Cinema 21:9

LCD-TV

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD-TV

  Joka ilta on ensi-ilta

  Ihastu ja katso Blu-ray-elokuvat tai HDTV:tä 142 cm (56") ultralaajakuva-TV-ruudusta. Philips Cinema 21:9 -LCD-TV tarjoaa todellisen laajakuvakokemuksen, joka vastaa täydellisesti alkuperäistä 21:9 (2.39:1) -kuvasuhdetta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Cinema 21:9 LCD-TV

142 cm (56"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 56PFL9954H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Joka ilta on ensi-ilta

elokuvien 21:9-kuvasuhde ja Ambilight

 • Philips Net TV ja Wi-Fi: suositut verkkopalvelut televisiossasi

  Nauti runsaista verkkopalveluista Net-TV:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuvia, viihdettä ja muuta verkkosisältöä suoraan televisiosta milloin haluat. Liitä kotiteatteri suoraan kotiverkkoosi joko Ethernet-yhteydellä ja valitse katsottava sisältö kaukosäätimellä. Philips-valikosta voit käyttää suosittuja Net-TV-palveluja sovitettuna televisioruutuun. DLNA-sertifioidussa PC-verkossa voit katsella videoita tai tietokoneeseen tallennettuja kuvia kaukosäätimellä.

 • Perfect Natural Motion takaa luonnollisen Full HD -kuvan

  Nauti toiminnasta ilman kuvan nykimistä. Perfect Natural Motion mittaa kuvan liikkeen ja poistaa nykimisen sekä tv-lähetyksistä että elokuvamateriaalista (mukaan lukien Blu-ray- ja DVD-levyjen 1080 pikselin elokuvat ja 24 pikselin True Cinema -elokuvat). Tuloksena on tasaisempi ja hiljaisempi sekä erittäin terävä kuva. Kuvien liike näyttää jopa paremmalta kuin elokuvateatterissa!

 • Cinema 21:9 -kuvasuhde, ei mustia palkkeja ala-/yläreunassa

  Cinema 21:9 -kuvasuhde, ei mustia palkkeja ala-/yläreunassa

  Useimpien televisioiden kuvasuhde on 16:9 (tai 1.78:1) ja tarkkuus 1080p Full HD. Hollywood-hittielokuvat kuvataan kuitenkin yleensä 2.39:1-kuvasuhteella. Philipsin uudet Cinema 21:9 -televisiot sopivat tähän alkuperäiseen 21:9 (2.39.1) -elokuvaformaattiin täydellisesti. Voit nyt katsoa kaikki elokuvat niiden alkuperäisessä kuvakoossa ilman mustia palkkeja.

 • Ambilight Spectra 3 takaa vaikuttavan katseluelämyksen

  Ambilight Spectra 3 takaa vaikuttavan katseluelämyksen

  Ambilight Spectra 3 lisää katselukokemukseen uuden ulottuvuuden. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden automaattisesti kuvan mukaan ja luo mukaansatempaavan katseluelämyksen. Ambilight Spectra 3:n ansiosta elokuvan todella heräävät eloon!

 • Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Perfect Pixel HD Engine – vertaansa vailla oleva terävyys ja selkeys

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä, mikä tuottaa luonnollisemman kuvan. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto - multimediasta televisiokuvaan.

 • Full HD LCD -näyttö, tarkkuus 2560 x 1080 pikseliä

  Nauti Full HD -lähteiden, kuten teräväpiirtolähetysten tai Blu-rayn poikkeuksellisesta kuvanlaadusta Cinema 21:9 -televisiossasi. Ainutlaatuisen elokuvien kuvasuhdetta vastaavan kuvaruudun tarkkuus on 2560 x 1080 pikseliä, mikä vastaa valkokankaan 21:9-kuvasuhdetta.

 • 200 Hz:n Clear LCD*, 1 ms:n suoriutuminen: liikkeen huipputarkka toisto

  Nauti liikkeen huipputarkasta toistosta. Philips 200Hz Clear LCD -television vasteaika on uskomaton 1 ms, joten nopeinkin liike vangitsee, eikä liikkuva auto veny koko kuvaruudun levyiseksi.

 • Nauti YouTuben ja muiden sivustojen videoista

  Net-TV tarjoaa videovalikoiman YouTubesta ja muista videosivustoista. Videot sovitetaan kuvaruutuun, jotta voit rentoutua ja nauttia videoista mahdollisimman hyvälaatuisina.

 • DLNA PC -ohjain tietokoneen videoiden katsomiseen

  DLNA PC -ohjaimen avulla voit katsoa tietokoneeseen tallennettuja videoita ja kuvia ja kuunnella musiikkia

 • MPEG4 HDTV -vastaanotto DVB-T- ja DVB-kaapelivirittimen kautta*

  Full HD -näytössä on 1 920 x 1 080p -laajakuvatarkkuus. Tämä on suurin mahdollinen HD-tarkkuus, joka takaa upean kuvanlaadun. HDTV:llä voit vastaanottaa maanpäällisessä antenniverkossa lähetettyjä teräväpiirtolähetyksiä kiinteän virittimen ansiosta. Se tukee maanpäällistä ja kaapeli-DVB-signaalia MPEG-2- ja MPEG-4-muodossa. Kuvan ja äänen laatu on erinomainen ilman erillistä digisovitintakin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 200 Hz:n Clear LCD -näyttö näyttää 200 kuvaa sekunnissa yhdistämällä edistyneen 100 Hz:n tekniikan pyyhkäisytaustavaloon 50 % käyttöaikasuhteella.
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • DVB-T ei ole tuettu kaikissa maissa
 • DVB-C vain tietyissä maissa ja tietyillä palveluntarjoajilla. Viimeisimmät tiedot ovat TV:n tyyppikilvessä.
 • Net-TV: palvelun saatavuus riippuu maasta ja käyttöehdoista.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita