• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Friteeraa bataattiranskalaisia Airfryerilla

    Bataattiranskalaiset 


    Kun joku sanoo Airfryer, useimmille tulee ensimmäisenä mieleen ranskalaiset. Se ei ole mikään ihme, sillä ne ovat todella hyviä! Mutta jos haluat vaihtelua tavallisiin ranskalaisiin, voit kokeilla bataattiranskalaisia Airfryerilla. Bataatista saa Airfryerilla todella maistuvaa helposti ja ranskalaiset sopivat hienosti yhteen pihvin, grilliruoan tai salaatin kanssa – tai sellaisenaan pikkupurtavaksi.

     

    Rapeiden bataattiranskalaisten valmistamiseen on muutamia hyviä vinkkejä. Olet jo päässyt hyvään alkuun, jos sinulla on Airfryer kotona. Tässä on maistuva friteerattujen bataattiranskalaisten ohje. Ne saavat lisämakua raikkaasta sitruunasta ja salviasta. Mikä kaikkein parasta, kestää vain puoli tuntia ennen kuin bataattiranskalaiset ovat valmiina nautittavaksi.

    Lue resepti täältä!

    Annoksia 4, Valmistusaika: 15 min, Kypsennysaika 15 min
    Kasvisruoka
    Alkupalat ja naposteltavat
    Perunat

    Ainekset

    • 500 g bataattia
    • 1 valkosipulin kynsi
    • 1 sitruuna
    • hyppysellinen tuoretta salviaa
    • 20 g hasselpähkinää
    • ripaus suolaa

    Ohjeet

    • 1. Huuhtele bataatit ja leikkaa ne keskenään samankokoisiksi suikaleiksi. Laita suikaleet vesikulhoon vähintään 30 minuutiksi (siten saadaan poistettua osa tärkkelyksestä ja ranskalaisista tulee rapeampia!). Kaada vesi pois ja kuivaa bataattisuikaleet vielä talouspaperilla.
    • 2. Kuori sillä aikaa valkosipulin kynsi ja hienonna se pieniksi paloiksi. Irrota lehdet salvian varresta. Raasta sitruunan kuorta.
    • 3. Purista sitruunamehua bataatin päälle.
    • 4. Sekoita bataattisuikaleet valkosipulin, sitruunan kuoren ja salvian kanssa.
    • 5. Levitä suikaleet tasaisesti Airfryerin koriin (on tärkeää, että bataatit kypsyvät tasaisesti).
    • 6. Laita kori Airfryeriin ja käynnistä laite valitsemalla lämpötila ja aika (180 astetta ja 15 minuuttia). Ota kori ulos ja ravistele bataattiranskalaisia pari kertaa valmistuksen aikana.
    • 7. Kypsennä bataattiranskalaisia, kunnes ne ovat rapeita ja kokonaan kypsiä.
    • 8. Mausta suolalla.
    • 9. Nauti!
    • Vinkki: Jos haluat vieläkin enemmän rapeutta ja makua friteerattuihin bataattiranskalaisiin, voit lisätä Airfryeriin hasselpähkinöitä valmistusajan puolessavälissä. Muista ravistella koria, kun olet lisännyt pähkinät.
    Friteeraa bataattiranskalaisia Airfryerilla | Philips

    Lataa

    NutriU-sovellus

    Saat reseptejä ja inspiraatiota Philips Airfryerille. Sovelluksessa on paljon reseptejä, vinkkejä ja suosituksia.
     

    Lataa sovellus ilmaiseksi:

    Philips NutriU recept-app

    Philips Airfryer

    Lue lisää Airfryerista täältä

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.