1
Tuotteet

Pidä ajoneuvosi
tiellä

Philipsin uusi 24 voltin ajovaloratkaisu 
peittoaa kilpailijat suorituskyvyllään


Mikään muu lamppu ei pääse suorituskyvyssä lähellekään samaa tasoa. Philipsin uusi MasterLife on markkinoiden pitkäikäisin 24 voltin valo – se peittoaa suorituskyvyllään kaikki kilpailijat ja pitää linja-autot ja kuorma-autot tien päällä pidempään. MasterDuty ja MasterDuty BlueVision puolestaan kestävät erittäin hyvin tärinää ja ovat tyylikkäitä. Philipsin innovatiiviset 24 voltin valaistusratkaisut antavat lisäarvoa liiketoiminnallesi ja ihastuttavat asiakkaitasi.

MasterDuty

Luotu kestämään


Uudet MasterDuty-ajovalot kestävät tärinää erittäin hyvin, joten ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Ne kestävät tärinää kaksi kertaa enemmän ja ovat käyttöiältään kaksinkertaisia markkinoiden keskimääräisiin ajovaloihin verrattuna.

Erinomainen valinta yrityksellesi


MasterDuty-valojen alusta ja kiinnitysosat ovat entistä jäykempiä, mikä suojaa hyvin mekaanisilta iskuilta. Myös vankka kaksinkertainen hehkulankarakenne kestää tärinää erinomaisesti. MasterDuty on oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat kovaa käyttöä kestävän ratkaisun. Kaikilla 24 voltin ajovaloillamme on alkuperäislaitetakuu, sillä ne ovat monien kansainvälisten autovalmistajien ykkösvaihtoehtoja.
Masterduty

Ominaisuudet:


Kestää jopa kaksi kertaa kauemmin*

Kaksinkertainen tärinänkestävyys

Vahvistettu alusta- ja kiinnitysrakenne suojaavat iskuilta

Lisävahvistettu kaksinkertainen kierretty hehkulanka

Erittäin kestävä kvartsilasi

Alkuperäislaitelaatu

 

*Verrattuna markkinoiden keskimääräisiin H4- ja H7-tuotteisiin

Vertaa Masterduty- ja Masterlife-valoja normaaliin valaistukseen

MasterLife

Tehokkaampi kuin mikään muu tiellä vastaan tuleva


Uuden sukupolven MasterLife-valot kestävät jopa 4 kertaa kauemmin myös erittäin suuressa rasituksessa ja kovassa tärinässä. MasterLife tarjoaa markkinoiden parhaan käyttöiän: se kestää jopa neljä kertaa kauemmin* markkinoiden kuin keskimääräiset ajovalot, koska siinä käytetään ainutlaatuista kaasukoostumusta ja kaksinkertaista geometrisesti muotoiltua kierrettyä hehkulankaa, mikä vähentää volframin haihtumista. 

Markkinoiden pisin käyttöikä 


MasterDutyn tärinänkestävyys takaa erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden. MasterLife-ajovalot peittoavat kilpailijat selkeästi. MasterLife on erinomainen alkuperäislaitelaatuinen kuorma-autojen valaistusratkaisu, joka tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja luotettavuuden.
Masterlife

Ominaisuudet:


Kestää jopa neljä kertaa kauemmin* 

Kaksinkertainen tärinänkestävyys* 
Lisävahvistettu kaksinkertainen kierretty hehkulanka 
Erittäin kestävä kvartsilasi 
Alkuperäislaitelaatu 


*Verrattuna markkinoiden keskimääräisiin H4- ja H7-tuotteisiin

Vertaa Masterduty- ja Masterlife-valoja normaaliin valaistukseen

MasterDuty BlueVision

Erinomainen ksenonvaikutus


Äärimmäistä tyylikkyyttä ja suorituskykyä hakeville kuljettajille suosittelemme MasterDuty BlueVisionia, joka tarjoaa kauniin sinisen ksenonvalon. Philips MasterDuty BlueVision yhdistää MasterDutyn keston ja tärinänkestävyyden sekä tyylikkään sinisen ksenonvalon. 

Nämä valot kestävät tärinää kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset valot. Ajovalojen kaunis sinitehoste takaa tyylikkyyden, kun taas tienpintaa valaiseva valkoinen valo parantaa turvallisuutta. Tämä vaativiin käyttötarkoituksiin ja vaativille kuljettajille suunniteltu valaistusratkaisu tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja hillittyä tyylikkyyttä.

Masterduty blue vision

Ominaisuudet:


Kaksinkertainen tärinänkestävyys* 
Kestävä kvartsilasi ksenontehostepinnoitteella 
Erottuva sininen tehostepäällyste näyttää tyylikkäältä myös valot sammutettuina 
Alkuperäislaitelaatu
Vertaa MasterDuty Blue Visionin ja tavallisen valon valovirtaa

KUORMA-AUTOJEN TYÖKALUT

 

Philips Automotive tarjoaa ammattilaistyökalut ja -palvelut, joihin voit olla tyytyväinen