Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Ole mukana toiminnassa!

  Koe sisällön koko kirjo Philips 46PFL8007 3D Smart -LED-TV:n avulla. Nauti Smart TV Premium -mallin tarjoamista mahdollisuuksista, kuten Skype™-puheluista, jotka toimivat TV:n kameran kanssa sekä ainutlaatuisesta kaukosäätimestä, jossa on kiinteä kirjoitusnäppäimistö sekä osoitin*. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Ole mukana toiminnassa!

  Play Pause
 • Ole mukana toiminnassa!

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8000 series Smart LED-TV

117 cm (46"), 3D Max, DVB-T2/C 46PFL8007T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ole mukana toiminnassa!

Nauti Full HD 3D-kuvasta ja Smart TV:stä, jossa on Ambilight

 • Integroitu Wi-Fi Smart TV:n langattomaan käyttöön

  Philips-television integroidulla Wi-Fillä voit käyttää sisällön koko kirjon langattomasti Smart TV-llä kotona.

 • Ambilight Spectra XL, uusi tehokkaampi Ambilight

  Ambilight Spectra XL laajentaa katselukokemusta. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • Full HD -TV ja Perfect Pixel HD Engine - verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto. Full HD -näytön 1920 x 1080 pikselin ansiosta kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Wi-Fi Smart Screenin* ansiosta voit hyvästellä sohvasi ja katsella digitaalisia tv-lähetyksiä missä hyvänsä kotonasi. Lataa Philips MyRemote -sovellus ja siirrä TV-ohjelma televisiosta iPadiin, ja voit jatkaa ohjelman seuraamista. Voit myös siirtää valokuvia, videoita tai musiikkia älylaitteilta suurelle näytölle. Todellista katselun vapautta!

 • Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Tuo puheluihin uusi ulottuvuus ja jaa kokemuksia läheistesi kanssa, olivatpa he missä hyvänsä. Television Skypen™ avulla voit soittaa ääni- ja videopuheluita olohuoneestasi. Liitä mukana toimitettu Philipsin TV-kamera (PTA317/00) televisioon ja voit nauttia laadukkaasta videosta ja äänestä kotisohvallasi.

 • 3D Max Clarity 700 hämmästyttävään Full HD 3D -kokemukseen

  3D Max Clarity 700 hämmästyttävään Full HD 3D -kokemukseen

  Nauti upean selkeästä Full HD 3D -kuvasta Philipsin televisiossa. Aktiivisen 3D-tekniikan avulla 3D Max Clarity 700 tarjoaa verrattoman 3D-elämyksen, tarkan kuvan ja huippuluokan liiketarkkuuden. Voit muuntaa myös 2D-sisällön eloisaan ja virheettömään 3D-muotoon.

 • Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Katso elokuvakokoelmasi eloisana ja virheettömänä 3D:nä – jopa vanhat mustavalkoklassikot. Voit muuntaa kaiken 2D-sisällön reaaliajassa korkealaatuiseksi 3D-kuvaksi yhdellä painikkeen painalluksella. Tekstitys näkyy aina samalla syvyydellä eikä virheitä synny kuvan perspektiivin luomisessa.

 • Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Jokainen havaitsee 3D:n eri tavalla. Siksi Philips tarjoaa mahdollisuuden muokata 3D:n syvyyttä mieltymysten mukaan. Ainutlaatuinen 3D-syvyyden säädön avulla voit valita sinulle ja toistettavalle sisällölle parhaiten sopivan kuvasyvyyden. Myös katsomismukavuus paranee. Nyt voit nauttia täydellisestä 3D-kokemuksesta.

 • Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Philipsin Active 3D -laseilla saat televisiostasi elämyksellisen kaksinpelin kokonaisella näytöllä. 2D-kaksinpeleissä pelaajat yleensä näkevät pelinsä vain puolelta näytöltä. 3D-tekniikan ansiosta molemmat voivat nauttia pelistä koko ruudulta samanaikaisesti napsauttamalla laseissa olevaan painiketta.

 • 800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy entistä terävämpänä ja kirkkaampana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Kaukosäätimen osoitustoiminto saatavilla ohjelmistopäivityksenä syksyllä 2012
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • Wi-Fi Smart Screen saatavilla ohjelmistopäivityksenä syksyllä 2012
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • USB:lle voi tallentaa vain digitaalikanavilta (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla), ei analogisia lähetyksiä tai ulkoisista lähteistä. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+).
 • Pohjoismaissa television tekstitystuki on rajoitettu televisio-ohjelmia tallennettaessa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita