taulutelevisio ammattikäyttöön

  taulutelevisio ammattikäyttöön

  Hospitality-taulutelevisio

  Kompakti, litteä ja tyylikäs. Tässä 20 tuuman Hospitality-LCD-televisiossa on kaikki tarpeellinen, jotta vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi ja jotta omistaja säästää rahaa ja aikaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Hospitality-taulutelevisio

, jonka langaton kloonaus nopeuttaa asentamista

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Etu-/takapaneelin painikkeiden lukitus

  Taka- ja sivupaneelin painikkeet voi lukita tai ottaa käyttöön asetusvalikossa ja siten estää TV-valikon luvattoman käytön, mikä säästää hotellin omistajan aikaa ja kustannuksia.

 • Kiinteä FM-radio

  Kiinteä FM-radio miellyttää vierailijoitakin ilman radiovastaanottimista koituvia lisäkuluja.

 • Muuntuu tavalliseksi televisioksi

  TV:n asetukset on helppo muuttaa kuluttajan tarpeiden mukaisiksi.

 • Asennusvalikon lukitus

  Estää asennus- ja kokoonpanoasetusten luvattoman käytön, mikä takaa parhaan käyttömukavuuden ja ehkäisee tarpeettomat uudelleenohjelmointikustannukset.

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Crystal Clear III -kuvanparannustekniikka tuottaa luonnollisen kuvan

  Crystal Clear III -tekniikassa yhdistyy useita kuvanlaatua parantavia ominaisuuksia. Tekniikka hyödyntää 2D-kampasuodatusta, dynaamista kontrastisäätöä sekä sinisen ja vihreän värin terävöintiä. Tekniikan ansiosta värit näkyvät todella elävinä.

 • 2D-kampasuodatin terävöittää kuvan yksityiskohtia

  2D-kampasuodatin erittelee videosignaalin väri- ja luminenssisignaalit erillisesti käsiteltäviksi, mikä parantaa kuvan tarkkuutta ja minimoi vääristymät.

 • Virtual Dolby Surround tuottaa elokuvatasoisia kuuntelukokemuksia

  Virtual Dolby Surround -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita