LCD-näyttö, MultiView

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  LCD-näyttö, MultiView

  Panoraamanäkymä ja Crystal Clear

  Tämä 29 tuuman Philips UltraWide -näyttö toistaa värit terävinä ja tukee 2560x1080-kokoisia Crystal Clear -kuvia. Näytön erittäin ohut reuna ja 21:9 AHIPS -tekniikka mahdollistavat upean panoraamanäkymän. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Brilliance LCD-näyttö, MultiView

UltraWide 21:9, 29" / 73 cm, 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Panoraamanäkymä ja Crystal Clear

Erittäin laaja MultiView-näyttö

 • Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  Välkkymätön tekniikka vähentää silmien väsymistä

  LED-taustavalolla varustetuissa näytöissä säädetään kirkkautta tavalla, joka joillekin käyttäjille näkyy näytön välkkymisenä. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä. Philipsin Flicker-free-tekniikka käyttää uutta tapaa säätää kirkkautta ja vähentää siten välkkymistä, jolloin näytön katselu on miellyttävämpää.

 • SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor elävöittää kuvat

  SmartKolor on edistynyt kuvanlaajennustekniikka, joka parantaa näytön kuva-aluetta. Tehostamalla näytön RGB-vahvistustasoa tämä ominaisuus rikastaa ja elävöittää kuvia.

 • SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt optimoi lukukokemuksen

  SmartTxt on kehittynyt algoritmi, joka parantaa tekstipohjaisten, keskittymistä vaativien sovellusten, kuten PDF-asiakirjojen ja e-kirjojen, luettavuutta. SmartTxt-toiminto lisää kontrastia ja parantaa tekstin terävyyttä säätämällä näytön harmaasävytasoja, valkotasapainoa, kirkkautta ja kontrastia.

 • 21:9 AH-IPS -panoraamanäyttö takaa kirkkaat kuvat

  Philipsin uusin näyttö käyttää edistynyttä 21:9 AH-IPS -paneelia, jonka 8-bittinen värisyvyys takaa erinomaisen värien tarkkuuden. Philipsin TrueVision-tekniikka tarjoaa 99 %:n sRGB-väritilan, jonka Delta-E-arvo on alle 3, mikä alittaa selkeästi Windowsin määritykset. 21:9-kuvasuhteen ansiosta näyttö on ihanteellinen esimerkiksi laajojen laskentataulukoiden esittämiseen. 178/178 asteen kuvakulma soveltuu mainiosti graafiseen suunnitteluun, verkkosovelluksien käyttöön ja kuvankäsittelyyn. Voit avata kaksi verkkosivua näkyviin, siirtyä vaivattomasti sovelluksesta toiseen samassa näytössä ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

 • Crystal Clear, UltraWide HD, 2560x1080 pikseliä

  Nämä uusimmat Philips-näytöt takaavat Quad HD -tekniikan ansiosta entistä terävämmät 2560x1440- ja 2560x1080-kokoiset kuvat. Tehokkaiden näyttöpaneelien, suuren pikselimäärän ja 178/178-katselukulmien sekä laajakaistalähteiden – kuten Displayport, HDMI ja Dual link DVI – ansiosta nämä uudet näytöt saavat kuvat ja grafiikan heräämään eloon. Saat terävät kuvat käyttöösi myös vaativissa ammattisovelluksissa, kuten CAD-CAM-ratkaisuissa, 3D-grafiikkaohjelmissa ja monimutkaisissa laskentataulukoissa.

 • MultiView-tekniikan ansiosta voit katsella usean laitteen näkymiä samanaikaisesti

  Philips MultiView -näytön huipputarkan resoluution ansiosta voit nauttia yhteyksistä mukavalla tavalla kotona ja töissä. MultiView-tekniikka mahdollistaa työskentelyn usealla eri laitteella samanaikaisesti. Voit vaikka käyttää pöytäkonetta ja kannettavaa tietokonetta rinnakkain samassa näytössä. Tai voit seurata jalkapallo-ottelua näytön oikealla puolella ja selata verkkosivuja näytön vasemmalla puolella. Ehkä haluat blogia kirjoittaessasi pitää samaan aikaan silmällä uusimpia uutissyötteitä.

 • Minimalistinen ulkoasu huippuohuella muodolla

  Kehittyneen paneelitekniikan ansiosta Philipsin uusien näyttöjen reuna on vain noin 2,5 mm ja paneelimatriisien leveys on vain noin 9 mm. Niinpä näytön mitat on saatu minimalistisen pieniksi. Näytöt soveltuvat erityisen hyvin usean näytön käyttöön, pelaamiseen, graafiseen suunnitteluun ja ammattisovelluksien käyttöön. Huippuohuen reunan ansiosta käytössäsi on yksi suuri näyttö.

 • Luo videoseinä Display Port -tekniikalla

  Tämä Philips-näyttö hyödyntää Display port 1.2a Multi Stream Transport (MST) -tekniikkaa, jolla tiedonsiirtonopeudeksi saadaan jopa 21,6 Gbps. Voit ketjuttaa useita näyttöjä tehokkaaksi videoseinäksi vaikkapa valvontahuoneeseen, näyttely- ja neuvottelutilaan tai vastaavaan ympäristöön. Toiminto edellyttää DP1.2- ja MST-yhteensopivaa näytönohjainta option. Lisätietoja on osoitteessa http://www.displayport.org/

 • SmartControl helpottaa suorituskyvyn hienosäätöä

  PC-ohjelmisto näytön suorituskyvyn ja asetusten hienosäätöön. Philipsin näyttöjä voi säätää kahdella tavalla: näytön painikkeilla voi siirtyä monitasoiseen OSD-valikkoon tai vaihtoehtoisesti näyttöasetuksia voi säätää totutulla tavalla Philipsin SmartControl-ohjelmalla.

 • SmartConnect-tekniikka tukee HDMI-, Display port- ja Dual link DVI -yhteyksiä

  Näiden Philips-näyttöjen lukuisien yhteysvaihtoehtojen – kuten Dual link DVI, Display Port ja HDMI – ansiosta voit nauttia erittäin tarkasta pakkaamattoman video- ja äänisisällön toistosta. Näyttö tukee kaikkia uusimpia tekniikoita, joten saat vastinetta rahoillesi useaksi vuodeksi.

 • Kiinteät stereokaiuttimet multimediaa varten

  Laadukkaat, näyttölaitteeseen sijoitetut stereokaiuttimet voivat olla mallista ja muotoilusta riippuen esimerkiksi näkyvissä eteen suunnatut, näkymättömissä alas suunnatut tai ylös tai alas suunnatut.

 • SmartImage auttaa kuva-asetuksien määrittämisessä

  SmartImage on Philipsin kehittämä, alan johtava tekniikka, joka analysoi näytön kuvaa ja takaa optimaalisen näyttötehon. Kätevässä käyttöliittymässä voit valita useita tiloja esimerkiksi toimistoa, valokuvia, elokuvia, pelejä ja virransäästöä varten. Valitsemasi toiminnon mukaan SmartImage optimoi näytön suorituskyvyn dynaamisesti parantamalla kontrastia, värien kylläisyyttä sekä kuvien ja videokuvan tarkkuutta. Säästötilan ansiosta näyttö säästää virtaa merkittävästi. Voit hallita kaikkia tiloja reaaliajassa yhdellä painikkeella!

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • IPS-sana- ja -tuotemerkki sekä tuotteeseen liittyvät patentit ovat omistajiensa omaisuutta.
 • EPEAT Gold on voimassa ainoastaan maissa, joissa Philips rekisteröi tuotteen. Lisätietoja rekisteröinnistä eri maissa on osoitteessa www.epeat.net.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita