Ohut 4K UHD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55put6400_12/55put6400_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Ohut 4K UHD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

  6400-sarjan Ultra HD TV:ssä yhdistyvät Pixel Plus Ultra HD, Dual Core -suoritin ja Androidin teho, jotka tuottavat sulavan kuvanlaadun. Käyttökokemuksen täydentävät ohut rakenne, tyylikäs avoin jalusta ja runsaat ominaisuudet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

6000 series Ohut 4K UHD -LED-TV Android™-järjestelmille

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Dual Core, 8 Gt:n laajennettava muisti, DVB-T/T2/C 55PUT6400/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

ja Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Rakastamasi elokuvat eivät pääse oikeuksiinsa ilman laadukasta kuvaa. Natural Motion -tekniikka vähentää liikkeen tärinää, joten voit nauttia sulavasta liikkuvasta kuvasta. Elokuvat kuvataan tavallisesti 24 kuvan sekuntinopeudella, jolloin kuva voi täristä. Natural Motion -tekniikka kaksinkertaistaa kuvien määrän 50 kuvaan sekunnissa. Tuloksena on entistä terävämpi ja sulavampi kuvanlaatu.

 • Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro optimoi television kontrastin ympäristön valaistuksen mukaan. Valosensori ja erityinen ohjelmisto analysoivat kuvaa 6 400 eri alueella, jotta pääset nauttimaan uskomattomasta kontrastista ja eloisasta kuvasta – sekä päivä- että yöaikaan.

 • Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön terävään Ultra HD -tarkkuuteen. Edistynyt kuvanlaadun skaalaus ja Philipsin ainutlaatuiset viivanohennusalgoritmit muuntavat tavalliset pikselit paremmiksi pikseleiksi. Tuloksena on tarkempi kuva, ohuemmat ääriviivat ja enemmän yksityiskohtia.

 • Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Android-pohjaisessa televisiossa eri ominaisuuksien käyttäminen, sovellusten käynnistäminen ja videoiden katseleminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa. Android-järjestelmä valjastaa Dual Core -suorittimen kaikki tehot, joten TV toimii salamannopeasti ja helposti.

 • Google Cast: hyödynnä älytelevisiosi koko potentiaali

  Google Cast: hyödynnä älytelevisiosi koko potentiaali

  Hyödynnä Philips Smart TV:si koko potentiaali Google Castin ja mobiililaitteesi* avulla. Voit selata verkkosivuja, sisältöä ja sovelluksia ja siirtää löytösi televisioruudulle yhdellä painikkeen painalluksella. Mikä parasta, voit käyttää mobiililaitettasi muihin tarkoituksiin samalla, kun sisältöä toistetaan televisiossasi.

 • Kiertoniveltelineen avulla TV:tä voi katsoa eri kulmista

  Moderni ja hienostunut televisio kaipaa rinnalleen poikkeuksellisen upean jalustan. Philipsin suunnittelijat ovat vastanneet haasteeseen luomalla ainutlaatuisen avoimen metallijalustan, joka sulautuu kauniisti sisustukseen ja jota voi kääntää kiertonivelen ansiosta.

 • Pixel Plus Ultra HD: nauti Ultra HD -kuvanlaadusta

  Koe Philipsin huipputarkka 4K Ultra HD. Philips Pixel Plus Ultra HD optimoi kuvanlaadun ja tuottaa sulavia kuvia täynnä yksityiskohtia ja syvyyttä. Nyt voit nauttia terävästä 4K-kuvasta, jossa valkoinen on valkoisempi ja musta mustempi – kuvasignaalin lähteestä riippumatta.

 • Google Play™: ovi hauskanpitoon

  Google Play™ -palvelussa on monipuolinen valikoima laadukkaita pelejä kaikenikäisille. Televisiolle optimoidut pelit ovat suurella ruudulla upeaa pelattavaa ja katseltavaa. Etkä tarvitse edes erillistä pelikonsolia: kytke vain USB-peliohjain ja käy pelien kimppuun.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita