Erittäin ohut 3D LED-TV

  CI Plus

  Erittäin ohut 3D LED-TV

  Pidä herkuistasi kiinni

  Loistava LED-laatuinen viihde-elämys Philips 4308-sarjan 3D LED-TV:llä. Pixel Plus HD Engine takaa, että suosituin 3D-sisältösi herää eloon eloisan yksityiskohtaisesti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

4000 series Erittäin ohut 3D LED-TV

102 cm (40"), 3D Max, DVB-T/T2/C 40PFL4308T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Pidä herkuistasi kiinni

Erittäin ohut 3D LED-TV tuo lisää jännitystä

 • Pause TV -pysäytystoiminnon ja USB-tallennuksen ansiosta voit keskeyttää ja tallentaa TV-ohjelmia

  Haluatko pitää tauon ja jatkaa TV-ohjelman katselua myöhemmin? Pysäytystoiminnon ansiosta sinun ei enää tarvitse kärsiä mainoskatkoista. Haluatko tallentaa digilähetyksen ja katsoa sen myöhemmin? Kytke USB-tallennuslaite televisioon, valitse suosikkiohjelmasi ohjelmaoppaasta ja ajoita tallennus – ja nauti TV-ohjelmasta, kun sinulla on paremmin aikaa.

 • 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  Perfect Motion Rate on Philipsin kehittämä tapa mitata liikkuvan kuvan terävyyttä. Siihen vaikuttavat videoprosessointi, näytettävien ruutujen määrä ja virkistystaajuus, himmennystoiminnot ja taustavalotekniikka. Korkeampi Perfect Motion Rate tarkoittaa suurempaa kontrastia ja selkeämpää kuvanlaatua.

 • 3D Max – voimakas 3D-kokemus Full HD -tarkkuudella

  3D Max – voimakas 3D-kokemus Full HD -tarkkuudella

  Aktiivisen 3D-tekniikan ja nopeiden näyttöjen avulla lisätään todentuntuisen 3D-katseluelämyksen syvyyttä ja kontrastia. 3D-kuvan syvyyden säätö auttaa löytämään parhaan mahdollisen 3D-vaikutelman helposti ja nopeasti. Muunna 2D-sisältö eloisaksi ja virheettömäksi 3D-sisällöksi ja tempaudu mukaan täydelliseen 3D-elämykseen.

 • Full HD LED-TV – kirkas LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Full HD LED-TV – kirkas LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tavallisen teräväpiirtotelevision kuva on korkealaatuinen, mutta nykypäivän kuluttaja odottaa vielä tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa kuvanlaatua, liikkeen terävyyttä, parempaa kirkkautta ja kontrasteja sekä realistisia värejä – ja pienempää virrankulutusta. Full HD LED-TV täyttää nämä vaatimukset ja antaa täydellisen katselukokemuksen.

 • Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Nauti häikäisevistä kuvista, joiden kontrasti, terävyys ja eloisat värit hivelevät silmää. Edge-tekniikka säätää 6 400 eri kuva-alueen perusteella LED-näytön taustavaloa, joka tehostaa kuvien kontrastia ja luo todentuntuisen visuaalisen elämyksen.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Kolme HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Kolme HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Vähennä johtoviidakkoa käyttämällä HDMI-kaapelia kuva- ja äänisignaalin välittämiseen laitteista televisioon. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. HDMI-liitännän ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen ohjaamiseen.

 • PC-tulon ansiosta voit käyttää televisiota tietokoneen näyttönä

  Voit käyttää televisiota tietokoneen näyttönä käyttämällä HDMI-DVI-kaapelia/-muunninta.

 • Pixel Plus HD antaa tarkkuutta ja terävyyttä

  Philipsin digitaalinen kuvankäsittelytekniikka lisää juovien ja kuvapisteiden määrää. Tuloksena on veitsenterävä kuva, jossa on tarkkoja yksityiskohtia ja syvyyttä lähteestä riippumatta.

 • Tehokkaan tunnelman luovat 20 W RMS ja Incredible Surround

  Luo elävä äänimaailma. Tehokkaat vahvistimet ja uskomaton surround-ääni täydentävät katseluelämystä monipuolisella ja aidontuntuisella äänentoistolla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • MyRemote-sovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • HbbTV-, Multiroom- (työasema ja palvelin), Netflix- ja myRemote-toiminnot edellyttävät ohjelmistopäivitystä.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita