5K-LCD-näyttö, jossa PerfectKolor-tekniikka

  5K-LCD-näyttö, jossa PerfectKolor-tekniikka

  Selkeä ja yksityiskohtainen kuva

  Philipsin uudella 5K UHD -näytöllä näet yksityiskohdat tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin. 14,7 miljoonan pikselin ansiosta näet tarkimmatkin työsi veitsenterävinä kuvina. PerfectKolor-tekniikka puolestaan takaa aina tarkat ja tasaiset värit. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance 5K-LCD-näyttö, jossa PerfectKolor-tekniikka

P Line, 27" (68, 6 cm), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Selkeä ja yksityiskohtainen kuva

UltraClear 5K UHD -resoluutio

 • 5K Ultra HD (5120 x 2880) -resoluutio takaa huippuselkeän kuvan

  5K Ultra HD (5120 x 2880) -resoluutio takaa huippuselkeän kuvan

  14,7 miljoonaa pikseliä tuottavat erittäin yksityiskohtaisen ja selkeän kuvan. 5K Ultra HD -resoluutio on neljä kertaa Quad HD:tä tarkempi, joten entistä enemmän yksityiskohtia.

 • PLS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  PLS-LED-laajakuvatekniikalla tarkka kuva ja värit

  PLS-näyttöjen edistyksellisen tekniikan ansiosta saat erittäin laajat 178/178 asteen katselukulmat, jotka mahdollistavat näytön katsomisen lähes mistä tahansa katselusuunnasta – jopa 90-asteen kulmassa! Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen PLS-näyttöjen kuva on erittäin terävä ja värit elävät. Niinpä ne ovat ihanteellisia valokuvien ja elokuvien katseluun, internetin selaamiseen sekä myös tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativien ammattisovellusten käyttöön.

 • Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

 • Ammattitason värintoisto: 99 % Adobe RGB ja 100 % sRGB

  Ammattitason värintoisto: 99 % Adobe RGB ja 100 % sRGB

  Täydelliset värit huomaa heti. Näiden uusien näyttöjen huippulaadukkaat paneelit toistavat värit tarkasti ja kirkkaasti joka kulmasta. Näyttöjen värintoisto on ammattitasoa ja toistaa Adobe RGB -värimallin 99-prosenttisesti ja sRGB-värimallin sataprosenttisesti. Värintoisto kalibroidaan valmiiksi tehtaalla, joten voit olla varma, että näytön suorituskyky on heti huipussaan. Tarvittaessa voit lisäksi hienosäätää värejä kuusiakselisella tekniikalla. Philips-näyttöjen PerfectKolor-tekniikka säästää aikaa ja rahaa.

 • 1,074 miljardia väriä tuottavat yksityiskohtaiset ja tasaiset sävyt

  1,074 miljardia väriä tuottavat yksityiskohtaiset ja tasaiset sävyt

  10-bittisen näytön 1,074 miljardia väriä ja 12-bittinen sisäinen värinkäsittely takaavat erinomaisen värisyvyyden sekä luonnollisen tasaiset sävyt ilman vääristymiä tai häiriöitä.

 • SmartUniformity takaa yhtenäisen laadun

  SmartUniformity takaa yhtenäisen laadun

  Tavallisissa LCD-näytöissä kirkkaus ja värintoisto saattavat usein vaihdella satunnaisesti. Philipsin SmartUniformity-tila säätää kuvan kirkkauden aina samanlaiseksi, mistä on hyötyä valokuvauksessa, suunnittelussa ja tulostuksessa. Näyttö arvioi värintoiston tarkkuutta värimetriikalla ja säätää sen perusteella kirkkauden yli 95-prosenttisen yhdenmukaiseksi. SmartUniformity-tilassa kuvat näyttävät aina samanlaisilta.

 • SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline mahdollistaa ergonomiset säädöt

  SmartErgoBase-näyttöteline parantaa näytön ergonomisuutta ja johtojen hallintaa. Telineen korkeuden, kiertonivelen, kallistuman ja kääntökulman säädöt takaavat aina sopivan näytön asennon, mikä vähentää pitkän työpäivän fyysistä rasitusta. Johtojenhallintajärjestelmä selkeyttää johtojen sekasotkua ja pitää työtilan siistinä ja ammattimaisena.

 • Web-kamera ja mikrofoni yhteydenpitoon ja yhteistyöhön

  Sisäisen web-kameran ja mikrofonin avulla voit nähdä työkaverisi ja asiakkaasi ja kommunikoida heidän kanssaan. Tämän yksinkertaisen ratkaisun avulla yhteistyö ja jakaminen on mutkattomampaa, ja säästät sekä aikaa että matkakuluja.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla mallista ja muotoilusta riippuen esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut tai ylös tai alas suunnatut.

 • USB 3.0 takaa nopean tiedonsiirron ja mahdollistaa älypuhelimien lataamisen

  USB 3.0:n tiedonsiirtonopeus on huikea 5 Gbts – 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0 – joten voit säästää aikaa ja rahaa tiedonsiirroissa. Suuremman kaistanleveyden, huipputason siirtonopeuden, pienemmän energiankulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta USB 3.0 on ihanteellinen ratkaisu suuren kapasiteetin tallennuslaitteisiin. Sync-N-Go-tekniikka varmistaa, että laajakaista on aina käytettävissä. USB 2.0 -yhteensopivuus takaa, että voit edelleen käyttää vanhempiakin laitteitasi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Smart-vasteaika on optimaalinen arvo joko GtG- tai GtG (BW) -testeistä.
 • Nopea lataus BC 1.2 -standardilla
 • 5120 x 2880 -tarkkuus vaatii kaksi DisplayPort-kaapelia tuetusta näytönohjaimesta näyttöön.
 • Vain seuraavat NVIDIA-näytönohjaimet tukevat tämän näytön 5120 x 2880 -tarkkuutta: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita