Syksyinen ja talvinen keitto, joka sisältää maukkaita lihapullia.
Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m
Ainekset
- 80 g vihreää kaalia tai savoijinkaalia
- 80 g bataattia
- 1 tomaatti
- 1 pieni hienonnettu punasipuli (30 g)
- 2 tl fenkolinsiemeniä
- 150 g pieniä lihapullia
- 8 dl kasvislientä
- jauhettua mustapippuria
- halutessasi:
- muutama tippa Worchesterkastiketta
- Koristeeksi parmesanjuustolastuja
Ohjeet
- Valmista lihapullat (paksuus noin 2-3 cm) haluamasi reseptin mukaan.
- Pese, siisti ja viipaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Pilko peruna ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.
- Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin lihapullat päällimmäisinä. Sulje kansi ja
valitse paksun keiton ohjelma.
- Kun keitto on valmista, viimeistele se rouhitulla pippurilla ja parmesanjuustolastuilla.
- Vinkki: Kasvisversiossa voit käyttää lihapullien sijasta limanpapuja ja tavallista enemmän parmesanjuustoa.