laajakuvataulutelevisio

  laajakuvataulutelevisio

  Ensiluokkainen kuvanlaatu

  Nauti taulutelevision ylivertaisesta Pixel Plus -kuvanlaadusta ja uudesta LCD-tekniikasta sekä ällistyttävän upeasta muotoilusta. Digital Media Readerilla toisto onnistuu myös multimediaa tukevilta muistikorteilta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ensiluokkainen kuvanlaatu

Pixel Plus -tekniikka ja upea muotoilu

 • HD LCD WXGA -näyttö, tarkkuus 1366 x 768p

  Tässä WXGA HD-laajakuvanäytössä on huippuluokan LCD-näyttötekniikka, joka tarjoaa 1366 x 768 pikselin resoluution. Progressive Scan -toiminto tuottaa terävän ja häiriöttömän kuvan, jossa on optimaalinen kirkkaus ja loistavat värit. Elävä ja tarkka kuva takaa täydellisen katselunautinnon.

 • Pixel Plus antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus on digitaalinen kuvankäsittelytekniikka, joka lisää juovien ja kuvapisteiden määrää. Tuloksena on veitsenterävä kuva, jossa on tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

 • Active Control ja valosensori optimoivat kuvanlaadun

  Ainutlaatuinen ja älykäs Active Control -ohjausjärjestelmä tuottaa huippulaatuista kuvaa mittaamalla ja analysoimalla tulevan signaalin ja säätämällä kuva-asetukset automaattisesti. Active Controlin säätää kuvan kirkkautta huoneen muun valaistuksen mukaan valosensorin avulla.

 • Virtual Dolby Digital todenmukaisiin kuunteluelämyksiin

  Virtual Dolby Digital -tekniikka tuottaa huippuluokan Surround-äänitehosteita. Tekniikka luo Dolby ProLogic -vaikutelman ilman lisätakakaiuttimia, ja katsoja voi uppoutua täysin television maailmaan.

 • Mukana yhteensopiva, elegantti jalusta

  Mukana yhteensopiva pöytämallinen jalusta.

 • 1 200 sivun Hypertext nopeuttaa teksti-tv:n käyttöä

  Teksti-tv on yleinen tiedonvälitysjärjestelmä, jota useimmat kanavat lähettävät. 1 200 sivun Smart-teksti-tv-muistin ansiosta sivujen vaihtaminen ja tietojen hakeminen on nyt todella vaivatonta ja helppoa.

 • Digital Media Readerin avulla voit katsella ja jakaa kuvia ruudulla

  Digital Media Readerin avulla voit liittää muistikortin (CF Type 1, SD-kortit, MMC, MS, SM) DVD-laitteeseen tai televisioon ja katsella suosikkikuviasi ystäviesi ja perheesi kanssa. Ei enää vaivalloisia liitäntöjä eikä kalliita sovitinkortteja.

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita