Full HD erittäin ohut LED-TV

  • KA
  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24pfs5231_12/24pfs5231_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Full HD erittäin ohut LED-TV

  Full HD erittäin ohut LED-TV

  Pieni kooltaan, suuri ominaisuuksiltaan. Philips 5200 -sarja muuttaa käsityksesi pienistä televisioista. Television All-in-One-ääniratkaisussa on langattomat liitäntäominaisuudet ja upea äänentoisto. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Suositushinta: 299,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

5200 series Full HD erittäin ohut LED-TV

60 cm (24"), Full HD -LED-TV, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 24PFS5231/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Full HD erittäin ohut LED-TV

Digital Crystal Clear -tekniikka

 • Picture Performance Index parantaa jokaista katselukokemuksen osa-aluetta

  Picture Performance Index parantaa jokaista katselukokemuksen osa-aluetta

  Picture Performance Index yhdistää Philipsin näyttötekniikan ja edistyneet kuvankäsittelytekniikat ja parantaa jokaista kuvan elementtiä: terävyyttä, liikettä, kontrastia ja värintoistoa. Lähteestä riippumatta kuva on aina kristallinkirkas ja yksityiskohtainen ja siinä on uskomatonta syvyyttä. Erinomainen värintoisto näyttää mustan mustana, valkoisen valkoisena ja ihonvärit kauniin luonnollisina.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Jaa elämyksesi. Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Digital Crystal Clear: tarkkuutta, jonka haluat jakaa

  Philipsin Digital Crystal Clear -tekniikan ansiosta kuva näyttää luonnolliselta mistä tahansa lähteestä. Nauti huoletta suosikkisarjoista, elokuvista ja uutisista yksin tai ystävien kanssa – kuvassa on aina ihanteellinen kontrasti, eloisat värit ja upea tarkkuus.

 • Kaksi HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Vähennä johtoviidakkoa käyttämällä yhtä HDMI-kaapelia kuva- ja äänisignaalin välittämiseen laitteista televisioon. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. HDMI-liitännän ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen, digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen ohjaamiseen.

 • Vaikuttavaa ääntä uskomattoman pienikokoisesta ääniratkaisusta

  Pienten televisioiden suuri merkkipaalu on saavutettu. Philipsin All-in-One-ääniratkaisu on tehokas kiinteä kaiutinjärjestelmä, joka toimii myös näppäränä TV-telineenä. Sen täydellinen kaiutinyhdistelmä tuo uutta eloa elokuviin, peleihin ja musiikkiin. Langattoman liitäntämahdollisuuden ansiosta voit toistaa mitä tahansa sisältöä milloin tahansa, aina yhtä helposti ja laadukkaasti. Valkoisen ja hopean yhdistelmä tuo tyyliä huoneeseen kuin huoneeseen.

 • Uusi integroitu HEVC-standardi takaa laadukkaan FHD-kuvan.

  Uusi integroitu HEVC-standardi takaa erinomaisen kuvanlaadun ja FHD-tarkkuuden.

 • Valkoinen väri tekee huoneesta kuin huoneesta modernin tyylikkään

  Ansaitset pienen television, joka tuottaa upeaa kuvaa ja näyttää tyylikkäältä. Yhdistämällä elegantin valkoisen reunan ja hienostuneen harjatun metallipinnan olemme suunnitelleet laitteen, joka sopii saumattomasti moderniin sisustukseen.

 • Pieni kannettava TV: siellä missä sinäkin

  Tyylikkään, pienen ja kevyen television avulla voit katsoa lempiohjelmaasi keittiössä, seurata uutisia autotallissa ja katsoa peliä takapihalla. Tämä TV kulkee mukanasi lähes mihin tahansa!

 • All-in-One-ääniratkaisu ja langaton Bluetooth-kaiutin

  Pienikin televisio voi nyt kuulostaa paremmalta kuin koskaan. Kuulet yksityiskohdatkin selkeästi ja basson täyteläisenä ja voimakkaana. Useat matalan taajuuden, keskitaajuuden ja korkean taajuuden kaiutinelementit takaavat upean äänenlaadun ja tuovat lisää eloa sarjoihin, elokuviin, peleihin ja musiikkiin. Langattoman Bluetooth-liitännän avulla on uskomattoman helppoa kuunnella lempikappaleitasi ja soittolistojasi ensiluokkaisella äänenlaadulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita