taulutelevisio ammattikäyttöön

  taulutelevisio ammattikäyttöön

  Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

  HD Ready -yhteensopiva Hospitality-TV erottuu muista kuvanlaadun ja toimivuuden ansiosta. Lisävarusteena saatavan SmartCard XPress -yksikön kanssa se on täysin valmis vuorovaikutteisia palveluja ja hotellihuoneen viihdejärjestelmiä varten. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

taulutelevisio ammattikäyttöön

32", LCD, HD Ready 32HF7444/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

Uusin LCD-teräväpiirtonäyttö

 • HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  HD Ready korkealaatuisimman HD-signaalin näyttämiseen

  Nauti aidon teräväpiirtotelevisiokuvan poikkeuksellisen hyvästä kuvanlaadusta ja ole täysin valmistautunut HD-lähteiden, kuten HDTV-digisovittimien tai Blu-ray-levyjen katsomiseen. HD Ready -tunnus osoittaa, että kuvanlaatu on parempi kuin Progressive Scan -toiminnossa. Se on Euroopan informaatio- ja kuluttajaelektroniikkayhdistyksen EICTA:n asettamien standardien mukainen teräväpiirtonäyttö, jossa yhdistyvät teräväpiirtosignaalin korkeatasoinen kuva ja tarkka resoluutio. Siinä on yleissovitin sekä analogiselle YPbPr-liitännälle että HDCP:tä tukevalle pakkaamattomalle DVI- tai HDMI-digitaaliliitännälle. Näyttötarkkuus on 720 pikseliä ja 1080i signaalia 50 ja 60 Hz:n taajuudella.

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Ulkoisten kaiutinten liitäntä

  Vahvistettu ääniliitäntä helpottaa ulkoisten kaiuttimien asentamista (esimerkiksi kylpyhuoneisiin) eikä ulkoisia laitteita tarvitse hankkia

 • Etu-/takapaneelin painikkeiden lukitus

  Taka- ja sivupaneelin painikkeet voi lukita tai ottaa käyttöön asetusvalikossa ja siten estää TV-valikon luvattoman käytön, mikä säästää hotellin omistajan aikaa ja kustannuksia.

 • Kaukosäätimen paristojen lataus vähissä -ilmaisin

  Ominaisuus ilmoittaa kaukosäätimen paristojen latauksen olevan vähissä, jolloin vältytään asiakkaiden turhilta valituksilta ja paristojen tarpeettomalta vaihtamiselta.

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Toiminnon voi valita asetusvalikosta. Television virta katkeaa automaattisesti määritetyn ajan kuluttua, jolloin virtaa säästyy ja tuotteen käyttöikä pitenee. Määritettävä arvo voi olla 0 - 99 tuntia.

 • SmartCard Xpress -korttipaikka vuorovaikutteisille järjestelmille

  Valinnainen SmartCard Xpress -korttipaikka voidaan asentaa television takaosaan. Kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Ylimääräinen integroitu virtalähde

  Ylimääräisen integroidun virtalähteen ansiosta vuorovaikutteiselle järjestelmälle ei tarvita erillistä virtalähdettä. Itsenäisen käytön aikana ylimääräisen virtalähteen virta voidaan katkaista, mikä säästää energiaa.

 • Serial Xpress™ -hallintaliittymä

  Serial Xpress™ -hallintaliittymä on yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten viihdepalvelujen kanssa. Protokollat mahdollistavat television liittämisen ulkoisiin dekoodereihin, multimediasovittimiin ja PC-pohjaisiin ratkaisuihin. UART- ja RS232-protokollien tuki.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita