Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Ole mukana toiminnassa!

  Koe sisällön koko kirjo Philips 55PFL7007 3D Smart -LED-TV:n avulla. Nauti Smart TV Premiumin ja ainutlaatuisen kaukosäätimen, jossa kiinteä näppäimistö, tarjoamista mahdollisuuksista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Ole mukana toiminnassa!

  Play Pause
 • Ole mukana toiminnassa!

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

7000 series Smart LED-TV

140 cm (55"), 3D Max, DVB-T2/C 55PFL7007T/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ole mukana toiminnassa!

Nauti Full HD 3D-kuvasta ja Smart TV:stä, jossa on Ambilight

 • Integroitu Wi-Fi Smart TV:n langattomaan käyttöön

  Philips-television integroidulla Wi-Fillä voit käyttää sisällön koko kirjon langattomasti Smart TV-llä kotona.

 • Ambilight Spectra 2 sivulla tehostaa katselukokemusta

  Ambilight Spectra 2 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua heijastamalla kevyen valon kahdelta sivulta television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota älypuhelimella, tablet-laitteella tai näppäimistöllä

  Ohjaa televisiota helpoimmalla ja kätevimmällä tavalla. Liitä Smart TV:hen langaton näppäimistö tai hallitse sitä älypuhelimella tai tablet-laitteella.

 • TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  TV-ohjelmien etsiminen, ajastaminen, tallentaminen* ja keskeyttäminen

  Tallenna parhaillaan näytettävää digitaalista televisiokuvaa Philipsin televisioon liitettyyn USB-laitteeseen tai keskeytä toisto hetkeksi ja jatka ohjelman katselua myöhemmin. Sähköisen ohjelmaoppaan avulla löydät suosikkiohjelmasi ja ajastat ohjelmien tallennukset. Nyt voit katsoa TV-ohjelmat, kun se sinulle parhaiten sopii.

 • Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Wi-Fi Smart Screenin* ansiosta voit hyvästellä sohvasi ja katsella digitaalisia tv-lähetyksiä missä hyvänsä kotonasi. Lataa Philips MyRemote -sovellus ja siirrä TV-ohjelma televisiosta iPadiin, ja voit jatkaa ohjelman seuraamista. Voit myös siirtää valokuvia, videoita tai musiikkia älylaitteilta suurelle näytölle. Todellista katselun vapautta!

 • 3D Max Clarity 700 hämmästyttävään Full HD 3D -kokemukseen

  3D Max Clarity 700 hämmästyttävään Full HD 3D -kokemukseen

  Nauti upean selkeästä Full HD 3D -kuvasta Philipsin televisiossa. Aktiivisen 3D-tekniikan avulla 3D Max Clarity 700 tarjoaa verrattoman 3D-elämyksen, tarkan kuvan ja huippuluokan liiketarkkuuden. Voit muuntaa myös 2D-sisällön eloisaan ja virheettömään 3D-muotoon.

 • Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Katso elokuvakokoelmasi eloisana ja virheettömänä 3D:nä – jopa vanhat mustavalkoklassikot. Voit muuntaa kaiken 2D-sisällön reaaliajassa korkealaatuiseksi 3D-kuvaksi yhdellä painikkeen painalluksella. Tekstitys näkyy aina samalla syvyydellä eikä virheitä synny kuvan perspektiivin luomisessa.

 • Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Jokainen havaitsee 3D:n eri tavalla. Siksi Philips tarjoaa mahdollisuuden muokata 3D:n syvyyttä mieltymysten mukaan. Ainutlaatuinen 3D-syvyyden säädön avulla voit valita sinulle ja toistettavalle sisällölle parhaiten sopivan kuvasyvyyden. Myös katsomismukavuus paranee. Nyt voit nauttia täydellisestä 3D-kokemuksesta.

 • Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Philipsin Active 3D -laseilla saat televisiostasi elämyksellisen kaksinpelin kokonaisella näytöllä. 2D-kaksinpeleissä pelaajat yleensä näkevät pelinsä vain puolelta näytöltä. 3D-tekniikan ansiosta molemmat voivat nauttia pelistä koko ruudulta samanaikaisesti napsauttamalla laseissa olevaan painiketta.

 • 800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  800 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy entistä terävämpänä ja kirkkaampana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Tuo puheluihin uusi ulottuvuus ja jaa kokemuksia läheistesi kanssa, olivatpa he missä hyvänsä. Television Skypen™ avulla voit soittaa ääni- ja videopuheluita olohuoneestasi. Hanki Philipsin TV-kamera (PTA317/00) ja liitä se televisioon – ja voit nauttia laadukkaasta videosta ja äänestä kotisohvallasi.

 • Full HD -TV ja Pixel Precise HD näyttävät toiminnan tarkasti

  Pixel Precise HD perustuu palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan. Se nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. Supertarkka Pixel Precise HD takaa parhaan kuvanlaadun, katsotpa sitten videoita internetistä tai hyvälaatuisia Blu-ray-elokuvia.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • Wi-Fi Smart Screen saatavilla ohjelmistopäivityksenä syksyllä 2012
 • Skype-kamera myydään erikseen
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • USB:lle voi tallentaa vain digitaalikanavilta (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla), ei analogisia lähetyksiä tai ulkoisista lähteistä. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+).
 • Pohjoismaissa television tekstitystuki on rajoitettu televisio-ohjelmia tallennettaessa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita