Eco Smart -LED-TV

  Eco Smart -LED-TV

  Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

  Palkittu EISA:n ympäristöystävällisin televisio 2011-2012 -palkinnolla. Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart -LED-TV:ssä on kirkas ja eloisa Full HD -kuva sekä aidot äänet. Smart TV:n avulla voit helposti käyttää internetiä ja ladata elokuvia. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Eco Smart -LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, DVB-T2/C 46PFL6806T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

Energialuokka A ++

 • Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Upea LED-kuva ja uskomaton kontrasti

  Tässä Full HD LED-TV:ssä yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • 400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  400 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  400 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, HD Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tablet- tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia DLNA:n kautta TV-ruutuun.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • 2-in-1-teline on kätevä pöydällä tai seinäkiinnityksenä

  2-in-1-teline on kätevä pöydällä tai seinäkiinnityksenä

  TV:n mukana toimitetaan uudenlainen pöytäjalusta, jolla voit kiinnittää TV:n myös seinälle. Et tarvitse erillisiä kiinnikkeitä seinäkiinnitystä varten. Tämä on myös hyväksi ympäristölle, sillä pakkausmateriaalia tarvitaan vain vähän, ja se on täysin kierrätettävissä.

 • Aurinkoenergialla latautuvaan kaukosäätimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja

  Aurinkoenergialla latautuvaan kaukosäätimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja

  Kun kaukosäätimesi latautuu aurinkoenergialla, sinun ei enää tarvitse vaihtaa paristoja ja hävittää niitä. Ympäristöystävällisen aurinkokennon ansiosta kaukosäätimen energia saadaan vapaasti käytettävästä luonnonvarasta, päivänvalosta. Synkimpinäkään talvipäivinä ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä laitteen sisäisen akun energiavaraston ansiosta kaukosäädin pysyy pitkään toiminnassa ja sinä toiminnan tasalla!

 • Full HD -TV ja Pixel Plus HD antavat selkeyttä ja terävyyttä

  Pixel Plus HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Pixel Plus HD myös havaitsee ja vähentää pakatun multimediasisällön häiriöitä, mikä takaa selkeän ja veitsenterävän kuvan.

 • Nollan watin virtakytkin

  Nollan watin virtakytkimellä virrankulutus saadaan nollaksi

 • Täysin kierrätettävän pakkauksen ansiosta tuotteen ympäristövaikutus on pienin mahdollinen

  Täysin kierrätettävän pakkauksen ansiosta tuotteen ympäristövaikutus on pienin mahdollinen. Pakkauksen innovatiivisessa suunnittelussa on panostettu yksityiskohtiin. Poistamalla styroksilevyt tuotteesta saatiin vieläkin ympäristöystävällisempi. Toisin kuin useimmissa tämän kokoluokan televisioissa, tuotteen innovatiivisessa pakkauksessa on käytetty vain paperia ja pahvia, minkä ansiosta pakkaus on helppo kierrättää kokonaisuudessaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita