1
TV

Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pft6510_12/55pft6510_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

  Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

  Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävä 6500-sarjan FHD-TV ei ole vain tyylikäs. Sen Perfect Pixel HD Enginen tuottama kirkas kuva, Ambilight, moderni ulkoasu ja oikeat materiaalit vievät katselukokemuksen aivan uudelle tasolle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävä 6500-sarjan FHD-TV ei ole vain tyylikäs. Sen Perfect Pixel HD Enginen tuottama kirkas kuva, Ambilight, moderni ulkoasu ja oikeat materiaalit vievät katselukokemuksen aivan uudelle tasolle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

6500 series Ohut Full HD -LED-TV Android™-järjestelmille

139 cm (55"), Full HD -LED-TV, Dual Core, 8 Gt:n laajennettava muisti, DVB-T/T2/C 55PFT6510/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Ohut Full HD -LED-TV Android-järjestelmille

Ambilight kahdella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa molemmilta reunoilta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Perfect Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Perfect Natural Motion -tekniikalla sulavaa ja terävää kuvaa

  Suosikkielokuvasi eivät pääse oikeuksiinsa ilman laadukasta kuvaa. Perfect Natural Motion -tekniikka vähentää liikkeen tärinää, joten voit nauttia huiman sulavasta liikkuvasta kuvasta. Elokuvat kuvataan tavallisesti 24 kuvan sekuntinopeudella. Perfect Natural Motion -tekniikka kaksinkertaistaa kuvien määrän 100 kuvaan sekunnissa. Tuloksena on entistä terävämpi ja sulavampi kuva.

 • Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro optimoi television kontrastin ympäristön valaistuksen mukaan. Valosensori ja erityinen ohjelmisto analysoivat kuvaa 6 400 eri alueella, jotta pääset nauttimaan uskomattomasta kontrastista ja eloisasta kuvasta – sekä päivä- että yöaikaan.

 • Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Tehokas Dual Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä

  Android-pohjaisessa televisiossa eri ominaisuuksien käyttäminen, sovellusten käynnistäminen ja videoiden katseleminen on helppoa, intuitiivista ja hauskaa. Android-järjestelmä valjastaa Dual Core -suorittimen kaikki tehot, joten TV toimii salamannopeasti ja helposti.

 • Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Kaukosäätimen näppäimistöllä tekstinsyöttö on nopeaa ja vaivatonta

  Ota ohjat. Intuitiivisessa kaukosäätimessämme on ensinnäkin kaikki tavalliset toiminnot: nuolipainikkeet, äänenvoimakkuuden säätö ja pikavalintapainikkeet.

 • Leikkisän geometrinen jalusta

  Tyylikkään korkeakiiltoinen hopeanvärinen jalusta yhdistettynä erittäin ohueen ja viistosti muotoiltuun jalustan runko-osaan sopii saumattomasti mihin tahansa moderniin sisustukseen.

 • Moderni muotoilu täydentää nykyaikaisen sisustuksen

  Suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen sisustuksen vaatimukset. Ansaitset television, joka näyttää upealta silloinkin, kun virta on katkaistu.

 • Perfect Pixel HD — palkittua kuvanlaatua

  Jatkoimme palkittujen tuotteiden pitkää perinnettä ja veimme teräväpiirtokuvanlaadun uudelle tasolle. Philips Perfect Pixel HD Engine tarjoaa veitsenterävän kuvanlaadun. Entistä täyteläisemmät värit syvimmästä mustasta kirkkaimpaan valkoiseen sekä luonnolliset ihon sävyt herättävät yksityiskohdat eloon uskomattomalla tavalla.

 • Android: nopeampi, monipuolisempi ja henkilökohtaisempi TV-elämys

  Android-käyttöjärjestelmä ja nopea suoritin tekevät Smart TV:n käytöstä sulavaa ja helppoa. Käytössäsi on rajaton määrä sisältöä: Google Play™, Netflix, Internet-selain ja paljon muuta. Helppokäyttöisessä navigointivalikossa on suorat linkit kaikkiin suosikkeihisi.

 • Spotify Connect – kuuntele lempimusiikkiasi TV:ssä

  Lempimusiikkisi on tallennettuna puhelimeesi, mutta etkö kuuntelisi sitä mieluummin TV:n suurilla kaiuttimilla? Spotify Connect tuo Spotifyn rajattoman musiikkivalikoiman televisioon ja antaa sinun ohjata sitä kätevästi puhelimen Spotify-sovelluksen kautta. Kun aloitat musiikin toiston puhelimessa, se siirtyy automaattisesti TV-kaiuttimiin. Voit unohtaa johtosotkut ja keskittyä nauttimaan musiikista.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Cloud Gaming -pelitarjonta riippuu pelituottajista.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita