LCD-näyttö ja SmoothTouch

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö ja SmoothTouch

  Huikea interaktiivinen näyttö

  Philips SmoothTouch -näytön avulla voit ohjata sovelluksia erilaisilla kosketuseleillä, kuten napauttamalla, nipistämällä, kääntämällä, zoomaamalla ja vetämällä. Ota kaikki irti interaktiivisista peleistä ja tutki maailmaa kaksin käsin! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja SmoothTouch

23" (58, 4 cm) 231C5TJKFU/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Huikea interaktiivinen näyttö

SmoothTouch-ominaisuudella

 • SmoothTouch-näyttö vastaa kosketukseen luonnollisesti ja sujuvasti

  SmoothTouch-näyttö vastaa kosketukseen luonnollisesti ja sujuvasti

  Tämä Philips-näyttö käyttää uusinta kapasitiivista 10 pisteen kosketustekniikkaa, jonka ansiosta näyttö vastaa kosketukseen sujuvasti reunasta reunaan. Yhdessä kosketusta tukevan käyttöjärjestelmän (kuten Windows 8) kanssa se mahdollistaa kätevät kosketuseleet, kuten napautuksen, tarttumisen, nipistyksen, kiertämisen, zoomauksen ja sipaisun. Nyt voit hyödyntää kosketussovelluksia tehokkaasti ja elävöittää vanhojakin. Kirjoita 10 sormella tai pelaa kavereidesi kanssa. Tee yhteistyötä kollegoiden kanssa työ- tai kouluympäristössä ja lisää tuottavuuttasi ja tehokkuuttasi.

 • SmartStand-muotoilu ja suuri kallistus taaksepäin lisäävät käyttömukavuutta

  SmartStand-muotoilu ja suuri kallistus taaksepäin lisäävät käyttömukavuutta

  Tässä Philips-näytössä on SmartStand ja sen voi kallistaa jyrkästi taaksepäin, joten sitä voi käyttää monenlaisissa ergonomisissa asennoissa ennennäkemättömällä tavalla. Sen kallistusasento on hiukan alle 60 astetta, mikä takaa mukavan käyttöasennon esimerkiksi kirjoitettaessa. Sitä voi toki käyttää myös istuen esimerkiksi työtekoon. SmartStand on erittäin joustava käyttää automaattisen palautusmekanisminsa ansiosta.

 • IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • SmartConnect ja DisplayPort-, HDMI- sekä VGA-liitäntä

  Näiden Philips-näyttöjen lukuisien yhteysvaihtoehtojen – kuten VGA, Display Port ja HDMI – ansiosta voit nauttia erittäin tarkasta pakkaamattoman video- ja äänisisällön toistosta. USB takaa huippunopeat yhteydet oheislaitteisiin. Näyttö tukee kaikkia uusimpia tekniikoita, joten saat vastinetta rahoillesi useaksi vuodeksi.

 • Web-kameran ja mikrofonin avulla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin

  Laitteen omalla huippulaadukkaalla web-kameralla voit pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin. Herkkä mikrofoni takaa, että äänesi kuuluu selkeästi. Kuulet ystäviesi ja perheesi äänet laitteen stereokaiuttimista, tai voit liittää kuulokkeet yksityisiä puheluita varten. Kaikki on valmiina, kameraa tai mikrofonia ei tarvitse asentaa erikseen.

 • USB 3.0 takaa nopean tiedonsiirron ja mahdollistaa älypuhelimien lataamisen

  USB 3.0:n tiedonsiirtonopeus on huikea 5 Gbts – 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0 – joten voit säästää aikaa ja rahaa tiedonsiirroissa. Suuremman kaistanleveyden, huipputason siirtonopeuden, pienemmän energiankulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta USB 3.0 on ihanteellinen ratkaisu suuren kapasiteetin tallennuslaitteisiin. Sync-N-Go-tekniikka varmistaa, että laajakaista on aina käytettävissä. USB 2.0 -yhteensopivuus takaa, että voit edelleen käyttää vanhempiakin laitteitasi.

 • Tehokas ääni 2 x 2 watin RMS-kaiuttimilla

  Nyt voit nauttia multimediasta ja sosiaalisista sovelluksista stereoäänillä. Nämä kiinteät kaiuttimet kuulostavat hyviltä, auttavat sinua pääsemään eroon kaapelisotkusta ja säästävät tilaa työpöydällä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kosketustoiminto edellyttää liitäntää USB-kaapelilla tietokoneeseen. Toimii ainoastaan kosketusta tukevissa käyttöjärjestelmissä ja sovelluksissa, kuten Windows 8 ja 7.
 • Tämä Philips-näyttö on MHL-hyväksytty. Mikäli MHL-laitteesi ei muodosta yhteyttä tai toimi oikein, tarkista MHL-laitteesi usein kysytyt kysymykset tai ota yhteys jälleenmyyjään saadaksesi ohjeita. Laitteesi valmistajan käytännöt saattavat edellyttää tuotekohtaisen MHL-kaapelin tai -sovittimen ostamista, jotta laite toimii.
 • Vaatii MHL-sertifioidun mobiililaitteen ja MHL-kaapelin (myydään erikseen). Varmista yhteensopivuus MHL-laitteen myyjältä.
 • IPS-sana- ja -tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita