Laajakuvatelevisio ammattikäyttöön

  Laajakuvatelevisio ammattikäyttöön

  Real Flat -laajakuvajärjestelmätelevisio

  System SmartCard -sarja tehostaa television hallintaa ja takaa asiakkaille täydellisen käyttömukavuuden. Integroidun laajennuskorttipaikan avulla laajennukset vuorovaikutteisiin järjestelmiin ovat mahdollisia. Se on päivitettävissä ja siinä on valmius digitaalisia sovelluksia varten. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Laajakuvatelevisio ammattikäyttöön

Real Flat -laajakuvajärjestelmätelevisio

hotellihuoneen vuorovaikutteisille sovelluksille

 • SmartCard 3v3 -laajennuskorttipaikka

  Tämän korttipaikan avulla television sisälle voidaan asentaa alkuperäisen laitevalmistajan tai kolmannen osapuolen dekoodereita ja ohjaimia sekä yhdistää tilaustyönä tehtyjä komponentteja, jolloin ulkoisia multimediasovittimia, ohjaimia ja päätelaitteita ei tarvita. Luo integroidun järjestelmän, jonka ohjaussovellukset ovat ylivertaisia. Tulevat päivityslaajennukset ovat mahdollisia ja televisioon on helppo liittää digitaalisia sovelluksia.

 • Smartplug RJ12-liitäntä

  Smartplug RJ12 -liitäntä mahdollistaa alkuperäisen laitevalmistajan dekoodereiden tai ohjainten sekä muiden valmistajien dekoodereiden ja ohjainten käyttämisen television liittymänä.

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Integroidussa kellossa herätystoiminto ja viestihälytys

  Herätystoiminnolla varustetun sisäänrakennetun kellon ansiosta huoneeseen ei tarvitse hankkia ja sijoittaa ylimääräistä kelloa johtoineen ja liitäntöineen. Automaattinen ajan synkronointi tekstitelevision avulla ja herätysasetusten säilytys lyhyiden sähkökatkosten ajan ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta asiakkaat viihtyvät.

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Ulkoisten kaiutinten liitäntä

  Vahvistettu ääniliitäntä helpottaa ulkoisten kaiuttimien asentamista (esimerkiksi kylpyhuoneisiin) eikä ulkoisia laitteita tarvitse hankkia

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Etupaneelin käyttöpainikkeiden lukitus

  Estää television toimintojen luvattoman käytön

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Suojattu valikko

  Asennus- ja kokoonpanoasetusten salaus erityiskoodilla tai pääkäyttäjän kaukosäätimellä

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Toiminnon voi valita asetusvalikosta. Television virta katkeaa automaattisesti määritetyn ajan kuluttua, jolloin virtaa säästyy ja tuotteen käyttöikä pitenee. Määritettävä arvo voi olla 0 - 99 tuntia.

 • Monikielinen teksti-TV

  Käyttäjät voivat katsoa teksti-TV:tä kaikilla kielillä, joita tekstitelevisio tukee

 • Scan Velocity Modulation parantaa kuvatarkkuutta ja kontrastia

  Scan Velocity Modulation (SVM) muuntaa elektronisäteen nopeutta, mikä terävöittää kuvaa merkittävästi ja parantaa kontrastia.

 • 2D-kampasuodatin terävöittää kuvan yksityiskohtia

  2D-kampasuodatin erittelee videosignaalin väri- ja luminenssisignaalit erillisesti käsiteltäviksi, mikä parantaa kuvan tarkkuutta ja minimoi vääristymät.

 • Terävä ja puhdas digitaalinen NICAM-stereoääni

  Esimerkiksi Suomessa televisiolähetyksissä voidaan käyttää digitaalista NICAM-stereoääntä. Digitaalinen NICAM-stereo on CD-tasoinen lähes häiriötön ääni, jossa signaalin heikkenemistä ei juuri tapahdu. Sitä voidaan käyttää mono-, stereo- ja Dolby Pro Logic -lähetyksissä. Tämän tuotteen integroidussa virittimessä on NICAM-signaalin dekoodausvalmius.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita