LCD-näyttö ja Ambiglow

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö ja Ambiglow

  Huikea Ambiglow-näyttö

  Tehosta pelikokemusta tyylikkäällä Philips Gioco 3D -näytöllä. Ambiglow luo takaseinään kuvaa vastaavan valokehän, joka laajentaa näyttöä ja suorastaan imaisee katsojan 3D-maailmaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö ja Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), 3D Ambiglow -näyttö 278G4DHSD/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Huikea Ambiglow-näyttö

Täydelliseen 3D-pelaamiseen

 • Ambiglown luoma valokehä tehostaa 3D-kokemusta

  Ambiglown luoma valokehä tehostaa 3D-kokemusta

  Ambiglow tarjoaa uuden ulottuvuuden katselukokemukseen. Innovatiivinen Ambiglow-tekniikka suurentaa näyttöä luomalla valokehän ympäröivälle seinälle. Nopea suoritin analysoi tulevan kuvasisällön ja sovittaa valokehän värin ja kirkkauden jatkuvasti kuvan mukaan. Helppokäyttöisten toimintojen avulla voit säätää valon voimakkuutta haluamallesi tasolle ja siten myös vähentää silmien väsymistä. Tekniikka sopii erityisesti elokuvien ja urheilulähetysten katselemiseen ja 2D- tai 3D-pelien pelaamiseen. Philips Ambiglow tarjoaa ainutlaatuisen ja valloittavan katselukokemuksen.

 • AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  AH-IPS-näyttö takaa kirkkaat ja eloisat värit

  Tämä Philipsin näyttö hyödyntää AH-IPS-paneeleja, jotka parantavat värien toistotarkkuutta, lyhentävät vasteaikaa ja vähentävät virrankulutusta. Tavanomaisista TN-näytöistä poiketen AH-IPS-paneelien värit näkyvät tasaisina jopa laajoissa 178 asteen katselukulmissa ja 90 asteen kulmassa. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tekniikka soveltuu tarkkaa värien erottelua ja yhtenäistä kirkkautta vaativiin sovelluksiin, kuten kuvankäsittelyohjelmiin ja grafiikkasovelluksiin, sekä internetin selaamiseen.

 • Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila

  Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.

 • 6500 K:n Smart Bias -valo takaa ihanteellisen katselukokemuksen

  Smart Bias -valotilan ansiosta voit nauttia täydellisestä kuvanlaadusta ja katselumukavuudesta. Kun nopeasti muuttuvaa kuvasisältöä katsellaan pimeässä tilassa, silmien pupillit laajenevat ja supistuvat jatkuvasti, mikä saattaa aiheuttaa silmä- ja näköongelmia. Smart Bias -valo luo tasaisen ja valkoisen 6500 K:n valokehän näyttöä ympäröivälle seinälle ja sopii erityisesti tilanteisiin, jossa näytön ääressä vietetään pitkiä aikoja. Se auttaa vähentämään silmien väsymistä ja heikentää huoneen valaistuksesta syntyviä heijastumia ja parantaa siten kuvien kontrastisuhdetta, tarkkuutta ja värejä.

 • Minimalistinen ulkoasu huippuohuella muodolla

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain noin 9 mm. Niinpä näytön mitat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta käytössäsi on yksi suuri näyttö.

 • Häiriötön 3D-elämys

  Häiriötön 3D takaa miellyttävän katseluelämyksen tuntikausiksi. Kevyet 3D-lasit toistavat kuvan ilman häiriöitä eikä niissä tarvita paristoja tai kaapeleita. Luvassa on vaivaton 3D- elämys koko perheelle!

 • Auto 3D toimii uusimmissa Blue-ray-peli- ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI

  Philipsin 3D-näyttö vaihtaa automaattisesti 3D-tilaan ja tuottaa heti upeita kuvia Blu-ray-peleissä ja elokuvalaitteissa, joissa on HDMI 1.4a -yhteensopiva liitin. Ei enää säätämistä!

 • USB 3.0 takaa nopean tiedonsiirron ja mahdollistaa älypuhelimien lataamisen

  USB 3.0:n tiedonsiirtonopeus on huikea 5 Gbts – 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0 – joten voit säästää aikaa ja rahaa tiedonsiirroissa. Suuremman kaistanleveyden, huipputason siirtonopeuden, pienemmän energiankulutuksen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta USB 3.0 on ihanteellinen ratkaisu suuren kapasiteetin tallennuslaitteisiin. Sync-N-Go-tekniikka varmistaa, että laajakaista on aina käytettävissä. USB 2.0 -yhteensopivuus takaa, että voit edelleen käyttää vanhempiakin laitteitasi.

 • Lataa mobiililaitteesi nopeasti

  Tässä uudessa Philipsin näytössä on kiinteänä ominaisuutena USB 3.0 -pikalaturi. Näyttö on varustettu erityisellä, lähtövirraltaan 1,5 A:n piirillä. Näytön avulla voit ladata mobiililaitteen nopeasti ja tehdä samanaikaisesti huippunopeita tiedonsiirtoja ja siten säästää aikaa ja rahaa. Voit ladata kaikki tavalliset USB-liitännän avulla ladattavat laitteet.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Älä katso suoraan Ambiglown LED-valoa, sillä se on hyvin kirkas ja saattaa aiheuttaa ohimenevää näön sumentumista.
 • Jos tunnet huonovointisuutta, kuten huimausta, päänsärkyä tai sekavuutta, älä katso 3D-kuvaa pitkään yhtäjaksoisesti.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
 • Lue tarkasti käyttöohje, jossa on lisätietoja 3D-katselusta ja terveydestä.
 • Saat lisätietoa VGA-kortista ja muista 3D-toimintoon liittyvistä vaatimuksista osoitteessa www.philips.com/support.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita