• 30 päivän palautusoikeus

  • 2 vuoden takuu

  • Ilmainen toimitus alkaen 20 EUR

0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Kaali-lihapullakeitto

    Syksyinen ja talvinen keitto, joka sisältää maukkaita lihapullia.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 5 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 80 g vihreää kaalia tai savoijinkaalia
    • 80 g bataattia
    • 1 tomaatti
    • 1 pieni hienonnettu punasipuli (30 g)
    • 2 tl fenkolinsiemeniä
    • 150 g pieniä lihapullia
    • 8 dl kasvislientä
    • jauhettua mustapippuria
    • halutessasi:
    • muutama tippa Worchesterkastiketta
    • Koristeeksi parmesanjuustolastuja

    Ohjeet

    • Valmista lihapullat (paksuus noin 2-3 cm) haluamasi reseptin mukaan.
    • Pese, siisti ja viipaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Pilko peruna ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.
    • Lisää kaikki ainekset SoupMakeriin lihapullat päällimmäisinä. Sulje kansi ja valitse paksun keiton ohjelma.
    • Kun keitto on valmista, viimeistele se rouhitulla pippurilla ja parmesanjuustolastuilla.
    • Vinkki: Kasvisversiossa voit käyttää lihapullien sijasta limanpapuja ja tavallista enemmän parmesanjuustoa.
    Kaali-Lihapullakeitto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.