Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Palkittua suorituskykyä

  EISAn parhaana LCD-TV:nä jo 10 vuonna palkitsema 9000-sarja sisältää innovatiivisia kuva- ja liitäntäominaisuuksia. Perfect Pixel HD Engine ja LED Pro takaavat todentuntuisen kuvan. Ambilight ja 3D Max herättävät elokuvat eloon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9000 series Smart LED-TV

132 cm (52"), Full HD 3D Max, DVB-T2/C 52PFL9606T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Palkittua suorituskykyä

Ambilight 3 sivulla ja paras kuvanlaatu

 • Ambilight Spectra XL, uusi tehokkaampi Ambilight

  Ambilight Spectra XL laajentaa katselukokemusta. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • Full HD -TV ja Perfect Pixel HD Engine - verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto. Full HD -näytön 1920 x 1080 pikselin ansiosta kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • 3D Max täydelliseen Full HD 3D -kokemukseen

  3D Max täydelliseen Full HD 3D -kokemukseen

  Lumoudu 3D-elokuvista olohuoneessasi 3D Maxin avulla. Nopean näytön ja aktiivisten suljinlasien yhdistelmä tuottaa aidontuntuista syvyyttä Full HD -tarkkuudella. 2D-sisältö on nyt katsottavissa 3D:nä ja voit lisäksi hallita 3D-kuvan syvyyttä mieltymyksesi mukaan. Koe 3D Max -elämys 3D Max -lasien avulla.

 • FULL LED Pro tarjoaa eloisimmat 3D-kuvat

  FULL LED Pro tarjoaa eloisimmat 3D-kuvat

  Full LED Pro tuottaa äärimmäisen kontrastin ja eloisimmat 3D-kuvat. Philipsin palkittu LED Pro tuottaa upean kuvan ja käyttää 50 % vähemmän virtaa! Ohuen näytön taustavalon yli 1000 LED-lamppua luovat kirkkaimman valkoisen ja syvimmän mustan. Yhdessä tehokkaan Perfect Pixel HD Enginen kanssa tuloksena on kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • 1 000 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1 000 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1 000 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • 40 W SoundStage takaa dynaamisen ja tehokkaan äänen huippuohuessa TV:ssä

  40 W SoundStage takaa dynaamisen ja tehokkaan äänen huippuohuessa TV:ssä

  Philips SoundStage 40 W:n RMS-lähtöteholla ääni on dynaamisempi ja tehokkaampi kuin nykyisten LCD-TV:iden ääni. Huippuohut muotoilu yhdistyy tehokkaaseen TV-ääneen. TV-jalustassa on edistyksellinen, huippuohut kaiutinjärjestelmä, jossa on syvä ja lämmin basso sekä erittäin selkeä ääni. Kehittyneen korjauskäsittelyn ansiosta voit nauttia erinomaisesta äänestä myös seinälle asennetusta TV:stä. Nauti erinomaisesta äänestä ja ohuesta muotoilusta.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  DLNA:n avulla voit nauttia kuvista, musiikista ja elokuvista TV:ssä

  Jaa älypuhelimestasi, tablet- tai tavallisesta tietokoneestasi kuvia, musiikkia ja elokuvia DLNA:n kautta TV-ruutuun.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • Wi-Fi MediaConnect tietokoneella olevien elokuvien katseluun TV:stä

  Wi-Fi MediaConnect tietokoneella olevien elokuvien katseluun TV:stä

  Wi-Fi MediaConnect siirtää tietokoneen näytön televisioon Wi-Fi-yhteydellä. Tiedostotyypeistä ei tarvitse välittää: jos tietokone toistaa ne, myös TV näyttää ne*.

 • Integroidulla Wi-Fi-valmiudella voi käyttää Net-TV-sovelluksia ja langatonta SimplyShare-järjestelmää

  Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta langattomasti. Liitä televisio langattomaan kotiverkkoosi ohjauksen avulla. Selaa sovelluksia ja valitse runsaasta valikoimasta haluamasi kaukosäätimellä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 3D TV edellyttää PTA516-lisävarustetta (aktiiviset suljinlasit), 3D-yhteensopivaa lähdelaitetta ja 3D-lähdemateriaalia.
 • 3D Max -kaksinpeliä tukevat vain seuraavat 3D Max -televisiot: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • Wi-Fi Media Connect: Tietokoneen nopeus ja Wi-Fi-kaistanleveys voivat vaikuttaa videon toistoon. Katso vähimmäisvaatimukset ja suositukset osoitteesta www.philips.com/wifimediaconnect. Sisältö näkyy muutaman sekunnin viiveellä. Kuvassa ja äänessä voi ilmetä pieniä eroja.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • USB-tallennus vain digitaalikanaville, jotka ovat TV:n IP-pohjaisessa sähköisessä ohjelmaoppaassa (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia voi olla), lähetyskopiointisuojaus (CI+) voi rajoittaa tallennusta. Internet-yhteys vaaditaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.
 • ISF ja IMAGING SCIENCE FOUNDATION ovat Isf Research Labs Llc Limited Liability Companyn tavaramerkkejä
 • Vain 2D-peleihin.
 • Varmista, että pelikonsoli on liitetty TV:n HDMI-liitäntään.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita