1
0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Philips-reseptejä

    Paistettu sitruuna-hunajakana

    Keitoista ja kastikkeista terveellisiin smoothieihin, Philipsin sauvasekoitin helpottaa ruoanlaittoa. Katso eri reseptimme sauvasekoittimelle.

    Annoksia 3-4, Valmistusaika: 60 min., Kypsennysaika 90 min.

    Ainekset

    • Täyte:
    • 1 kana (noin 1,5 kg)
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 2 kuorittua punasipulia
    • 1 vihreä kesäkurpitsa
    • 1 keltainen kesäkurpitsa
    • 1 makea omena
    • 2 aprikoosia
    • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
    • tuoretta hienonnettua timjamia
    • vastajauhettua Himalajan suolaa ja pippuria maun mukaan
    • Marinadi:
    • 200 g hunajaa
    • 1 suuren sitruunan mehu
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • suolaa ja vastajauhettua pippuria

    Ohjeet

    • 1. Pilko täytteen vihannekset niin pieniksi paloiksi, että ne mahtuvat MultiChopper-koriin.
    • 2. Pilko jokainen ainesosa erikseen pieniksi paloiksi XL Chopperin MultiChopper-korissa. Siirrä aineet kulhoon, sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • 3. Täytä kana juuri ennen paistamista. Kanaa ei saa täyttää liian tiiviisti. Jos täytettä jää yli, voit paistaa sen öljytyssä vuoassa (170-asteisessa uunissa 30 minuuttia).
    • 4. Kuumenna uuni 230 °C:een. Laita kana kuumaan uuniin ja paista 10 minuuttia.
    • 5. Lämmitä hunaja ja sitruunamehu pannussa miedolla lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • 6. Pienennä uunin lämpötila 175 °C:een. Voitele kana hunaja-sitruunamarinadilla ja paista kanaa vielä 1,5 tunnin ajan tai noin 20 minuuttia puolta kiloa kohti.
    • 7. Voitele kanaa hunajamarinadilla puolen tunnin välein, kunnes marinadi loppuu.
    • 8. Kana on valmis noin 1,5 tunnin paistamisen jälkeen.
    • 9. Koristele hienonnetulla persiljalla.
    • Vinkki: Jos käytät lämpömittaria, kanan sisälämpötilan tulisi olla 77 °C rintapalan kohdalla ja 85 °C koiven kohdalla. Täytetyn kanan kypsentäminen voi kestää kauemmin. Jos sinulla ei ole lämpömittaria, kana on valmis, kun kanasta tihkuva neste on kirkasta eikä punertavaa.
    Paistettu sitruuna-hunajakana