0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Klassinen tomaattikeitto ja valkosipulileipä

    Tämä italialainen klassikko on varma voittaja. Keitto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun käytät kypsiä kesäauringon kypsyttämiä tomaatteja ja tuoretta basilikaa, mutta säilyketomaatit käyvät myös hyvin.

    Annoksia 4 p, Valmistusaika: 0 m, Kypsennysaika 23 m

    Ainekset

    • 650 g tomaatteja
    • 1 valkosipulin kynsi
    • 50 g silputtua sipulia
    • 5 dl kasvislientä
    • 1 tl sokeria
    • pippuria & suolaa oman maun mukaan
    • valinnainen: tuoretta basilikaa oman maun mukaan
    • kermaa tai ranskankermaa tarjoiluun
    • Valkosipulileipä:
    • 1 valkosipulin kynsi
    • oliiviöljyä
    • leipäviipaleita

    Ohjeet

    • Lohko tomaatit. Kuori valkosipuli.
    • Laita keittoainekset SoupMakeriin.
    • Sulje kansi, valitse sosekeitto-ohjelma, ja odota keiton valmistumista.
    • Valmista sillä välin valkosipulileipä. Lämmitä uuni tai grilli 200°C. Leikkaa valkosipulin kynsi puoliksi. Pirskottele leipäviipaleille öljyä ja hiero valkosipulilla. Paista uunissa, kunnes leivät ovat rapeita.
    • Kun keitto on valmista, avaa kansi ja kaada keitto kulhoihin. Lisää loraus kermaa tai nokare ranskankermaa. Tarjoile valkosipulileivän kera.
    • Vinkki: Kesällä tomaatit ovat makeampia, eivätkä ne kaipaa sokeria.
    Klassinen Tomaattikeitto Ja Valkosipulileipä | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.