1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Saat juuri tarvitsemasi tuen
    Etsitkö tiettyyn ongelmaan ratkaisua?

    Philips Airfryerilla valmistettu ruoka ei ole rapeaa tai tulos poikkeaa odotetusta

    Jos Philips Airfryerilla valmistetut ruoat tai naposteltavat eivät mielestäsi ole rapeita, voit ratkaista ongelman seuraavasti.

    Valmistit liian monta naposteltavaa tai annosta kerralla

    Älä valmista runsaasti naposteltavaa tai liian paljon ruokaa kerralla. Pienemmät annokset kypsyvät tasaisemmin.

    Voit varmistaa sen asettamalla Philips Airfryerin korin pohjalle vain yhden kerroksen naposteltavaa.

    Kotitekoiset ranskanperunat eivät ole oikeanlaisia

    Jos valmistat Airfryerissa kotitekoisia ranskanperunoita, toimi seuraavasti:

    1. Kuori perunat ja leikkaa ne tangoiksi.

    2. Liota perunasuikaleita vedessä ainakin 30 minuuttia ja kuivaa ne talouspaperilla.

    3. Kaada kulhoon puoli ruokalusikallista öljyä, lisää perunasuikaleet ja sekoita, kunnes perunat ovat öljyn peitossa.

    4. Nosta suikaleet kulhosta sormilla tai pihdeillä, jotta ylimääräinen öljy valuu kulhoon. Aseta perunasuikaleet koriin.

    5. Kypsennä perunasuikaleita 180 °C:ssa. Ravista koria valmistuksen puolivälissä. Saat tasaisemman tuloksen ravistamalla ruokaa 2–3 kertaa valmistuksen aikana.

    Ruoka, naposteltavat tai ranskanperunat eivät ole olleet uunivalmiita

    Saat optimaalisen tuloksen käyttämällä Philips Airfryerissa uunivalmiita tuotteita. Uunivalmiista naposteltavista tulee Airfryerissa kullanruskeita ja rapeita.

    Asetettu lämpötila on väärä

    Valitse oikea lämpötila: Useimmat naposteltavat valmistetaan 200 ˚C:ssa lukuun ottamatta leivonnaistyyppisiä naposteltavia. Leivonnaistyyppiset naposteltavat valmistetaan 180 ˚C:ssa.

    Valittu valmistusaika ei ole oikea

    Useimpien naposteltavien kypsyminen edellyttää uunikypsennystä vastaavaa aikaa. Friteerauskeittimen valmistusaika on lyhyempi eikä tulos kypsy kunnolla. Useimmat naposteltavat kypsyvät 6–10 minuutissa. Lisää muutama minuutti, jos ruoka ei ole tarpeeksi rapeaa (mutta varo, ettei ruoka pala).

    Jos ainekset koskettavat toisiaan, ravista Philips Airfryerin paistokoria valmistuksen puolivälissä.
    Jos valmistat suuria määriä ruokaa, saat tasaisemman tuloksen ravistamalla koria 2–3 kertaa.

    Öljyä tai rasvaa ei ole käytetty oikein

    Kun teet kotitekoisia leivitettyjä naposteltavia, muista sekoittaa korppujauhoihin öljyä.
    Käytä lisäksi mahdollisimman vähärasvaisia naposteltavia. Jos naposteltavien rasvaprosentti on suuri, lopputuloksesta ei välttämättä saa rapeaa.

    Lisätietoja öljyn oikeasta käytöstä Airfryerissa on seuraavissa vinkeissä:

    • Kuivaa ruoan pinta kunnolla ennen kuin lisäät öljyä
    • Älä käytä liikaa öljyä, sillä se vähentää ruoan rapeutta ja lisää lihottavuutta
    • Lihan tai siipikarjan pintaan voi sivellä kevyesti öljyä tai lihan voi marinoida, jotta siitä tulee rapeaa

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.