taulutelevisio ammattikäyttöön

  taulutelevisio ammattikäyttöön

  Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

  Tämä tyylikkäästi muotoiltu televisio käyttää uusinta Plasma-tekniikkaa upean kontrastin ja kirkkauden muodostamisessa. Lisävarusteena on saatavissa SmartCard XPress -yksikkö, jonka avulla televisioon on helppo integroida kolmannen osapuolen vuorovaikutteisia palveluja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Matchline taulutelevisio ammattikäyttöön

42", plasma 42HF9442/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Taulutelevisio, järjestelmävalmiudet

Suunniteltu erityisesti hotellihuoneen viihdekeskukseen

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Antaa mahdollisuuden kopioida helposti ja langattomasti kaikki television ohjelmointiasetukset toiseen televisioon alle minuutissa. Toiminto takaa samanlaiset asetukset televisioihin ja vähentää merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

 • Tervetuliaisviesti näytössä

  Näytössä näkyy tervetuliaisviesti aina, kun televisio kytketään toimintaan

 • Äänenvoimakkuuden rajoitus

  Tämä toiminto säätää etukäteen äänenvoimakkuuden, jota televisio käyttää ja estää voimakkuuden säätämisen naapureita häiritsevälle tasolle.

 • Etupaneelin käyttöpainikkeiden lukitus

  Estää television toimintojen luvattoman käytön

 • Automaattinen kanavaohjelmointi

  Soveltuu erinomaisesti hotellin sisäisiin mainontatarkoituksiin tai tiedotuskanavia varten. Voi näyttää tiettyä, esiasetettua kanavaa, kun televisio kytketään toimintaan.

 • Suojattu valikko

  Asennus- ja kokoonpanoasetusten salaus erityiskoodilla tai pääkäyttäjän kaukosäätimellä

 • SmartCard Xpress -korttipaikka vuorovaikutteisille järjestelmille

  Valinnainen SmartCard Xpress -korttipaikka voidaan asentaa television takaosaan. Kolmannet osapuolet voivat lisätä sovelluskorteilla uusia toimintoja televisioon. TV voidaan liittää myös suurimpien vuorovaikutteisten järjestelmien valmistajien ulkoisiin dekoodereihin ja multimediasovittimiin Serial Xpress -hallintaliittymän (tukee UART- ja RS232-protokollia) ja SmartPlug -hallintaliittymän kautta.

 • Valinnainen ylimääräinen virtalähde (12 V)

  Valinnainen ylimääräinen virtalähde varmistaa, että liitäntäpaikka, kello ja herätyskello toimivat, kun televisiosta on katkaistu virta.

 • Serial Xpress™ -hallintaliittymä

  Serial Xpress™ -hallintaliittymä on yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten viihdepalvelujen kanssa. Protokollat mahdollistavat television liittämisen ulkoisiin dekoodereihin, multimediasovittimiin ja PC-pohjaisiin ratkaisuihin. UART- ja RS232-protokollien tuki.

 • Toimii tulevaisuudessakin päivitettävällä ohjelmistolla

  Päivitettävä ohjelmisto takaa, että televisio toimii tulevaisuudessakin ja sopii yhteen uusien tekniikoiden sekä laitteiden kanssa. Investointisi on turvattu.

 • Digital Crystal Clear tuottaa terävän kuvan

  Digital Crystal Clear on kuvankäsittelyjärjestelmä, joka optimoi kuvan kontrastin, värin ja terävyyden digitaalisesti. Lopputuloksena on eläviä ja ilmeikkäitä kuvia.

 • Tehostettu WVGA-plasmanäyttö, resoluutio 852 x 480

  Tämän huippuluokan WCGA-laajakuvaplasmanäytön resoluutio on 852 x 480 pikseliä. Tuloksena on loistava välkkymätön kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Elävä ja terävä kuva tuottaa täydellisen katselukokemuksen.

 • Active Control parantaa kuvan laatua lähteestä riippumatta

  Active Control optimoi vääristymien korjauksen ja terävyysasetukset 60 kertaa sekunnissa ja säätää kuva-asetukset yli 3 000 kertaa minuutissa. Active Control Plus takaa, että kuva-asetukset ovat aina optimaaliset.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita