Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7600_12/55pus7600_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

  Erittäin ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

  Tyylikäs 7600-sarja Android-järjestelmineen tekee televisionkatselusta taidetta. Erittäin ohut ja virtaviivainen muotoilu hivelee silmää ja 4K UHD -tarkkuus tuottaa sulavaa liikkuvaa kuvaa. Ei siis ihme, että EISA antoi tälle televisiolle European Best Buy TV 2015–16 -palkinnon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Erittäin ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

7600 series Erittäin ohut 4K UHD -TV, jossa Android™-käyttöjärj.

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 Gt:n laajennettava muisti, Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS7600/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K UHD -LED-TV Android-järjestelmille

Ambilight kolmella sivulla

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Mikset siis valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta television kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa kolmelta reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko huoneeseen. Ambilight nostaa katselukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

 • Hyödynnä Quad Coren ja Androidin teho

  Philips Quad Core -suoritin ja Android-käyttöjärjestelmä tuottavat yhdessä jännittävän pelikokemuksen. Androidin ansiosta myös valikoissa liikkuminen, sovellusten avaaminen ja videoiden toistaminen on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro takaa vaikuttavan kontrastin

  Micro Dimming Pro optimoi television kontrastin ympäristön valaistuksen mukaan. Valosensori ja erityinen ohjelmisto analysoivat kuvaa 6 400 eri alueella, jotta pääset nauttimaan uskomattomasta kontrastista ja eloisasta kuvasta – sekä päivä- että yöaikaan.

 • Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön terävään Ultra HD -tarkkuuteen. Edistynyt kuvanlaadun skaalaus ja Philipsin ainutlaatuiset viivanohennusalgoritmit muuntavat tavalliset pikselit paremmiksi pikseleiksi. Tuloksena on tarkempi kuva, ohuemmat ääriviivat ja enemmän yksityiskohtia.

 • Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria: enemmän TV:tä

  Google Play Store ja Philipsin sovellusgalleria laajentavat television viihdevalikoimaa: verkosta löydät valtavan valikoiman elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, sovelluksia ja pelejä. 16 Gt:n vakiomuisti on laajennettavissa ja tarjoaa reilusti tallennustilaa sovelluksille ja muulle sisällölle.

 • Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Pyyhkäise, kirjoita, puhu – aidosti älykästä vuorovaikutusta

  Uudet kaukosäätimemme ovat yhtä hauskoja ja käteviä käyttää kuin itse Android-televisiotkin. Voit kirjoittaa tekstiä joko Google Voice* -toiminnolla tai täydellisellä Qwerty-näppäimistöllä. Voit käynnistää sovelluksia äänikomennoilla, kuten "Open YouTube" (Avaa YouTube). Kosketuspaneelin avulla voit selata valokuvia helposti pyyhkäisemällä. Ja tietysti kaukosäätimiä voi käyttää myös normaalisti perinteiseen tapaan!

 • Philipsin Double Ring -tekniikka takaa muhkean basson

  Philipsin Double Ring -tekniikka takaa muhkean basson

  Philipsin Double Ring -tekniikka luo subwooferin elementeille lisää liikkumatilaa ja tehostaa siten basson voimakkuutta. Näin ohuestakin TV:stä saadaan muhkean täyteläinen bassoääni.

 • Blade-jalusta päästää TV:n oikeuksiinsa

  Televisiossa tärkeintä on sisältö, eivät ulkoiset tekijät. Kiillotettu krominen Blade-jalusta on suunniteltu siten, että se ei vie huomiota itse ohjelmalta.

 • Pixel Precise Ultra HD: eloisa UHD-kuvanlaatu

  4K Ultra HD -television kauneus piilee jokaisesta yksityiskohdasta nauttimisessa. Philips Pixel Precise Ultra HD -prosessori muuttaa minkä tahansa kuvasignaalin UHD-tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputulos on sulavasti liikkuva ja terävä kuva, jossa on poikkeuksellinen kontrasti. Ihaile syviä mustia, puhtaita valkoisia, eloisia värejä ja luonnollisia ihonsävyjä – ohjelmalähteestä riippumatta

 • DTS Premium Sound – kuule jokainen yksityiskohta

  Hyvät TV-kaiuttimet vaativat tehokkaan prosessorin, joka säilyttää alkuperäisen äänen puhtauden. DTS Premium Suite takaa laadukkaan äänentoiston, jota kuluttajat odottavat huipputason laitteilta: mukaansatempaava tilaääni, syvä basso ja selkeä dialogi, jotka kuuluvat suurellakin äänenvoimakkuudella ilman säröjä, leikkautumista tai vääristymiä.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Google Cast -toiminnon käyttäminen vaatii Google Cast Ready -sovelluksen ja -laitteen. Lisätietoja on Google Cast -tuotesivulla.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, operaattorin, maan, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV -sovellusvalikoima vaihtelee TV-mallin ja maan mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/smarttv.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita