1

Multimediakaukosäädin

    -{discount-percentage}%

    Multimediakaukosäädin

    Selaa musiikkikokoelmaa kätevästi

    SRM7500 toimii multimediatietokoneen toisena näyttönä. Se näyttää musiikkikappaleet näppärästi aseteltuna ja lajiteltuna esittäjän, albumin tai lajityypin mukaan. Kaukosäätimellä voit vaihtaa kappaletta lähes mistä päin kotiasi tahansa.

    Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Selaa musiikkikokoelmaa kätevästi

SRM7500 toimii multimediatietokoneen toisena näyttönä. Se näyttää musiikkikappaleet näppärästi aseteltuna ja lajiteltuna esittäjän, albumin tai lajityypin mukaan. Kaukosäätimellä voit vaihtaa kappaletta lähes mistä päin kotiasi tahansa.

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Selaa musiikkikokoelmaa kätevästi

Valitse kappaleita kaukosäätimellä

Asennus ilman käyttöopasta

Toisin kuin tavallisilla yleiskaukosäätimillä, joissa laitemerkin ja laitteen tunnistamiseen tarvitaan 3-numeroinen koodi, tällä ohjaimella laitteen asetusten määrittäminen käy kätevästi laitteen vaiheittaisten ohjeiden ansiosta merkistä riippumatta.

Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

Ohjaa jopa seitsemää laitetta kymmenestä

Seitsemän laitteen yleiskaukosäätimellä voi ohjelmoida ja käyttää jopa seitsemää laitetta merkistä riippumatta. Kaukosäätimessä on monenlaisten viihdelaitteiden infrapunakoodit merkistä riippumatta. Tämä yksi kaukosäädin korvaa siis kätevästi kaikkien laitteiden kaukosäätimet.

Toimintoja, joilla ohjataan useita laitteita yhdellä painikkeella

Sen sijaan, että kaikkia osia ohjattaisiin erikseen, toimintoperusteinen ohjaus yhdistää yleisimmät tehtävät toiminnoiksi, kuten "Katso elokuvaa" tai "Kuuntele CD-levyä". Kun käyttäjä valitsee elokuvan katsomisen, erillisten laitteiden - esimerkiksi DVD-laitteen, TV:n ja multimediavastaanottimen - yksittäisen ohjaamisen sijaan kaikki elokuvan käynnistämiseen tarvittavat komennot ovat yhdessä painikkeessa: käynnistä TV ja vahvistin, valitse oikea tulo, käynnistä DVD-laite ja aloita toisto.

Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

Selaa musiikkitiedostoja ilman televisiota tai näyttöä

Voit selata ja valita tietokoneeseen tallennettuja kappaleita, kuvia ja videoita kaukosäätimen LCD-näytössä. Kaukosäätimen kaksisuuntaisen RF-käytön ja mukana tulevan USB-sovittimen avulla tietokoneeseen tallennettu sisältö näkyy kaukosäätimessä. Valikoita voi siis selata ja tiedostoja valita ilman televisiota tai näyttöä.

Radiotaajuuteen perustuva USB-sovitin toimii myös seinien läpi

USB-sovitin liitetään laitteen USB-porttiin, jolloin laitetta voi ohjata, vaikka se olisi suljetussa kaapissa tai toisessa huoneessa. USB-sovittimessa ja kaukosäätimessä on radiotaajuusmoduuli, ja laitteet ovat keskenään radiotaajuusyhteydessä. USB-sovittimen avulla kaukosäätimeen näppäillyt komennot toteutetaan ja Media Center -tietokoneen sisältö näkyy kaukosäätimen LCD-näytössä.

Yhteensopiva: Media Center Edition, WMP10-11, iTunes 6-7

Jotta voit toistaa suosikkitiedostojasi, Microsoft Media Center Edition- (XP tai Vista), WMP10-11- ja iTunes 6-7 -järjestelmien tiedostomuotoja tuetaan. Ne näkyvät kaukosäätimen LCD-näytössä, ja niitä voi ohjata kaukosäätimellä.

Valintapainike Microsoft Media Center -tietokoneen ohjaamiseen

Kaukosäätimessä on oma Microsoft Media Center -painike, jonka avulla voi siirtyä Microsoft Media Center -tietokoneen valikkoon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita