Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7181_12/55pus7181_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

  Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

  Kaunis eurooppalainen muotoilu ja kaikki oikeat ominaisuudet. Tyylikkäässä Philips 7180 -sarjassa on loistavan kuvanlaadun lisäksi kiinteä soundbar-kaiutin ja sisäinen bassokaiutin. Saat kotiisi täydellisen viihdekeskuksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

7000 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV™

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 55PUS7181/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut Android-4K-LED-televisio

Ambilight kolmella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa kolmelta reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Hyödynnä Quad Coren ja Androidin teho

  Philips Quad Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä tuottavat yhdessä jännittävän pelikokemuksen. Androidin ansiosta myös valikoissa liikkuminen, sovellusten avaaminen ja videoiden toistaminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Eloisa kuva Pixel Precise Ultra HD:llä

  Eloisa kuva Pixel Precise Ultra HD:llä

  4K Ultra HD -television kauneus piilee jokaisessa yksityiskohdassa. Philips Pixel Precise Ultra HD -prosessori muuttaa minkä tahansa kuvasignaalin UHD-tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputulos on sulavasti liikkuva ja terävä kuva, jossa on poikkeuksellinen kontrasti. Ihaile syviä mustia, puhtaita valkoisia, eloisia värejä ja luonnollisia ihonsävyjä – ohjelmalähteestä riippumatta.

 • Premium Color: selkeästi paremmat värit

  Premium Color: selkeästi paremmat värit

  Philipsin Premium Color yhdistää 85 % paremman värialueen ja 4 biljoonan värin käsittelyn. Uskomaton värintarkkuus ja värikylläisyys tekevät kuvasta niin realistisen, että saatat unohtaa katsovasi televisiota.

 • Uskomaton ääni ohuesta TV:stä

  Uskomaton ääni ohuesta TV:stä

  Litteiden televisioiden äänenlaatu on perinteisesti ollut heikohkoa, mutta täysin uudistettu kaiutintekniikkamme nostaa vihdoin äänenlaadun kuvanlaadun tasolle. Poistimme kaiuttimien etusäleikön kokonaan, jotta ääni pääsee kulkemaan selkeästi ilman esteitä. Valmistimme kaiuttimet kestävästä materiaalista ja käytimme kaiutinelementissä tehokasta neodyymimagneettia. Lopuksi lisäsimme strategisesti taaksepäin suunnatun bassokaiuttimen ja siihen kaksin- ja kolminkertaiset renkaat, jotka tehostavat syvää ja voimakasta bassoääntä.

 • Hienostunut viimeistely – suorituskykyä ja upeaa muotoilua

  Kotisi edustaa tyyliäsi. Suunnittelijamme ovat valinneet hienostuneet värit ja viimeistelleet television ulkoasun esimerkiksi kiillotetulla kromilla. Lopputulos on tyylikäs ja sopii saumattomasti sisustukseesi.

 • Leikkisän geometrinen jalusta

  Tyylikkään korkeakiiltoinen hopeanvärinen jalusta yhdistettynä erittäin ohueen ja viistosti muotoiltuun jalustan runko-osaan sopii saumattomasti mihin tahansa moderniin sisustukseen.

 • Näyttävää ääntä

  Erinomainen äänenlaatu pienessä paketissa. Ohut kaiutinpalkki sisältää monta mikroelementtiä, jotka toistavat korkeat taajuudet kauniina ja keskiäänet luonnollisina. Kun kuulet selkeästi jokaisen kuiskauksen, askeleen ja narahduksen, voit helposti kuvitella, kuinka upealta räjähdykset ja muut kovat efektit kuulostavat. Bassostakaan ei tarvitse tinkiä, sillä strategisesti sijoitetut takakaiuttimet tuottavat syvää ja täyteläistä bassoääntä. Tämä televisio kuulostaa yhtä hyvältä kuin näyttää.

 • Koe HDR Plus -kuvan huippuluokan kontrasti, värit ja terävyys

  High Dynamic Range Plus on uusi kuvan laadun standardi, jonka tuoma kontrastin ja värien kehitys mullistaa kotiviihteen. Voit nauttia uskomattoman luonnollisesta katselukokemuksesta, jossa on syvyyttä ja joka kuvastaa samalla tarkasti tuottajan näkemystä. Tuloksena on parempi kirkkaus ja kontrasti, enemmän värejä ja tarkemmat yksityiskohdat kuin koskaan aiemmin.

 • Uusi integroitu HEVC-standardi takaa laadukkaan 4K-kuvan.

  Uusi integroitu HEVC (H.265) -standardi takaa erinomaisen kuvanlaadun ja 4K-tarkkuuden.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Cloud Gaming -pelitarjonta riippuu pelituottajista.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita