PhotoFrame

  PhotoFrame

  Jaa muistosi

  Lisää katselumukavuutta suurella näytöllä! Kuvakehyksen suuri näyttö näyttää digitaaliset valokuvasi yhtä laadukkaina ja värikylläisinä kuin ammattilaistasoiset tulosteet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PhotoFrame

25, 9 cm (10, 2") LCD, 16:9 kuvasuhde 10FF3CME/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Jaa muistosi

 • Suuri pikselimäärä takaa terävän ja yksityiskohtaisen valokuvanäytön

  Markkinoiden parhaassa suuren pikselimäärän näytössä suosikkivalokuviesi yksityiskohdat ja värien eloisuus vastaavat laadukkaita paperikuvia.

 • Luo albumeita ja kuvaesityksiä ja hallitse kuvia

  Smart-albumin avulla voit luoda ja hallita albumeita sekä määrittää ja säätää diaesitysten siirtymistehosteita.

 • Lisäkorttipaikka tallentaa rajattoman määrän muistoja

  Philipsin kuvakehyksen mukana toimitetaan ylimääräinen SD-muistikorttipaikka, jonka avulla voit tallentaa kuvakehykseen paljon enemmän muistoja - käytännössä voit nyt tallentaa rajattoman määrän muistoja ja valokuvia! Philips Memory Card Managerin avulla kuvia on helppo kopioida ja liittää erityyppisten muistikorttien välillä.

 • Kuvan automaattinen suuntaus pysty- ja vaakasuunnassa

  Automaattinen vaaka-/pystysuuntaus tunnistimella, joka havaitsee PhotoFrame-laitteen asennon ja näyttää kuvat oikeinpäin.

 • Hupia ja hyötyä Collage Prosta: automaattisesti tai itse tehden

  Muistatko, kuinka hauskaa kuvien käsitteleminen oli ennen, esimerkiksi niiden leikkaaminen ja kivojen kokoelmien luominen? Collage Pro on Philipsin digitaalisen kuvakehyksen ainutlaatuinen ja kehittynyt ominaisuus. Kuten muidenkin Philipsin digitaalisten kuvakehysten Collage-toiminnolla, tälläkin voit koota diaesityksiä automaattisesti (satunnaisessa katselujärjestyksessä). Collage Pro -toiminnon avulla voit myös muokata ja luoda kuvakollaaseja itse. Kokoelmien luominen onnistuu jopa useasta eri lähteestä, kuten muistikortista tai USB-muistitikusta.

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Helppo vedä ja pudota -ohjelmisto kuvien siirtämiseen tietokoneessa

  Philipsin kuvakehyksen liittäminen tietokoneeseen käy helposti USB-kaapelin avulla. PhotoFrame Manager on helppokäyttöinen vedä ja pudota -ohjelmistotyökalu, jolla voit siirtää valokuvat kätevästi tietokoneesta kuvakehykseen - todella helppoa! Lisäksi ohjelmiston avulla voi kätevästi esimerkiksi zoomata ja rajata kuvia. Muokattuja kuvia voi myös esikatsella ennen niiden siirtämistä kuvakehykseen.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Etuosa aitoa harjattua alumiinia - suunniteltu juuri sinun kotiisi

  Markkinoilla on paljon ruman ja mauttoman näköisiä digitaalisia kuvakehyksiä, jotka eivät sovi kodin sisustukseen. Philipsin kuvakehyksen uusi tumman espresson värinen etuosa on tehty aidosta hienosyisestä puusta, ja se sopii erinomaisesti yksinkertaiseen ja selkeään takaosaan. Se täydentää kotisi sisustusta, mutta tuo tyyliä minne tahansa!

 • Energiaa säästävä automaattinen himmennys ympäristön valoisuuden mukaan

  Smart Power Pro on anturi, joka kytkee kuvakehyksen virran päälle ja pois tunnistamalla ympäristön valaistusolosuhteet ja vähentää siten energiankulutusta. Tämä säästää luontoa ja alentaa kuvakehyksen kuluttamaa energiamäärää kolmanneksella. Ja kaikki tämä automaattisesti!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita