LCD-TV

  LCD-TV

  Ole mukana toiminnassa.

  Erittäin ohut Philipsin TV, jonka näyttöpanelissa on LED-taustavalaisu ja Pixel Precise HD, tarjoaa nautittavan elokuvan katselun kotona. Erittäin ohut Full HD 1080p -kuvaruutu takaa, että pääset aina mukaan toimintaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV

102 cm (40"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 40PFL7664H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ole mukana toiminnassa.

Erittäin ohut muotoilu ja LED

 • Philipsin Net TV:llä saat suositut verkkopalvelut televisioosi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä televisio suoraan kotiverkkoosi Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net TV -palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Pixel Precise HD ja LED takaavat täydellisen terävyyden

  Pixel Precise HD ja LED takaavat täydellisen terävyyden

  Pixel Precise HD ja LED perustuvat palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan. Se nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. HD Natural Motion tekee kaikkien elokuvien liikkeistä sujuvaa ja terävää. Saat luokkansa nopeimman (vasteaika 3 ms) 100 Hz:n LCD-TV:n. Kun lisäksi LED-tekniikka kirkastaa kuvaa, liike on äärimmäisen tarkkaa niin elokuvissa kuin urheilulähetyksissäkin.

 • Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • Huippuohut TV sopii olohuoneeseesi täydellisesti

  Huippuohut TV sopii olohuoneeseesi täydellisesti

  Tämän 40" TV:n huippulaadukas näyttötekniikka tekee siitä erittäin kapean ja litteän. 2,8 cm:n levyisen kehyksen ansiosta se mahtuu pieniin tiloihin ja tarjoaa laajemman katselukokemuksen laitteen kokoa muuttamatta. 3,9 cm:n ohut profiili luo minimalistisen ilmeen, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Seinällä tai tyylikkäällä jalustalla. Kehittynyttä tekniikkaa ja upeaa muotoilua.

 • 100 Hz:n LCD-näyttö, takaa liikkeen tarkan toiston (3ms)

  100 Hz:n LCD-näyttö, takaa liikkeen tarkan toiston (3ms)

  100 Hz:n LCD-näytön ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana, vaikka liike näytöllä olisi nopeaa. Double Frame Rate Insertion -toiminto toimii suurella 100 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä jopa kaksinkertaistaa liikkeen toiston terävyyden perinteiseen LCD-näyttöön verrattuna ja vasteaika onkin vain 3 millisekuntia (BEW-vastaavuus, Perceived Blur-Edge-Width). Tämä ainutlaatuinen Philips-tekniikka nostaa LCD-näyttöjen liikkeen toistotarkkuuden ennennäkemättömälle tasolle.

 • HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  HD Natural Motion tarjoaa huipputasaiset liikkeet Full HD -elokuvissa

  Philips on kehittänyt HD Natural Motion -tekniikan vähentämään nykimistä, jota esiintyy elokuvia toistettaessa. Palkittu algoritmi arvioi kuvassa tapahtuvan liikkeen ja korjaa nykimisen sekä TV-lähetyksistä että elokuvatallenteista (kuten DVD- ja Blu-ray Disc -levyistä). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • 40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t

  40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t

  40 % energiatehokkaampi kuin perinteiset taulu-TV:t. Uusinta LED-taustavalotekniikkaa käyttävät LED-taustavalaistut TV:t ovat pitemmän käyttöikänsä ja huomattavasti pienemmän energiankulutuksensa vuoksi kestävämpi valinta kuin plasma-TV:t ja perinteiset LCD-TV:t. CCFL-taustavaloista poiketen LED-valojen valmistuksessa ei käytetä elohopeaa. Lisäksi Philipsin TV-muotoilua kehitetään sukupolvesta toiseen, jolloin materiaaleja pystytään käyttämään yhä tehokkaammin ja energiaa tarvitaan yhä vähemmän tinkimättä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Se on hyväksi sinulle tänään ja lapsillesi tulevaisuudessa.

 • DLNA PC -ohjain tietokoneen videoiden katsomiseen

  DLNA PC -ohjaimen avulla voit katsoa tietokoneeseen tallennettuja videoita ja kuvia ja kuunnella musiikkia

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • DVB-T MPEG4 vain: Ranska, Espanja, Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. DVB-C MPEG4 vain tietyiltä palveluntarjoajilta: Tanska, Norja, Suomi, Ruotsi. Uusimmat tiedot saatavissa TV:n tyyppikilvessä tai osoitteessa via www.philips.com/support tyyppinumeron tiedoissa.
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.
 • Edellyttää valinnaista Philips DVB-S -moduulia (osanumero PFS0001, saatavilla vain Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita