WWW-kamera

  WWW-kamera

  Ota Skype tavaksi

  Täydellinen Skype-WWW-kamera! Ota helposti upeita kuvia ja chattaa kaiuttomasti kuulokkeiden avulla. Voit lisäksi lähettää sähköpostia sekä hallita ja arkistoida kuvia ja videoleikkeitä. Verkkokeskustelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ota Skype tavaksi

 • Loistava äänenlaatu multimediakuulokkeilla ja mikrofonilla

  WWW-kameran mukana toimitetaan Philipsin multimediakuulokkeet. Mikrofoni takaa erinomaisen äänenlaadun ja käyttömukavuuden.

 • Skype-resoluutioista videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Kun virkistystaajuus on 30 ruutua sekunnissa, tuloksena on luonnollisen näköinen jatkuvaliikkeinen videopuhelu. Tämä Skypestä tuttu virkistystaajuus takaa miellyttävät keskusteluhetket.

 • Teräviä valokuvia VGA-tarkkuudella (640 x 480)

  VGA (640 x 480) tarkoittaa sitä, että kuvan luomiseen käytetään noin 300 000 pikseliä. VGA-tarkkuus takaa terävän kuvan asiakirjoihin, verkkosivuille ja sähköpostiin.

 • Automaattinen kuvanoptimointi takaa loistavan kuvanlaadun

  Automaattinen kuvanoptimointi säätää automaattisesti WWW-kameran ja kuvan asetukset valaistuksen mukaan. Saat parhaan irti kamerastasi.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Helppokäyttöinen asennuksen hallinta

  Helppokäyttöisellä asennuksen hallinnalla asennat WWW-kameran hetkessä seuraamalla vaiheittaisia ohjeita. Saat tietokoneeseesi täysin istuvan WWE-kameran nopeasti käyttöösi.

 • Toimii Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii Skypen ja muiden viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa

  WWW-kamera toimii kaikkien ilmaisten ja ammattimaisten kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa. Voit poimia still-kuvan videosta ja katsoa sitä haluamassasi ohjelmistossa.

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Voit ottaa, arkistoida ja hallita kuvia ja videosanomia VLoungella

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips WWW-kameraasi.

 • VLounge QuickLaunch -painike nopeaan toimintaan

  Käynnistä VLounge-sovellus painamalla QuickLaunch-painiketta

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita