Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Palkittua suorituskykyä

  Micro Dimming Premium takaa 60PFL9607 3D Smart -LED-TV:lle parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja kontrastin sekä 2D- että 3D-sisällölle. Koe Smart TV Premium ja 3D hämmästyttävällä tavalla! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Palkittua suorituskykyä

  Play Pause
 • Palkittua suorituskykyä

  Play Pause

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9000 series Smart LED-TV

152 cm (60"), 3D Max, DVB T2/C/S2 60PFL9607S/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Palkittua suorituskykyä

Nauti Smart TV:n parhaasta kuvanlaadusta

 • Ambilight Spectra XL, uusi tehokkaampi Ambilight

  Ambilight Spectra XL laajentaa katselukokemusta. Tämä patentoitu Philipsin tekniikka laajentaa kuvaruutua entisestään heijastamalla kevyen valon television takana olevalle seinälle. Ambilight säätää televisiota ympäröivän valon värin ja kirkkauden TV-kuvan mukaan. Seinän väriin mukautuva toiminto takaa, että valon väri on täydellinen seinän väristä riippumatta.

 • Full HD -TV ja Perfect Pixel HD Engine - verratonta selkeyttä

  Koe Perfect Pixel HD Enginen verraton terävyys ja selkeys. Kukin kuvan pikseli vahvistetaan vastaamaan paremmin ympäröiviä pikseleitä. Kuvassa yhdistyvät lähteestä riippumatta äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. Puhtaan ja veitsenterävän kuvan takaa kaikkien sisältölähteiden häiriöntunnistus ja -poisto. Full HD -näytön 1920 x 1080 pikselin ansiosta kuva on välkkymätön ja kirkas.

 • Integroitu Wi-Fi Smart TV:n langattomaan käyttöön

  Philips-television integroidulla Wi-Fillä voit käyttää sisällön koko kirjon langattomasti Smart TV-llä kotona.

 • 3D Max Clarity 1000 välkkymättömään Full HD 3D-kokemukseen

  3D Max Clarity 1000 välkkymättömään Full HD 3D-kokemukseen

  Ylitä 3D-tekniikan rajoja 3D Max Clarity 1000:n avulla. Aktiivisen 3D-tekniikan ja uusimman nopean näytön avulla 3D Max Clarity 1000 saa aikaan aidontuntuisen syvyyden, kontrastin ja realismin, ja välkkymätön Full HD 3D -kuva antaa verrattoman katselukokemuksen. Voit muuntaa 2D-sisällönkin eloisaan ja virheettömään 3D-muotoon. 3D Clarity 1000:lla on erinomainen 3D-suorituskyky.

 • Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Ainutlaatuinen kaksinpelitila kokonaisella ruudulla 2D-peleille

  Philipsin Active 3D -laseilla saat televisiostasi elämyksellisen kaksinpelin kokonaisella näytöllä. 2D-kaksinpeleissä pelaajat yleensä näkevät pelinsä vain puolelta näytöltä. 3D-tekniikan ansiosta molemmat voivat nauttia pelistä koko ruudulta samanaikaisesti napsauttamalla laseissa olevaan painiketta.

 • Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Muunna 2D-sisältö virheettömään 3D-muotoon yhdellä painalluksella

  Katso elokuvakokoelmasi eloisana ja virheettömänä 3D:nä – jopa vanhat mustavalkoklassikot. Voit muuntaa kaiken 2D-sisällön reaaliajassa korkealaatuiseksi 3D-kuvaksi yhdellä painikkeen painalluksella. Tekstitys näkyy aina samalla syvyydellä eikä virheitä synny kuvan perspektiivin luomisessa.

 • Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Ainutlaatuisen 3D-syvyyden säädön avulla saat 3D:stä mieleisesi

  Jokainen havaitsee 3D:n eri tavalla. Siksi Philips tarjoaa mahdollisuuden muokata 3D:n syvyyttä mieltymysten mukaan. Ainutlaatuinen 3D-syvyyden säädön avulla voit valita sinulle ja toistettavalle sisällölle parhaiten sopivan kuvasyvyyden. Myös katsomismukavuus paranee. Nyt voit nauttia täydellisestä 3D-kokemuksesta.

 • 1 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1 200 Hz:n Perfect Motion Rate (PMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden

  1200 Hz:n Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Philipsin uusi PMR-standardi näyttää nopeimman ruudun virkistystaajuuden, Perfect Natural Motionin ja yksilöllisen käsittelyn tehosteyhdistelmän, joka takaa erinomaisen liiketarkkuuden.

 • Bright Pro ja todenmukainen kirkkaus

  Bright Pro ja todenmukainen kirkkaus

  Koe kuvien todenmukainen kirkkaus ja leimuava kontrasti Philipsin palkittuun LED Pro -tekniikkaan perustuvan Bright Pron avulla. Se tehostaa kuvien kirkkaiden osien kirkkautta ja pitää tummat alueet tummina. Se tuottaa verrattoman kirkkauden samalla, kun koko kehittyneeseen prosessiin kuluu jopa puolet vähemmän energiaa.

 • Micro Dimming Premium luo erinomaisen kontrastin himmentämällä LED-segmenttejä

  Micro Dimming Premium luo erinomaisen kontrastin himmentämällä LED-segmenttejä

  Micro Dimming Premium saa aikaan upean kontrastin ja kirkkaan kuvan. Voit nauttia häikäisevistä kuvista näytön ohuen taustavalon ansiosta: siinä on suuri määrä LED-verkkoja, joita voi hallita erikseen parhaan kontrastin aikaansaamiseksi. Tuloksena syntyy pysäyttävä kuva, jossa on korkea kontrasti, terävyys ja eloisat värit.

 • Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelu

  Vuokraa elokuvia suoraan televisioon verkon videokaupoista, katso Catch-up TV:tä lempitelevisiokanaviltasi ja nauti runsaista verkkosovelluksista Net TV:n avulla. Voit myös selata internetiä.

 • Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Soita ääni- ja videopuheluita Skypellä™ televisiossa

  Tuo puheluihin uusi ulottuvuus ja jaa kokemuksia läheistesi kanssa, olivatpa he missä hyvänsä. Television Skypen™ avulla voit soittaa ääni- ja videopuheluita olohuoneestasi. Hanki Philipsin TV-kamera (PTA317/00) ja liitä se televisioon – ja voit nauttia laadukkaasta videosta ja äänestä kotisohvallasi.

 • Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Katso televisiota kaikkialla kotonasi Wi-Fi Smart Screenin* avulla

  Wi-Fi Smart Screenin* ansiosta voit hyvästellä sohvasi ja katsella digitaalisia tv-lähetyksiä missä hyvänsä kotonasi. Lataa Philips MyRemote -sovellus ja siirrä TV-ohjelma televisiosta iPadiin, ja voit jatkaa ohjelman seuraamista. Voit myös siirtää valokuvia, videoita tai musiikkia älylaitteilta suurelle näytölle. Todellista katselun vapautta!

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Kaukosäätimen osoitustoiminto saatavilla ohjelmistopäivityksenä syksyllä 2012
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • Wi-Fi Smart Screen saatavilla ohjelmistopäivityksenä syksyllä 2012
 • Net TV: Tarkista palvelut maassasi osoitteesta www.philips.com/smarttv
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Skype-kamera myydään erikseen
 • USB:lle voi tallentaa vain digitaalikanavilta (maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla), ei analogisia lähetyksiä tai ulkoisista lähteistä. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+).

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita