Multimediakaukosäädin

  Multimediakaukosäädin

  Täydellinen lisä Vista-tietokoneeseesi!

  Täydellinen ratkaisu tietokoneen käyttämiseen viihdekeskuksena. Liitä vain USB-sovitin tietokoneeseen, ja voit ohjata kaukosäätimellä tietokoneen TV- DVD- ja kiintolevytallennustoimintoja.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täydellinen lisä Vista-tietokoneeseesi!

 • 4 laitteen kaukosäädin: tietokone, TV, digisovitin ja vahvistin

  Neljän laitteen multimediakaukosäädin korvaa television, digisovittimen, vahvistimen ja Media Center -tietokoneen mukana toimitetut kaukosäätimet. Kaukosäätimessä on näiden laitteiden infrapunakoodit merkistä riippumatta. Kaukosäätimen käyttöohjeissa on luettelo kaikista koodeista. Kaukosäädintä asennettaessa etsitään vain laitteiden koodit ja lisätään ne kaukosäätimeen.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Selaa musiikkitiedostojasi televisiossa tai näytössä

  Helppo mediaselailu viittaa kaukosäätimeen, jonka avulla voit selata Media Center -tietokoneeseen tallennettuja mediatiedostoja ja ohjata muita AV-laitteita. Kaukosäätimen mukana tuleva infrapunasovitin liitetään Media Center -tietokoneeseen. Sovittimen avulla kaukosäätimellä voi ohjata MediaCenter-tietokonetta, selata tiedostoja ja toistaa niitä valitulla laitteella.

 • Valintapainike Microsoft Media Center -tietokoneen ohjaamiseen

  Kaukosäätimessä on oma Microsoft Media Center -painike, jonka avulla voi siirtyä Microsoft Media Center -tietokoneen valikkoon.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Yhteensopiva Microsoft Vista -järjestelmän kanssa (Media Center Editionit)

  Jotta voit toistaa mediatiedostoja Microsoft Vista Media Center -tietokoneessa, kaukosäätimessä on IR-koodien avulla voit ohjata Vista-konetta, jossa on mukana toimitettu infrapunasovitin. Kun käynnistät tietokoneen näytön ja painat vihreää painiketta, Vista-koneen valikko aukeaa. Nyt voit selata sisältöä kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita