Tämä italialainen klassikko on varma voittaja. Keitto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun käytät kypsiä kesäauringon kypsyttämiä tomaatteja ja tuoretta basilikaa, mutta säilyketomaatit käyvät myös hyvin.
Sulje kansi, valitse sosekeitto-ohjelma, ja odota keiton valmistumista.
Valmista sillä välin valkosipulileipä. Lämmitä uuni tai grilli 200°C.
Leikkaa valkosipulin kynsi puoliksi. Pirskottele leipäviipaleille öljyä ja hiero
valkosipulilla. Paista uunissa, kunnes leivät ovat rapeita.
Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin. Lisää loraus kermaa tai nokare ranskankermaa. Tarjoile valkosipulileivän kera.
Vinkki: Kesällä tomaatit ovat makeampia, eivätkä ne kaipaa sokeria.
Napsauttamalla linkkiä poistut viralliselta Philips Electronics Ltd:n ("Philips") verkkosivustolta. Kaikki tällä sivustolla mahdollisesti olevat linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi, eivätkä ne millään tavalla edusta minkäänlaista yhteyttä tai tukea näillä linkitetyillä verkkosivustoilla annettuihin tietoihin. Philips ei anna minkäänlaisia väitteitä tai takuita kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.