LCD-TV

  Wi-Fi

  LCD-TV

  Vieläkin elävämmät elokuvat

  Lumoudu Ambilightin upottavasta tehosta. Perfect Pixel HD Enginen, LED Pron ja tehokkaan äänentoiston ansiosta elokuvat todella heräävät eloon omassa olohuoneessasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-TV

132 cm (52"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 52PFL9704H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Vieläkin elävämmät elokuvat

Ambilight ja LED Pro

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Ambilight Spectra 3 takaa vaikuttavan katseluelämyksen

  Ambilight Spectra 3 takaa vaikuttavan katseluelämyksen

  Ambilight Spectra 3 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilight Spectra 3:n ansiosta elokuvan todella heräävät eloon!

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD LCD -näyttö, resoluutio 1 920 x 1 080

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080 pikselin laajakulmaresoluutio. Tämä on suurin mahdollinen resoluutio HD-lähdettä käytettäessä ja kuvan laatu on erinomainen. Näyttö tukee myös 1 080 pikselin signaaleja kaikista lähteistä, kuten Blu-ray ja HD-pelikonsolit. Signaalinkäsittely päivitetään tukemaan tätä huomattavasti suurempaa signaalin laatua ja resoluutiota. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat.

 • LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  LED Pro -näytössä on tarkka kontrasti ja kirkkaus

  Philipsin palkittu LED Pro tuottaa upean kuvan ja käyttää 50 % vähemmän virtaa! Näytön taustavalo koostuu yli 1000 LED-lampusta, joita ohjataan valikoiden. Ne luovat kirkkaisiin kuva-alueisiin kirkkaan valon. Tummilla alueilla ja tummissa kohtauksissa ne himmennetään matalimmalle tasolle, mikä säästää energiaa. Tehokkaan Perfect Pixel HD Enginen avulla saadaan upea kuva, jonka kontrasti, terävyys ja värikkyys on uskomaton.

 • Dynaaminen kontrasti 5 000 000:1 äärimmäisen kirkkaisiin kuviin

  Dynaaminen kontrasti 5 000 000:1 äärimmäisen kirkkaisiin kuviin

  Haluatko litteän LCD-näytön, jossa on terävä kontrasti ja elävät kuvat? Sen toteuttaa näytön taustavalon LED-lamppujen ainutlaatuinen paikallinen himmennys. Se luo valon siihen kohtaan kuvaa, jossa sitä tarvitaan, ja pitää tummat alueet erittäin mustina. LED-lamppujen himmennys mahdollistaa verrattoman dynaamisen kontrastisuhteen 5 000 000:1. Ensimmäistä kertaa kuvien syvä musta ja elävät värit toistetaan hämmästyttävällä tarkkuudella.

 • 200 Hz:n Clear LCD*, 1 ms:n suoriutuminen: liikkeen huipputarkka toisto

  Nauti liikkeen huipputarkasta toistosta. Philips 200Hz Clear LCD -television vasteaika on uskomaton 1 ms, joten nopeinkin liike vangitsee, eikä liikkuva auto veny koko kuvaruudun levyiseksi.

 • Wide Color Gamut LCD -näyttö näyttää värit kirkkaina

  x.v.Color takaa realistisen värintoiston. Se toistaa kaikki värisävyt ja tarjoaa laajan värialueen, jossa on lähes kaksinkertainen sävymäärä verrattuna sRGB-väritilaan. x.v.Color tuottaa sävynvaihteluja, jotka ovat hyvin lähellä ihmissilmän tunnistamia sävyjä – se parantaa jopa teräväpiirtovideon laatua. x.v.Color-yhteensopivissa televisioissa kuvanlaatu on lähes yhtä hyvä kuin tallennushetkellä.

 • Nauti YouTuben ja muiden sivustojen videoista

  Net-TV tarjoaa videovalikoiman YouTubesta ja muista videosivustoista. Videot sovitetaan kuvaruutuun, jotta voit rentoutua ja nauttia videoista mahdollisimman hyvälaatuisina.

 • MPEG4 HDTV -vastaanotto sellaisen DVB-T- ja DVB-C-virittimen kautta, jossa on CI+*

  HDTV takaa TV-kuvan ja -äänen parhaan mahdollisen laadun ilman erillistä digivastaanotinta. Kiitos kiinteän virittimen, joka tukee maanpäällistä ja kaapeli-DVB-signaalia MPEG-2- ja MPEG-4-muodossa, voit vastaanottaa korkealaatuisia teräväpiirto-TV-ohjelmia. Lisäksi CI+--moduulin ansiosta voit nauttia teräväpiirtosisällöstä suoraan TV:stä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 200 Hz:n Clear LCD -näyttö näyttää 200 kuvaa sekunnissa yhdistämällä edistyneen 100 Hz:n tekniikan pyyhkäisytaustavaloon 50 % käyttöaikasuhteella.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa
 • DVB-C vain tietyissä maissa ja tietyillä palveluntarjoajilla. Viimeisimmät tiedot ovat TV:n tyyppikilvessä.
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.
 • Edellyttää valinnaista Philips DVB-S -moduulia (osanumero PFS0001, saatavilla vain Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita