LED-TV

  LED-TV

  Palkittua suorituskykyä

  Lumoudu Ambilightin mukaansa tempaavasta tehosta 117 cm (46") taulutelevisiossa. Philips 9000 -sarjan 46PFL9705-LED-TV:n hämmästyttävän Perfect Pixel HD Enginen ja LED Pron ansiosta elokuvat todella heräävät eloon omassa olohuoneessasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LED-TV

117 cm (46"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 46PFL9705H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Palkittua suorituskykyä

Ambilightin ja parhaan kuvanlaadun avulla

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Online Premium -videokaupat ja TV on Demand -palvelu

  Katso verkon videokaupoista tilattuja ensiluokkaisia elokuvia televisiostasi. Hae niin romanttiset klassikot kuin nopeat toimintaelokuvatkin yhdellä painikkeen painalluksella nousematta sohvaltasi. Videokaupassa on hämmästyttävä valikoima elokuvia ja sarjoja uusimmista julkaisuista ajattomiin klassikoihin. Vapaudu tiukoista aikatauluista ja katso mitä haluat, milloin haluat. Älä anna enää suosikkiohjelmasi mennä ohi. Catch up TV on TV-sarjojen ja -ohjelmien uusintapalvelu. Palaa menneiden aikojen kultaisten TV-sarjojen pariin. Käyttöehdot ja tarjoukset voivat vaihdella maan ja yhtiön mukaan.

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Ambilight Spectra 3 tehostaa katselukokemusta

  Ambilight Spectra 3 tehostaa katselukokemusta

  Ambilight Spectra 3 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Philipsin patentoitu tekniikka laajentaa kuvaruutua heijastamalla kevyen valon television takaa kolmelle sivulle. Ambilight säätää valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri vastaa aina kuvan värejä seinän väristä riippumatta. Ambilight antaa paremman kokonaiskuvan!

 • Full HD 3D Ready täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Full HD 3D Ready täydelliseen 3D-elokuvakokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista omassa olohuoneessasi Full HD 3D Ready -TV:n kanssa. Active 3D käyttää uusimpia nopeavaihtonäyttöjä tuottamaan syvyyttä ja realismia täydellä 1080x1920 -HD-tarkkuudella. 3D-elokuvat Blu-Ray-levyillä ja tulevat 3D-lähetykset tarjoavat laajan ja laadukkaan valikoiman. TV:si on valmis Full HD 3D -elämykseen, kun liität siihen 3D-yhteensopivan Blu-Ray-soittimen tai HD-vastaanottimen ja 3D-päivityspaketin (Philips PTA02). Useampi kuin 2 katsojaa pääsee nauttimaan jännittävistä kuvista, kun hankit lisää 3D-laseja (PTA03-laajennuspakkaus).

 • LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  Philipsin palkittu LED Pro tuottaa upean kuvan ja käyttää 50 % vähemmän virtaa! Näytön taustavalo koostuu yli 1000 LED-lampusta, joita ohjataan valikoiden. Ne luovat kirkkaisiin kuva-alueisiin kirkkaan valon. Tummilla alueilla ja tummissa kohtauksissa ne himmennetään matalimmalle tasolle, mikä säästää energiaa. Tehokkaan Perfect Pixel HD Enginen avulla saadaan upea kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • Bright Pro ja todenmukainen kirkkaus

  Bright Pro ja todenmukainen kirkkaus

  Koe kuvien todenmukainen kirkkaus ja leimuava kontrasti Philipsin palkittuun LED Pro -tekniikkaan perustuvan Bright Pron avulla. Se tehostaa kuvien kirkkaiden osien kirkkautta ja pitää tummat alueet tummina. Se tuottaa verrattoman kirkkauden samalla, kun koko kehittyneeseen prosessiin kuluu jopa puolet vähemmän energiaa.

 • Wi-Fi MediaConnect näyttää PC-mediatiedostot TV:ssä

  Wi-Fi MediaConnect näyttää PC-mediatiedostot TV:ssä

  Jaa videot ja kuvat kannettavasta tietokoneesta televisioon langattomasti. Kannettavaan asennetun ohjelman käyttö on helppoa. Hiiren napsautuksella näytät kannettavan tietokoneen näytön isossa TV-ruudussa. Hauskaa riittää kaikille.

 • Full HD ja Perfect Pixel HD Engine – verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan. Full HD -näytön 1920 x 1080p pikselin ansiosta Progressive Scan -kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • 400 Hz:n Clear LCD, 0,5 ms ja hieno liikkeen terävyys

  Nauti Philipsin nopeimmasta LCD-TV.stä. 400Hz Clear LCD* -television vasteaika on uskomaton 0,5 ms, joten nopeimmatkin toimintakohtaukset ovat erinomaisen teräviä.

 • Tukevan tunnelman tuovat 30 W RMS ja Incredible Surround

  Tunne musiikin teho ja elokuvien tunnelma. Tehokkaat 30 W RMS vahvistimet luovat aidontuntuisen äänikentän. Incredible Surroundin avulla koet täydellisen Surround-äänen syvyyden ja laajuuden. Upean katselukokemuksen lisäksi saat kirkkaan ja vahvan äänimaailman.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 400 Hz:n Clear LCD -näyttö näyttää 400 kuvaa sekunnissa yhdistämällä edistyneen 200 Hz:n tekniikan pyyhkäisytaustavaloon 50 % käyttöaikasuhteella.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 3D TV edellyttää PTA02-päivityspaketin (aktiiviset suljinlasit ja lähetin, 3D-yhteensopiva lähdelaite ja 3D-lähdemateriaali).
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita