LED-taustavalaistu IPS-LCD-näyttö

  LED-taustavalaistu IPS-LCD-näyttö

  Maailman ensimmäinen ErgoSensor-näyttö

  Innovatiivinen Philips ErgoSensor -näyttö on maailman ensimmäinen älykäs näyttö, joka ohjaa käyttäjän ergonomisesti oikeaan asentoon tietokoneen ääressä Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LED-taustavalaistu IPS-LCD-näyttö

P Line, 23" (58, 4 cm), Full HD -näyttö 231P4QRYES/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Maailman ensimmäinen ErgoSensor-näyttö

työhyvinvoinnin ja tehokkuuden parantamiseen

 • IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  IPS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  IPS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta – jopa 90-asteen kulmassa! Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen IPS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Lyhyt matka näytön reunasta pöytään tekee lukemisesta mukavaa

  Kehittyneen SmartErgoBase-näyttötelineen ansiosta Philipsin näyttö voidaan laskea lähes pöydän tasolle, jolloin katselukulma voidaan säätää entistä mukavammaksi. Lyhyt matka näytön reunasta pöytään takaa täydellisen työskentelymukavuuden, jos käytät silmälaseja työskennellessäsi tietokoneella. Lisäksi eripituiset käyttäjät voivat säätää näytön korkeuden ja katselukulman haluamakseen, mikä vähentää silmien rasittumista ja väsymystä.

 • ErgoSensorin avulla teet töitä entistä terveellisemmin

  Philips uskoo, että työ on sovitettava ihmisille eikä toisin päin. Philips on halunnut edistää työhyvinvointia ja tuottavampia työpaikkoja kehittämällä maailman ensimmäisellä innovatiivisella näytönsisäisen "ErgoSensor"-tekniikan, joka tunnistaa ja mittaa käyttäjän asennon. ErgoSensor ohjaa käyttäjän istumaan ergonomisesti oikeassa asennossa tietokoneen ääressä ja antaa korjaavaa palautetta optimaalisesta katseluetäisyydestä sekä niskan ergonomisesta kulmasta ja neuvoo taukojen pitämisessä. Se käyttää jopa 80 % vähemmän sähköä sammuttamalla näytön, jos käyttäjä ei istu koneen ääressä.

 • DisplayPort tuottaa ääni- ja videoyhteyden samalla pitkällä kaapelilla

  DisplayPort on suora yhteys tietokoneen ja näytön välillä ilman muuntamista. Sen kapasiteetti on suurempi kuin DVI-standardin, joten se tukee täysin jopa 15-metristä kaapelia ja tiedonsiirtonopeutta 10,8 Gb/s. Tämä teho ja nollaviive takaavat markkinoiden nopeimman kuvankäsittely- ja virkistystahdin, joten DisplayPort sopii erinomaisesti niin yleiskäyttöön toimistossa ja kotona, vaativaan peli- ja -elokuvakäyttöön kuin videoiden muokkaamiseenkin. Lukuisat sovittimet takaavat yhteensopivuuden eri laitteiden kanssa.

 • TCO Edgen ansiosta 65 % kuluttajien kierrättämää muovia

  TCO Edge -sertifikaatti myönnetään tuotteille, jotka panevat paremmaksi kuin jo olemassa olevat ekologisuusohjelmat. TCO:n standardivaatimusten lisäksi ohjelmassa määrätään muun muassa, että tuotteissa käytetään vähintään 65 % kuluttajien kierrättämää muovia, tuotteiden on oltava energiatehokkaita ja sisällettävä mahdollisimman vähän vaarallisia materiaaleja, pakkausmateriaalin on oltava kokonaan kierrätettävää ja itse tuotteen helposti kierrätettävissä. Tämä Philips-näyttö on tekniikaltaan huippuluokkaa, ja ympäristövastuullisella ostospäätökselläsi autat sekä itseäsi että planeettaamme!

 • Nollan watin virtakytkimellä laite ei kuluta lainkaan virtaa

  Nollan watin virtakytkimellä laite ei kuluta lainkaan virtaa. Kytkin on näytön takana, ja kun se on kytketty, näyttö ei saa ollenkaan virtaa, mikä pienentää hiilijalanjälkeä.

 • Niskan asennon tunnistus ja korjausohjeet

  Innovatiivinen Philips ErgoSensor -näyttö, jossa on älykäs asennon tunnistus, ohjaa käyttäjän interaktiivisesti ergonomisesti oikeaan asentoon tietokonenäytön ääreen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita