Erittäin ohut FHD-TV ja Android™-järjestelmä

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs8209_12/55pfs8209_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut FHD-TV ja Android™-järjestelmä

  Erittäin ohut FHD-TV ja Android-järjestelmä

  Kiinnitä turvavyösi: Philips 8100 -sarjan TV vie sinut hurjalle ajelulle. Android-pohjaisen television vaikuttava prosessointinopeus tekee Smart TV:n käytöstä nopeaa ja vaivatonta, ja erittäin ohut muotoilu korostaa vauhdin tuntua. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8200 series Erittäin ohut FHD-TV ja Android™-järjestelmä

139 cm (55"), Full HD -LED-TV, Quad Core, Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 55PFS8209/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut FHD-TV ja Android-järjestelmä

Ambilight neljällä sivulla

 • Ambilight neljällä sivulla: kuvittele TV:si valokehässä

  Ambilight neljällä sivulla: kuvittele TV:si valokehässä

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suuren osan elämääsi. Mikset valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. TV heijastaa valoa neljältä reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko olohuoneeseen. Voit ottaa hyvän asennon ja nauttia vangitsevasta katseluelämyksestä.

 • Erittäin ohut profiili: uusi nykyaikainen muotoilu

  Erittäin ohut profiili: uusi nykyaikainen muotoilu

  Joskus vähemmän on enemmän. Siksi Philipsin erittäin ohut televisio on paitsi ohut myös hienostuneen tyylikäs. Joistain suunnista sitä tuskin huomaa, ja silti se vangitsee heti huoneeseen tulijan huomion.

 • Reunajalat luovat ilmavan ja kepeän vaikutelman

  Reunajalat luovat ilmavan ja kepeän vaikutelman

  Uuden television muotoilussa ja teknisessä suunnittelussa otetaan huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Philipsin uusien reunajalkojen ansiosta television alle jää tyhjää tilaa, kun perinteistä jalustaa ei tarvita. Näin reunajalat syventävät katseluelämystä ja antavat televisiolle modernin ilmeen.

 • 800 Hz:n PMR-tekniikka tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  800 Hz:n PMR-tekniikka tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  Pelit, urheilulähetykset ja toimintaelokuvat ovat paras valinta kiihkeän jännitysviihteen ystäville. Philipsin televisiossa käytetään 800Hz:n Perfect Motion Rate -tekniikkaa, joka näyttää nopealiikkeiset kuvat täydellisen sulavina.

 • Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Valitse Google Play™ Storen monipuolisesta sovellus- ja pelivalikoimasta parhaat palat suoraan Android™-televisiostasi. Valikoimassa myös muita ominaisuuksia, kuten Chrome™-selain, YouTube™, Google Movies, Google Music, yhteisöpalveluiden sovelluksia ja paljon muuta.

 • Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen ansiosta perheenjäsenten suosikki-tv-sarjat ja urheilu eivät enää kilpaile keskenään. Voit katsoa toista kanavaa ja tallentaa samalla toista myöhempää katselua varten.

 • Integroitu Smart Camera tulee näkyviin juuri oikeaan aikaan

  Integroitu Smart Camera tulee näkyviin juuri oikeaan aikaan

  Philipsin kätevä kamera pysyy siististi ja huomaamattomasti piilossa TV-kehyksessä. Kun aloitat Skype™-puhelun tai käytät televisiota eleillä, se tulee esiin kaukosäätimen painikkeen painalluksella.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Jatkoimme palkittujen tuotteiden pitkää perinnettä ja veimme teräväpiirtokuvanlaadun uudelle tasolle. Philips Perfect Pixel HD:n lyömättömän selkeän kuvan ansiosta niin pelien grafiikat kuin suosikkielokuvasikin pääsevät oikeuksiinsa. Entistä täyteläisemmät ja elävämmät värit, syvemmät mustan sävyt ja kirkkaammat valkoiset herättävät yksityiskohdat eloon uskomattomalla tavalla.

 • Käytä televisiota joustavasti – osoita, kirjoita, puhu tai käytä eleitä

  Television käyttäminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan. Helppokäyttöisessä kaukosäätimessä on tavallisten pikapainikkeiden, hiiritoimintojen ja taustapuolen näppäimistön lisäksi käteviä lisätoimintoja. Voit pienentää äänenvoimakkuutta kaukosäätimeen koskematta pyyhkäisemällä kädelläsi. Sisäänrakennettu kamera tunnistaa eleen ja säätää voimakkuutta. Jos näppäimistön käyttö tuntuu raskaalta, voit puhua kaukosäätimeen ja nähdä tulokset TV-ruudulla. Television käyttö on nyt aidosti joustavaa.

 • Sovellukset ja Cloud TV: enemmän viihdettä kuin koskaan aiemmin

  Voit nyt nauttia television mahtavista Smart-sovelluksista YouTubesta musiikkipalveluihin ja Video On Demandiin. Voit itse valita ohjauspaneeliin lisättävät sovellukset. Haluatko vielä enemmän viihdettä? Cloud TV tuo saatavillesi satoja kansainvälisiä kanavia, joten voit helposti tutustua maailman eri kolkkien viihdetarjontaan. Cloud Explorerin avulla pääset käsiksi Dropbox™-tiedostoihin ja voit katsella suosikkikuviasi ja -videoitasi isolla ruudulla ja jakaa niitä ystävillesi.

 • Raikas valkoinen väri antaa modernin ilmeen

  Ansaitset television, joka paitsi tuottaa upeaa kuvaa, sopii myös saumattomasti huoneen sisustukseen. Suunnittelijamme ovat yhdistäneet elegantin valkoisen reunan ja hienostuneen metallipinnan. Tuloksena on laite, joka sopii saumattomasti moderniin sisustukseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • Cloud TV -valikoima riippuu maan tarjonnasta ja lainsäädännöstä
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Android, Google Play ja muut tuotenimet ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.
 • TV on yhteensopiva kaikkien tyypin 200 x 200 mm VESA-seinätelineiden kanssa. Parhaan Ambilight-kokemuksen saamiseksi suosittelemme Vogel'sin THIN 225- tai THIN 245 -telinettä. Lisätietoja on osoitteessa www.vogels.com.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita