voi ladata mukana toimitetussa telineessä. Aseta kaiutin telineeseen, ja voit taas nauttia kuuntelusta tuntien ajan.

 • Kiinteä mikrofoni hands-free-puheluille

  Sisäisen mikrofonin ansiosta kaiutin toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – se toimii aina.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita